꧁ Otthon vagy ꧂
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

꧁ Otthon vagy ꧂

KezdőlapSaját KarakterekKeresésRegisztrációBelépés

Tükörjég

Go down 
+2
Koffeey
Shanna
6 posters
Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 16 ... 20  Next
SzerzőÜzenet
Vendég
Vendég

Tükörjég - Page 13 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Tükörjég   Tükörjég - Page 13 Icon_minitimeSzomb. 12 Okt. - 19:21

soha...
Vissza az elejére Go down
Shanna

Shanna

Neme : nő

Kor : 34
Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou
Hozzászólások száma : 9698

Tükörjég - Page 13 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Tükörjég   Tükörjég - Page 13 Icon_minitimeSzomb. 12 Okt. - 21:10

Kiskedden ×D
Tobii-zuzu

Tobii-zuzu

Neme : Férfi

Kor : 29
Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata
Hozzászólások száma : 9818

Tükörjég - Page 13 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Tükörjég   Tükörjég - Page 13 Icon_minitimeSzomb. 12 Okt. - 21:14

De tényleg ha nem haladtok akkor nem sűrgetem a Shumaru-k megérkezését:'D Hát nincs miből kirángatni a shinobikat xdd
Koffeey

Koffeey

Kor : 33
Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen
Hozzászólások száma : 13423

Tükörjég - Page 13 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Tükörjég   Tükörjég - Page 13 Icon_minitimeSzomb. 12 Okt. - 21:54

Én próbálok sürgetni XD
http://koffeey.deviantart.com
JigoKuu

JigoKuu

Karakter : Elszaporodtak, send halp! TOT
Hozzászólások száma : 2836

Tükörjég - Page 13 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Tükörjég   Tükörjég - Page 13 Icon_minitimeSzomb. 12 Okt. - 22:22

Én majd írok, ha úgy lesz, de egyelőre mindennel el vagyok maradva, a népek meg hisztisek, szóval a jeges még várat magára :3
https://jigokunotobira.weebly.com/
Vendég
Vendég

Tükörjég - Page 13 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Tükörjég   Tükörjég - Page 13 Icon_minitimeVas. 13 Okt. - 13:13

Írsz.
Ha
Úgy
Lesz.
Tükörjég - Page 13 1088900904 
Tükörjég - Page 13 697558
Tükörjég - Page 13 1149008214
Írni fogsz.
Vendég
Vendég

Tükörjég - Page 13 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Tükörjég   Tükörjég - Page 13 Icon_minitimeSzomb. 26 Okt. - 22:46

De most full komolyan..... miért nem ír senki? :'D
Én nem tudom, ez annyira abszurd... több mint két hét alatt ne lett volna egy óra hossza arra, hogy egy hszt odabökjön bárki a kalandhoz.. :D
Koffeey

Koffeey

Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen

Tükörjég - Page 13 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Tükörjég   Tükörjég - Page 13 Icon_minitimeSzomb. 26 Okt. - 22:56

Inkább az a lassan másfél év az abszurd, szóval azt nézd, ne a két hetet ^^' Én mondanám hogy írok, de nem én jövök, még a tüzemhez nem helyezkedett el mindenki xD Befagyott sajnos szegény nagyon, de... nem szeretnénk így hagyni úgyhogy előbb-utóbb úgyis folytatva lesz Tükörjég - Page 13 102733 
Vendég
Vendég

Tükörjég - Page 13 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Tükörjég   Tükörjég - Page 13 Icon_minitimeSzomb. 26 Okt. - 23:07

Előbb-utóbb folytatva lesz, de addig mit csinálok? Fölöslegesen csináltam akkor Hayatét is.. :D
Tobii-zuzu

Tobii-zuzu

Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata

Tükörjég - Page 13 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Tükörjég   Tükörjég - Page 13 Icon_minitimeSzomb. 26 Okt. - 23:19

Vidd máshova, alakíts ki kapcsolatokat köré esetleg múltba nyúlóan vagy ha elgondolkodnál egy Shippuuden lapon hozzá(bár kellő normál játék küldi szám nélkül necces), akkor jövőbeli kapcsolatokat is megtervezhetsz. :D Ez a játék sajnos annyira vagyok mint amilyen a neve.. ^^" Illetve mindenkinek van még ezermásik játéka az oldalon amelyek időbeli leforgása fontosabb és ha valakinek van ideje akkor inkább azokhoz ír.
Vendég
Vendég

Tükörjég - Page 13 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Tükörjég   Tükörjég - Page 13 Icon_minitimeSzomb. 26 Okt. - 23:30

De arra még kéne is egy áldozat, hogy kivel futtassam össze a tagot. :'D
Tobii-zuzu

Tobii-zuzu

Tükörjég - Page 13 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Tükörjég   Tükörjég - Page 13 Icon_minitimeSzomb. 26 Okt. - 23:43

AZokat már neked kell kitalálni. ^^ Huh ne tudd meg én mennyit szervezkedtem anno karijaim ügyébe, meg ezek még most is folyamatban vannak ugyanis mindig jönnek új ötletek. :D Ha szimpi egy kari és megismertetnéd Hayatéval akkor beszélj a Kari tulajával, és meg tudjátok dumálni hogy hol mikor és miféle viszony lehet.. akik itt vannak a Tükörjégen azokkal érdemes kezdened szerintem ^^
Vendég
Vendég

Tükörjég - Page 13 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Tükörjég   Tükörjég - Page 13 Icon_minitimeSzomb. 26 Okt. - 23:46

^^
Hát most nekem csak Hayaténak kell szervezkedni, mivel Shiro.. hát őt nem is tudom most mi van vele.. régi, meg hát.. lényeg a lényeg.
Tobii-zuzu

Tobii-zuzu

Tükörjég - Page 13 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Tükörjég   Tükörjég - Page 13 Icon_minitimeSzomb. 26 Okt. - 23:54

Na látod, Hayaténak meg könnyen feltöltöd az ismeretségi listáját:D Ha jól forgatod a lapokat úgy is intézheted hogy valakit már ismerjen a küldetésen mondjuk a rég múltból vagy tudomisén, lényeg hogy beszéld meg a kari tulajával akit kinéztél magadnak és utána ha meg van beszélve a többiek is nagyobb kedvvel ülnek neki választ írni ^^ Az új ismeretségek mindig népszerűek szoktak lenni játékírás terén is:P
Vendég
Vendég

Tükörjég - Page 13 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Tükörjég   Tükörjég - Page 13 Icon_minitimeSzomb. 26 Okt. - 23:59

Jó tudni. ^^
"Jól forgatod a lapokat"
Ez tetszik, hatásos, ha a beszédkörnyezetet meg a témát nézzük xD
Tobii-zuzu

Tobii-zuzu

Tükörjég - Page 13 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Tükörjég   Tükörjég - Page 13 Icon_minitimeVas. 27 Okt. - 0:05

Én is könnyebben írok választ ha egy újonnan felbukkanó karaktert ismer már a karim valahonnan, meg ad valami alap témát amin elindulhat a szál vágod :D Szóval azt mondom fűzz meg valaki a jelenlévő karik közül, hidd el te is könnyebben fogsz tudni beilleszkedni ha van a karakterednek köteléke más karikkal ^^
Vendég
Vendég

Tükörjég - Page 13 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Tükörjég   Tükörjég - Page 13 Icon_minitimeVas. 27 Okt. - 0:08

Rendben van.
Kösz egyébként, hogy segítesz.. látszik, hogy One Piece-s vagy Tükörjég - Page 13 752584 
Tobii-zuzu

Tobii-zuzu

Tükörjég - Page 13 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Tükörjég   Tükörjég - Page 13 Icon_minitimeVas. 27 Okt. - 0:17

Szóval hajrá, rendben lesz ez. ^^
Ehh erős kifejezés, a több mint 600 részhez képest még nagyon az elején vagyok:D
Vendég
Vendég

Tükörjég - Page 13 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Tükörjég   Tükörjég - Page 13 Icon_minitimeVas. 27 Okt. - 0:20

Amikor elkezdtem én is az elején voltam, akkor tarthatott olyan 550-nél de végül behoztam, s azóta, olyan mértékig rajongó lettem, hogy már vagy egy fél éve egy részt sem tudok anélkül végig nézni, hogy ne rázzon ki minimum kétszer a hideg. Nem is tudom mi lenne velem enélkül az anime/manga nélkül. Hétköznap a vasárnapokat várom, hogy jöjjön a rész.. perpillanat a 618.rész, és Oda szerint (a készítő) és a történtben is most ért el a feléhez a dolog és még annyi - az egész történetet átszelő - kérdésre nem kaptunk választ.. egyszerűen annyira jó.. XD
Tobii-zuzu

Tobii-zuzu

Tükörjég - Page 13 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Tükörjég   Tükörjég - Page 13 Icon_minitimeVas. 27 Okt. - 0:24

Van benne valami ami megfogja az embert... nem tudom mi, de még is megnézek egy részt és ott maradok és nincs az a pénz amiért megállítanám:'D Érdekes, ritka az ilyen anime ^^" Na de ez itt már OFF.. a végén még mindkettőnk fülét meghúzzák. :D
Vendég
Vendég

Tükörjég - Page 13 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Tükörjég   Tükörjég - Page 13 Icon_minitimeVas. 27 Okt. - 0:27

Eszemben sem volt XD
Folytassuk máshol. :D
Tobii-zuzu

Tobii-zuzu

Tükörjég - Page 13 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Tükörjég   Tükörjég - Page 13 Icon_minitimeVas. 27 Okt. - 0:32

Majd. :D Most szerintem én már elteszem magamat holnapra ^^' Illetve elgondolkodom hogy előbb is beszálljak ide a játékba valakivel.. még meglátom mert érdekelne a küldetés csak már beígértem Yorozuya és a szamurájok illetve Torvald érkezését is.. A végén azon kapnám magamat hogy már 4-5 karim is itt van annyit meg nem nagyon szeretnék egy ilyen küldin belül játszatni.. ^^" Úgyhogy erre még alszom egyet. :D
Vendég
Vendég

Tükörjég - Page 13 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Tükörjég   Tükörjég - Page 13 Icon_minitimeVas. 27 Okt. - 0:34

^^ Jó éjszakát!
Koffeey

Koffeey

Tükörjég - Page 13 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Tükörjég   Tükörjég - Page 13 Icon_minitimeVas. 27 Okt. - 8:43

Énis gondolkoztam már hogy behozok valaki újat, de őt már semmiképp sem a táborba XD Max valahol később felbukkanna, vagy nem tudom:'D Csak az áldozatot sem tudom még hogy ki lehetne xD
Vendég
Vendég

Tükörjég - Page 13 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Tükörjég   Tükörjég - Page 13 Icon_minitimeVas. 27 Okt. - 8:53

Miféle áldozat?
Ajánlott tartalom

Tükörjég - Page 13 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Tükörjég   Tükörjég - Page 13 Icon_minitime

Tükörjég
Vissza az elejére 
13 / 20 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 16 ... 20  Next

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
꧁ Otthon vagy ꧂  :: SZEREPJÁTÉK :: Küldetések-
Ugrás: