꧁ Otthon vagy ꧂
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

꧁ Otthon vagy ꧂

KezdőlapSaját KarakterekKeresésRegisztrációBelépés

Seya Kei 1.

Go down 
+3
Dani
Koffeey
Shanna
7 posters
Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 40  Next
SzerzőÜzenet
Dínósbácsi

Dínósbácsi

Neme : Férfi

Kor : 27
Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha Mizuma
Hozzászólások száma : 9421

Seya Kei 1. - Page 35 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Seya Kei 1.   Seya Kei 1. - Page 35 Icon_minitimeSzomb. 11 Dec. - 20:26

Én meg összehoztam Haru-t Seya Kei 1. - Page 35 224699
Vissza az elejére Go down
Shanna

Shanna

Neme : nő

Kor : 34
Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou
Hozzászólások száma : 9698

TémanyitásTárgy: Re: Seya Kei 1.   Seya Kei 1. - Page 35 Icon_minitimeVas. 12 Dec. - 14:09

Tőlem a héten, talán szerda körül várható Koru is, és Kafun is Seya Kei 1. - Page 35 102733 Ma sajnos nem fogok tudni Seya Kei 1. - Page 35 97853
JigoKuu

JigoKuu

Kor : 29
Karakter : Elszaporodtak, send halp! TOT
Hozzászólások száma : 2836

TémanyitásTárgy: Re: Seya Kei 1.   Seya Kei 1. - Page 35 Icon_minitimeHétf. 13 Dec. - 17:27

Már tizenharmadika van, és még nem produkáltam e hónapban semmit... Seya Kei 1. - Page 35 990973
https://jigokunotobira.weebly.com/
Koffeey

Koffeey

Kor : 33
Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen
Hozzászólások száma : 13423

TémanyitásTárgy: Re: Seya Kei 1.   Seya Kei 1. - Page 35 Icon_minitimeHétf. 13 Dec. - 17:32

De jön a szünet Seya Kei 1. - Page 35 196731
*bízik benne hogy nem úgy sül el mint az őszi X'D*
http://koffeey.deviantart.com
Shanna

Shanna

Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou

TémanyitásTárgy: Re: Seya Kei 1.   Seya Kei 1. - Page 35 Icon_minitimeKedd 14 Dec. - 23:57

Nem volt olyan rossz az az őszi szünet sem ×D Nem volt túl aktív, de azért legalább... született valami ×D
JigoKuu

JigoKuu

Karakter : Elszaporodtak, send halp! TOT
Hozzászólások száma : 2836

TémanyitásTárgy: Re: Seya Kei 1.   Seya Kei 1. - Page 35 Icon_minitimeSzer. 15 Dec. - 11:34

Az én öszi szünetem olyan jó volt^^ (Koffeey lejött:3 Az akkor volt, nem?XD)
https://jigokunotobira.weebly.com/
Shanna

Shanna

TémanyitásTárgy: Re: Seya Kei 1.   Seya Kei 1. - Page 35 Icon_minitimeSzer. 15 Dec. - 12:26

Deeejó volt nektek Seya Kei 1. - Page 35 196731
Velem semmi nem történt benne Seya Kei 1. - Page 35 483323 Őszi szünet sem volt ×D Én akkor írtam matekból zh-t ×D
Am ment Kafun ^^ Koru majd vagy ma este, vagy holnap valahogy :D

