꧁ Otthon vagy ꧂
|
|
| Seya Kei 1. | |
| | |
Szerző | Üzenet |
---|
Dínósbácsi
Neme :
Kor : 27 Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha Mizuma Hozzászólások száma : 9421
| Tárgy: Re: Seya Kei 1. Szomb. 11 Dec. - 20:26 | |
| Én meg összehoztam Haru-t | |
| | | Shanna
Neme :
Kor : 34 Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou Hozzászólások száma : 9698
| | | | JigoKuu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Elszaporodtak, send halp! TOT Hozzászólások száma : 2836
| Tárgy: Re: Seya Kei 1. Hétf. 13 Dec. - 17:27 | |
| Már tizenharmadika van, és még nem produkáltam e hónapban semmit... | |
| | | Koffeey
Neme :
Kor : 33 Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen Hozzászólások száma : 13423
| Tárgy: Re: Seya Kei 1. Hétf. 13 Dec. - 17:32 | |
| De jön a szünet *bízik benne hogy nem úgy sül el mint az őszi X'D* | |
| | | Shanna
Neme :
Kor : 34 Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou Hozzászólások száma : 9698
| Tárgy: Re: Seya Kei 1. Kedd 14 Dec. - 23:57 | |
| Nem volt olyan rossz az az őszi szünet sem ×D Nem volt túl aktív, de azért legalább... született valami ×D | |
| | | JigoKuu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Elszaporodtak, send halp! TOT Hozzászólások száma : 2836
| Tárgy: Re: Seya Kei 1. Szer. 15 Dec. - 11:34 | |
| Az én öszi szünetem olyan jó volt^^ (Koffeey lejött:3 Az akkor volt, nem?XD) | |
| | | Shanna
Neme :
| Tárgy: Re: Seya Kei 1. Szer. 15 Dec. - 12:26 | |
| Deeejó volt nektek Velem semmi nem történt benne Őszi szünet sem volt ×D Én akkor írtam matekból zh-t ×D Am ment Kafun ^^ Koru majd vagy ma este, vagy holnap valahogy :D
És olvastam vissza az első Niee-reagot, mert kerestem hogy Hiia-chan hogy is néz ki, és lol!!! ×,D Főleg a vastagbetűs rész, most úgy röhögtem rajta, még jó hogy nincs itthon senki ×,,,D (Többet akartam volna idézni, de így is elég sok lett ×,D)
- Koffeey Niee első reagjában írta:
- -Üdv!
Köszöntem, mintha vendégségbe jöttek volna. Közben Shinju, Chikara, és a többiek is megjelentek, és egyre rémisztőbb számban vettük őket körül. Igaz én akartam előadni a kifosztós magánszámot, annyira azért nem bánom hogy Shinju elém állt. Az ő verziója is szórakoztató, és legalább minden figyelmemmel élvezhetem a hatását, anélkül hogy nekem meg kéne erőltetnem magam és a színészi vénám. Szóval Shinju előre lépett párat, így ő állt a párocskánkhoz a legközelebb, majd előhúzta a katanáját, a háta mögött leírt vele egy kis kört a levegőben, és végül az öregúr orrának szegezte. -Elnézést a kellemetlenségekért. Ha tudtuk volna, hogy ilyen felkészültek, mi is más takt- Viszont a mondat itt félbeszakadt. Csórikám úgy be volt sz*rva, hogy szakadt róla a víz, és már a második mondatnál kiejtette a kezéből az ott szorongatott ládikát, és elkezdett kegyelemért könyörögni. -Hehh... felsültél a monológoddal, gyökér. Jegyeztem meg kárörvendőn és lehajoltam a ládikáért. Shinju ezalatt igen érdekes arcot vágott, valahol a meglepődött, a zavarban lévő, a magát szégyellő és a tanácstalan között, továbbra is kezében tartva a katanát, bár már közel sem olyan feszesen és egyenesen, így az már az öreg orra helyett a torkára szegeződött. Az meg mondjuk ettől még inkább frászt kapott és a kis csitribe kapaszkodott az életéért könyörögve. -Ne bántsanak, kééreem ne bántsanak, nyenyenye nyenyenyeee~ Ismételtem meg gúnyosan a sopánkodását, ahogy hátat fordítottam és az erdőbe indultam, kezemben a ládával. A csoport nagy része szintén gúnyosan kacagott, és utánam indultak. Ezzel egy időben a két fal is visszahúzódott az ösvényről. Páran még ott maradtak Shinjuval, köztük Chikara is, aki megfogta a lány remegő kezét, majd meghajolva kezet csókolt, miközben lekapta az ujjáról a gyűrűjét, illetve a csuklójáról a karkötőt. Azzal hátrébb lépett és utánunk indult ő is. Shinju reményvesztetten felsóhajtott, leengedte a katanáját és szúrós tekintettel nézett a két szerencsétlenre. -Na tünés. ×,,,D
