꧁ Otthon vagy ꧂
|
|
| Seya Kei 1. | |
| | |
Szerző | Üzenet |
---|
Tobii-zuzu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata Hozzászólások száma : 9818
| Tárgy: Re: Seya Kei 1. Kedd 3 Aug. - 16:35 | |
| Elolvastam mindenkiét,akk hány évet is ugrottunk előre,valakinél 6 van máshol meg 5-tel van előre ugorva,csak,h tisztába legyek,mert akk megírom én is :D | |
| | | Shanna
Neme :
Kor : 34 Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou Hozzászólások száma : 9698
| Tárgy: Re: Seya Kei 1. Kedd 3 Aug. - 16:53 | |
| Igazából amelyik szimpatikusabb ^^ Vedd olyan 5 és félnek :P
Jaj Dínó, bocsáss meg ×D Megyek beleírom ×D Víz volt ugye? | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata Hozzászólások száma : 9818
| Tárgy: Re: Seya Kei 1. Kedd 3 Aug. - 17:00 | |
| kk,Akk az elem az mitől is függ? | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
Kor : 27 Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha Mizuma Hozzászólások száma : 9421
| Tárgy: Re: Seya Kei 1. Kedd 3 Aug. - 18:20 | |
| Nem tom, a te akaratodtól XD Én nem is tudtam róluk amíg Shanna nem kérdezte X'D Igen Shanna, az volt :D | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: Seya Kei 1. Kedd 3 Aug. - 18:26 | |
| Jovan akkor ^^' Akk valamien lesz xD | |
| | | Koffeey
Neme :
Kor : 33 Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen Hozzászólások száma : 13423
| Tárgy: Re: Seya Kei 1. Kedd 3 Aug. - 18:40 | |
| Núúú, nem tudom milyen pózban álljon Saegiru Úgyhogy még mindig csak egy lebegő fej, ami már át van húzva erősebben | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: Seya Kei 1. Kedd 3 Aug. - 18:41 | |
| Mi lenne,ha egyenesen állna ,mint egy URIember XD | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Seya Kei 1. Kedd 3 Aug. - 18:45 | |
| Álljon ilyen Sebastian pózban XD | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: Seya Kei 1. Kedd 3 Aug. - 18:47 | |
| nen is rossz xD | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Seya Kei 1. Kedd 3 Aug. - 18:50 | |
| | |
| | | Koffeey
Neme :
Kor : 33 Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen Hozzászólások száma : 13423
| Tárgy: Re: Seya Kei 1. Kedd 3 Aug. - 18:59 | |
| Ja, meg lenyelt egy karót (Szeretlek én Seb, de itt túl egyenesen állsz XD Akkor vagy menő, mikor vonatok tetejét tépkeded le, meg lyukat ütsz a betonhídba a fejeddel :D) És hát kb egyenesen fog állni xD Amúgy sincs sok helye "tekeregni", mert a lap szélére került, a másik felén meg a feje van kinagyítva XD | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Seya Kei 1. Kedd 3 Aug. - 19:30 | |
| "És hát kb egyenesen fog állni xD Amúgy sincs sok helye "tekeregni", mert a lap szélére került, a másik felén meg a feje van kinagyítva XD" Félreérthető mondatocskák sorozata... | |
| | | Shanna
Neme :
Kor : 34 Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou Hozzászólások száma : 9698
| | | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Seya Kei 1. Kedd 3 Aug. - 20:45 | |
| Hát ez is elég félreérthető... XD | |
| | | Shanna
Neme :
| Tárgy: Re: Seya Kei 1. Pént. 6 Aug. - 0:51 | |
| Vúúss, BUMP!!! ×D Várom tárt karokkal Saegirut és Sait ×D Illetve jelentkezőket még O3O
Közben lassacskán el lehet kezdeni szőni a sztorit. Pici ötletek jöjjenek, és majd összerakosgatjuk :3 | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Seya Kei 1. Pént. 6 Aug. - 8:37 | |
| Saegiru reményeim szerint ma estére repül hozzád, de nem ígérem 100%-ra Ami a sztorit illeti... :>}: Az is lassacskán xD | |
| | | Shanna
Neme :
| Tárgy: Re: Seya Kei 1. Pént. 6 Aug. - 15:21 | |
| Nekem eddig csak jelenetötleteim vannak, de egy vázlatot abból is fel lehet húzni ×D | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Seya Kei 1. Pént. 6 Aug. - 17:36 | |
| Nekem is inkább csak egy-egy jelenet van meg ^^' De majd összerakjuk XXD Saegirunak már van lába Már csak másfél karja hiányzik XD | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Seya Kei 1. Vas. 8 Aug. - 11:39 | |
| Kéééész van |D Úgyhogy még megírom a karilapot és megy XD (Csak előbb hajat mosok ˇˇ) | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Seya Kei 1. Vas. 8 Aug. - 11:51 | |
| Mi meg Shannával úgy döntöttünk hogy vele akár kezdhetünk is. :D Aztán majd mindenki kezdi amikor kezdi, mert nem igazán van feladat, csak élik felnőtt életüket :D | |
| | | Shanna
Neme :
| | | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: Seya Kei 1. Vas. 8 Aug. - 15:44 | |
| Basszus én kopra nemtom,h hogyan álljak neki a karilap összeállításának | |
| | | JigoKuu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Elszaporodtak, send halp! TOT Hozzászólások száma : 2836
| Tárgy: Re: Seya Kei 1. Vas. 8 Aug. - 15:48 | |
| Nekem sincs róla f*ngom sexD De majd vmit azért alkotok^^" | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: Seya Kei 1. Vas. 8 Aug. - 15:49 | |
| Én is megprobálok,majd ugyfogom,h majd ránézek máséra mert ez igy kicsit nehéz | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Seya Kei 1. Vas. 8 Aug. - 16:01 | |
| mi nehéz ezen? Találd ki, milyen 5 év múlva :D | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Seya Kei 1. | |
| |
| | | | Seya Kei 1. | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |
|