Kor : 29 Karakter : Elszaporodtak, send halp! TOT Hozzászólások száma : 2836
Tárgy: Re: Tükörjég Szomb. 12 Okt. - 22:22
Én majd írok, ha úgy lesz, de egyelőre mindennel el vagyok maradva, a népek meg hisztisek, szóval a jeges még várat magára :3
Vendég Vendég
Tárgy: Re: Tükörjég Vas. 13 Okt. - 13:13
Írsz. Ha Úgy Lesz.
Írni fogsz.
Vendég Vendég
Tárgy: Re: Tükörjég Szomb. 26 Okt. - 22:46
De most full komolyan..... miért nem ír senki? :'D Én nem tudom, ez annyira abszurd... több mint két hét alatt ne lett volna egy óra hossza arra, hogy egy hszt odabökjön bárki a kalandhoz.. :D
Inkább az a lassan másfél év az abszurd, szóval azt nézd, ne a két hetet ^^' Én mondanám hogy írok, de nem én jövök, még a tüzemhez nem helyezkedett el mindenki xD Befagyott sajnos szegény nagyon, de... nem szeretnénk így hagyni úgyhogy előbb-utóbb úgyis folytatva lesz
Vendég Vendég
Tárgy: Re: Tükörjég Szomb. 26 Okt. - 23:07
Előbb-utóbb folytatva lesz, de addig mit csinálok? Fölöslegesen csináltam akkor Hayatét is.. :D
Tobii-zuzu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata Hozzászólások száma : 9818
Tárgy: Re: Tükörjég Szomb. 26 Okt. - 23:19
Vidd máshova, alakíts ki kapcsolatokat köré esetleg múltba nyúlóan vagy ha elgondolkodnál egy Shippuuden lapon hozzá(bár kellő normál játék küldi szám nélkül necces), akkor jövőbeli kapcsolatokat is megtervezhetsz. :D Ez a játék sajnos annyira vagyok mint amilyen a neve.. ^^" Illetve mindenkinek van még ezermásik játéka az oldalon amelyek időbeli leforgása fontosabb és ha valakinek van ideje akkor inkább azokhoz ír.
Vendég Vendég
Tárgy: Re: Tükörjég Szomb. 26 Okt. - 23:30
De arra még kéne is egy áldozat, hogy kivel futtassam össze a tagot. :'D
Tobii-zuzu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata Hozzászólások száma : 9818
Tárgy: Re: Tükörjég Szomb. 26 Okt. - 23:43
AZokat már neked kell kitalálni. ^^ Huh ne tudd meg én mennyit szervezkedtem anno karijaim ügyébe, meg ezek még most is folyamatban vannak ugyanis mindig jönnek új ötletek. :D Ha szimpi egy kari és megismertetnéd Hayatéval akkor beszélj a Kari tulajával, és meg tudjátok dumálni hogy hol mikor és miféle viszony lehet.. akik itt vannak a Tükörjégen azokkal érdemes kezdened szerintem ^^
Vendég Vendég
Tárgy: Re: Tükörjég Szomb. 26 Okt. - 23:46
^^ Hát most nekem csak Hayaténak kell szervezkedni, mivel Shiro.. hát őt nem is tudom most mi van vele.. régi, meg hát.. lényeg a lényeg.
Tobii-zuzu
Neme :
Tárgy: Re: Tükörjég Szomb. 26 Okt. - 23:54
Na látod, Hayaténak meg könnyen feltöltöd az ismeretségi listáját:D Ha jól forgatod a lapokat úgy is intézheted hogy valakit már ismerjen a küldetésen mondjuk a rég múltból vagy tudomisén, lényeg hogy beszéld meg a kari tulajával akit kinéztél magadnak és utána ha meg van beszélve a többiek is nagyobb kedvvel ülnek neki választ írni ^^ Az új ismeretségek mindig népszerűek szoktak lenni játékírás terén is:P
Vendég Vendég
Tárgy: Re: Tükörjég Szomb. 26 Okt. - 23:59
Jó tudni. ^^ "Jól forgatod a lapokat" Ez tetszik, hatásos, ha a beszédkörnyezetet meg a témát nézzük xD
Tobii-zuzu
Neme :
Tárgy: Re: Tükörjég Vas. 27 Okt. - 0:05
Én is könnyebben írok választ ha egy újonnan felbukkanó karaktert ismer már a karim valahonnan, meg ad valami alap témát amin elindulhat a szál vágod :D Szóval azt mondom fűzz meg valaki a jelenlévő karik közül, hidd el te is könnyebben fogsz tudni beilleszkedni ha van a karakterednek köteléke más karikkal ^^
Vendég Vendég
Tárgy: Re: Tükörjég Vas. 27 Okt. - 0:08
Rendben van. Kösz egyébként, hogy segítesz.. látszik, hogy One Piece-s vagy
Tobii-zuzu
Neme :
Tárgy: Re: Tükörjég Vas. 27 Okt. - 0:17
Szóval hajrá, rendben lesz ez. ^^ Ehh erős kifejezés, a több mint 600 részhez képest még nagyon az elején vagyok:D
Vendég Vendég
Tárgy: Re: Tükörjég Vas. 27 Okt. - 0:20
Amikor elkezdtem én is az elején voltam, akkor tarthatott olyan 550-nél de végül behoztam, s azóta, olyan mértékig rajongó lettem, hogy már vagy egy fél éve egy részt sem tudok anélkül végig nézni, hogy ne rázzon ki minimum kétszer a hideg. Nem is tudom mi lenne velem enélkül az anime/manga nélkül. Hétköznap a vasárnapokat várom, hogy jöjjön a rész.. perpillanat a 618.rész, és Oda szerint (a készítő) és a történtben is most ért el a feléhez a dolog és még annyi - az egész történetet átszelő - kérdésre nem kaptunk választ.. egyszerűen annyira jó.. XD
Tobii-zuzu
Neme :
Tárgy: Re: Tükörjég Vas. 27 Okt. - 0:24
Van benne valami ami megfogja az embert... nem tudom mi, de még is megnézek egy részt és ott maradok és nincs az a pénz amiért megállítanám:'D Érdekes, ritka az ilyen anime ^^" Na de ez itt már OFF.. a végén még mindkettőnk fülét meghúzzák. :D
Vendég Vendég
Tárgy: Re: Tükörjég Vas. 27 Okt. - 0:27
Eszemben sem volt XD Folytassuk máshol. :D
Tobii-zuzu
Neme :
Tárgy: Re: Tükörjég Vas. 27 Okt. - 0:32
Majd. :D Most szerintem én már elteszem magamat holnapra ^^' Illetve elgondolkodom hogy előbb is beszálljak ide a játékba valakivel.. még meglátom mert érdekelne a küldetés csak már beígértem Yorozuya és a szamurájok illetve Torvald érkezését is.. A végén azon kapnám magamat hogy már 4-5 karim is itt van annyit meg nem nagyon szeretnék egy ilyen küldin belül játszatni.. ^^" Úgyhogy erre még alszom egyet. :D
Énis gondolkoztam már hogy behozok valaki újat, de őt már semmiképp sem a táborba XD Max valahol később felbukkanna, vagy nem tudom:'D Csak az áldozatot sem tudom még hogy ki lehetne xD