| |
| | | Koffeey
Neme :
Kor : 33 Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen Hozzászólások száma : 13423
| Tárgy: Re: Seya Kei 1. Szer. 15 Dec. - 14:31 | |
| LOL X'D ...én is röhögök rajta így utólag x'D És igeeeeeen Az őszi szünet épp azért nagyon jó volt *,* | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata Hozzászólások száma : 9818
| Tárgy: Re: Seya Kei 1. Szer. 15 Dec. - 18:36 | |
| Jó lett az új,sztem most én írok majd a hétvégén,jah és,mi legyen,hogy szópárbaj,vagy csapjunk a lecsoba,kis aggódószöveg...stb... Miket írjak bele? :D | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Seya Kei 1. Szer. 15 Dec. - 18:50 | |
| Niee szópárbajban pl nagyon jóóó... X'D De felőlem össze is csaphatnak, vagy is-is ;D Ahogy gondolod :3 Esetleg egy kis érdeklődés xD Mondjuk Niee már tudja hogy Sai ki... nahm, mindegy, amit gondolsz | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata Hozzászólások száma : 9818
| Tárgy: Re: Seya Kei 1. Szer. 15 Dec. - 18:51 | |
| Akkor ebból is egy kicsit meg abból is egy kicsiet,meg amabbol is egy kicsit... xD Akkor sztem hétvégén meg is írom :D | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Seya Kei 1. Szer. 15 Dec. - 18:52 | |
| De jó :3 Már várom nagyon *,* | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Seya Kei 1. Pént. 17 Dec. - 12:41 | |
| Ehhehehehe "Azt mondta nő van veled" XXXXXXXXXX'D Sana egy kincs Hogy Koruról már akkor ne is mondjak semmit xD | |
| | | Shanna
Neme :
| Tárgy: Re: Seya Kei 1. Pént. 17 Dec. - 17:31 | |
| Miért, csak az igazat mondta, nem? ×D | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Seya Kei 1. Pént. 17 Dec. - 19:58 | |
| | |
| | | Shanna
Neme :
| Tárgy: Re: Seya Kei 1. Pént. 17 Dec. - 21:49 | |
| Örülök hogy tetszik ^^ Tudsz majd írni választ? Vagy amíg gyógyul a kezed, addig nem nagyon? :( | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Seya Kei 1. Szomb. 18 Dec. - 12:25 | |
| Hát majd lehet hogy megpróbálok, mert végül is gépezni tudok vele XD | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: Seya Kei 1. Szomb. 18 Dec. - 16:03 | |
| Sztem ma nem fog menni a válasz írás,megvok "dögölve",sorry :( | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Seya Kei 1. Szomb. 18 Dec. - 16:12 | |
| | |
| | | Shanna
Neme :
| | | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Seya Kei 1. Hétf. 27 Dec. - 14:58 | |
| Na válaszoltam végre. És ne mondjátok hogy jó lett, mert tudom én hogy sz*r lett DX Nem tudok jól fogalmazni :stressz: | |
| | | Shanna
Neme :
| Tárgy: Re: Seya Kei 1. Hétf. 27 Dec. - 16:34 | |
| | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Seya Kei 1. Hétf. 27 Dec. - 20:25 | |
| De D< Majd választ mikor írsz? :D
Szerk.: Ja, és bele edit-eltem hogy Haruhi is meghallja a lépteket :D Mert az előbb kifelejtettem XD | |
| | | Shanna
Neme :
| Tárgy: Re: Seya Kei 1. Kedd 28 Dec. - 1:05 | |
| Választ valahogy a héten :D Lehet hogy ma... ha lesz ihlet/kedv/idő/energia ×D | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Seya Kei 1. Kedd 28 Dec. - 1:08 | |
| Hát ha ma, akkor van 22 órád és 51 perced XD | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Seya Kei 1. | |
| |
| | | | Seya Kei 1. | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |
|