És olvastam vissza az első Niee-reagot, mert kerestem hogy Hiia-chan hogy is néz ki, és lol!!! ×,D Főleg a vastagbetűs rész, most úgy röhögtem rajta, még jó hogy nincs itthon senki ×,,,D
(Többet akartam volna idézni, de így is elég sok lett ×,D)
Koffeey Niee első reagjában írta:
-Üdv!
Köszöntem, mintha vendégségbe jöttek volna. Közben Shinju, Chikara, és a többiek is megjelentek, és egyre rémisztőbb számban vettük őket körül. Igaz én akartam előadni a kifosztós magánszámot, annyira azért nem bánom hogy Shinju elém állt. Az ő verziója is szórakoztató, és legalább minden figyelmemmel élvezhetem a hatását, anélkül hogy nekem meg kéne erőltetnem magam és a színészi vénám. Szóval Shinju előre lépett párat, így ő állt a párocskánkhoz a legközelebb, majd előhúzta a katanáját, a háta mögött leírt vele egy kis kört a levegőben, és végül az öregúr orrának szegezte.
-Elnézést a kellemetlenségekért. Ha tudtuk volna, hogy ilyen felkészültek, mi is más takt-
Viszont a mondat itt félbeszakadt. Csórikám úgy be volt sz*rva, hogy szakadt róla a víz, és már a második mondatnál kiejtette a kezéből az ott szorongatott ládikát, és elkezdett kegyelemért könyörögni.
-Hehh... felsültél a monológoddal, gyökér.
Jegyeztem meg kárörvendőn és lehajoltam a ládikáért. Shinju ezalatt igen érdekes arcot vágott, valahol a meglepődött, a zavarban lévő, a magát szégyellő és a tanácstalan között, továbbra is kezében tartva a katanát, bár már közel sem olyan feszesen és egyenesen, így az már az öreg orra helyett a torkára szegeződött. Az meg mondjuk ettől még inkább frászt kapott és a kis csitribe kapaszkodott az életéért könyörögve.
-Ne bántsanak, kééreem ne bántsanak, nyenyenye nyenyenyeee~
Ismételtem meg gúnyosan a sopánkodását, ahogy hátat fordítottam és az erdőbe indultam, kezemben a ládával. A csoport nagy része szintén gúnyosan kacagott, és utánam indultak. Ezzel egy időben a két fal is visszahúzódott az ösvényről. Páran még ott maradtak Shinjuval, köztük Chikara is, aki megfogta a lány remegő kezét, majd meghajolva kezet csókolt, miközben lekapta az ujjáról a gyűrűjét, illetve a csuklójáról a karkötőt. Azzal hátrébb lépett és utánunk indult ő is. Shinju reményvesztetten felsóhajtott, leengedte a katanáját és szúrós tekintettel nézett a két szerencsétlenre.
-Na tünés.
×,,,D
Seya Kei 1. - Page 35 Orig11185281
Koffeey

Koffeey

Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen

TémanyitásTárgy: Re: Seya Kei 1.   Seya Kei 1. - Page 35 Icon_minitimeSzer. 15 Dec. - 14:31

LOL X'D ...én is röhögök rajta így utólag x'D

És igeeeeeen Seya Kei 1. - Page 35 196731 Az őszi szünet épp azért nagyon jó volt *,*
Tobii-zuzu

Tobii-zuzu

Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata
Hozzászólások száma : 9818

TémanyitásTárgy: Re: Seya Kei 1.   Seya Kei 1. - Page 35 Icon_minitimeSzer. 15 Dec. - 18:36

Jó lett az új,sztem most én írok majd a hétvégén,jah és,mi legyen,hogy szópárbaj,vagy csapjunk a lecsoba,kis aggódószöveg...stb... Miket írjak bele? :D
Koffeey

Koffeey

TémanyitásTárgy: Re: Seya Kei 1.   Seya Kei 1. - Page 35 Icon_minitimeSzer. 15 Dec. - 18:50

Niee szópárbajban pl nagyon jóóó... X'D De felőlem össze is csaphatnak, vagy is-is ;D Ahogy gondolod :3 Esetleg egy kis érdeklődés xD Mondjuk Niee már tudja hogy Sai ki... nahm, mindegy, amit gondolsz Seya Kei 1. - Page 35 196731
Tobii-zuzu

Tobii-zuzu

Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata

TémanyitásTárgy: Re: Seya Kei 1.   Seya Kei 1. - Page 35 Icon_minitimeSzer. 15 Dec. - 18:51

Akkor ebból is egy kicsit meg abból is egy kicsiet,meg amabbol is egy kicsit... Seya Kei 1. - Page 35 514184 xD Akkor sztem hétvégén meg is írom :D
Koffeey

Koffeey

TémanyitásTárgy: Re: Seya Kei 1.   Seya Kei 1. - Page 35 Icon_minitimeSzer. 15 Dec. - 18:52

De jó :3 Már várom nagyon *,*
Koffeey

Koffeey

TémanyitásTárgy: Re: Seya Kei 1.   Seya Kei 1. - Page 35 Icon_minitimePént. 17 Dec. - 12:41

Ehhehehehe Seya Kei 1. - Page 35 514184 "Azt mondta nő van veled" XXXXXXXXXX'D Sana egy kincs Seya Kei 1. - Page 35 752584 Hogy Koruról már akkor ne is mondjak semmit xD
Shanna

Shanna

TémanyitásTárgy: Re: Seya Kei 1.   Seya Kei 1. - Page 35 Icon_minitimePént. 17 Dec. - 17:31

Miért, csak az igazat mondta, nem? ×D
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Seya Kei 1.   Seya Kei 1. - Page 35 Icon_minitimePént. 17 Dec. - 19:58

Annyira jó lett :'D
Shanna

Shanna

TémanyitásTárgy: Re: Seya Kei 1.   Seya Kei 1. - Page 35 Icon_minitimePént. 17 Dec. - 21:49

Örülök hogy tetszik ^^
Tudsz majd írni választ? Vagy amíg gyógyul a kezed, addig nem nagyon? :(
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Seya Kei 1.   Seya Kei 1. - Page 35 Icon_minitimeSzomb. 18 Dec. - 12:25

Hát majd lehet hogy megpróbálok, mert végül is gépezni tudok vele Seya Kei 1. - Page 35 120865 XD
Tobii-zuzu

Tobii-zuzu

TémanyitásTárgy: Re: Seya Kei 1.   Seya Kei 1. - Page 35 Icon_minitimeSzomb. 18 Dec. - 16:03

Sztem ma nem fog menni a válasz írás,megvok "dögölve",sorry :(
Koffeey

Koffeey

TémanyitásTárgy: Re: Seya Kei 1.   Seya Kei 1. - Page 35 Icon_minitimeSzomb. 18 Dec. - 16:12

Semmi baj ^^ Pihizzél :3
Shanna

Shanna

TémanyitásTárgy: Re: Seya Kei 1.   Seya Kei 1. - Page 35 Icon_minitimeSzomb. 18 Dec. - 17:05

Ma én is megdöglöttem ×D Gyalog jöttem haza :O ×D

Dínósbácsi írta:
Hát majd lehet hogy megpróbálok, mert végül is gépezni tudok vele Seya Kei 1. - Page 35 120865 XD
Dejó :3
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Seya Kei 1.   Seya Kei 1. - Page 35 Icon_minitimeHétf. 27 Dec. - 14:58

Na válaszoltam végre. Seya Kei 1. - Page 35 97853 És ne mondjátok hogy jó lett, mert tudom én hogy sz*r lett DX Nem tudok jól fogalmazni :stressz:
Shanna

Shanna

TémanyitásTárgy: Re: Seya Kei 1.   Seya Kei 1. - Page 35 Icon_minitimeHétf. 27 Dec. - 16:34

Nem is lett sz*r D:
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Seya Kei 1.   Seya Kei 1. - Page 35 Icon_minitimeHétf. 27 Dec. - 20:25

De D<
Majd választ mikor írsz? :D

Szerk.: Ja, és bele edit-eltem hogy Haruhi is meghallja a lépteket :D Mert az előbb kifelejtettem XD
Shanna

Shanna

TémanyitásTárgy: Re: Seya Kei 1.   Seya Kei 1. - Page 35 Icon_minitimeKedd 28 Dec. - 1:05

Választ valahogy a héten :D Lehet hogy ma... ha lesz ihlet/kedv/idő/energia ×D
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Seya Kei 1.   Seya Kei 1. - Page 35 Icon_minitimeKedd 28 Dec. - 1:08

Hát ha ma, akkor van 22 órád és 51 perced Seya Kei 1. - Page 35 120865 XD
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Seya Kei 1.   Seya Kei 1. - Page 35 Icon_minitime

Seya Kei 1.
Vissza az elejére 
35 / 40 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 40  Next
 Similar topics
-
» Seya Kei 2.
» Seya Kei 4.
» Seya Kei 3.
» Seya Kei 6.
» Seya Kei 5.

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
꧁ Otthon vagy ꧂  :: SZEREPJÁTÉK :: Küldetések-
Ugrás: