꧁ Otthon vagy ꧂
|
|
| Seya Kei 1. | |
| | |
Szerző | Üzenet |
---|
Koffeey
Neme :
Kor : 33 Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen Hozzászólások száma : 13423
| Tárgy: Re: Seya Kei 1. Hétf. 2 Aug. - 11:26 | |
| Mert az túl snassz ˇ,ˇ Túl unalmas ha úgy van, ahogy a nagy könyvben meg vagyon írva XD | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata Hozzászólások száma : 9818
| Tárgy: Re: Seya Kei 1. Hétf. 2 Aug. - 11:30 | |
| Nem túl nagy sansz xDDe mind1,ez a ti dolgotok :D De majd akkor rakunk bele izgalmas fordulatokat,h ne ugy legyen,ahogy nagy konyvben megvan írva XD | |
| | | Koffeey
Neme :
Kor : 33 Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen Hozzászólások száma : 13423
| Tárgy: Re: Seya Kei 1. Hétf. 2 Aug. - 11:32 | |
| Igen igen :3 Főleg amiket eddig tudok, hogy kiből mi lett, az izgi :D Jó sztorit lehet majd köré csavarni :D | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata Hozzászólások száma : 9818
| Tárgy: Re: Seya Kei 1. Hétf. 2 Aug. - 11:36 | |
| Azért majd legyenek harcok is :P Akár egymás ellen is,vagy A tűzországát megostromolja az kő és a villámok országa,vagy vcalami ilyesmit csavarjunk bele :D | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Seya Kei 1. Hétf. 2 Aug. - 12:10 | |
| Hát, már alapból egy harc-szituáció hogy nekem mindkét karakterem törvényen kívüli xD Az egyik jobban, a másik nem annyira xD Így pl aki ANBU-s lett, vagy csak simán harcos is, azt rá lehet uszítani XD | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: Seya Kei 1. Hétf. 2 Aug. - 12:15 | |
| höhöööö :>}: Remek ötlet,Ötleteket várjunk !! :D | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Seya Kei 1. Hétf. 2 Aug. - 12:17 | |
| Dínó ügyében is szervezkedtünk már Shannával xD Azaz hogy Haruhi ügyében xD Jóóóó játék lesz | |
| | | Shanna
Neme :
Kor : 34 Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou Hozzászólások száma : 9698
| | | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Seya Kei 1. Hétf. 2 Aug. - 13:46 | |
| Ő lett az Akatsuki vezetője ˇ,ˇ Igaz? XX''D Ja, am átírtam a képességek ponthatárát, mert észrevettem hogy hülye voltam és 4x10-zel számoltam 3x10 helyett | |
| | | Dani *
Neme :
Kor : 29 Hozzászólások száma : 801
| Tárgy: Re: Seya Kei 1. Hétf. 2 Aug. - 15:03 | |
| az s-szint az a speciális jounin? mert már vagy egy fél napja ezen gondolkozom | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Seya Kei 1. Hétf. 2 Aug. - 15:08 | |
| Hát az is lehet. De igazából az S szint a kage szint, meg az Akatsukisok is S szintűek ^^ | |
| | | Dani *
Neme :
Kor : 29 Hozzászólások száma : 801
| Tárgy: Re: Seya Kei 1. Hétf. 2 Aug. - 15:18 | |
| köszi. na én kész vagyok vele akkor Shanna tudsz nekem majd hozni olyan képet ami egy kb. 20 éves Ronint ábrázol? | |
| | | Shanna
Neme :
Kor : 34 Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou Hozzászólások száma : 9698
| Tárgy: Re: Seya Kei 1. Hétf. 2 Aug. - 17:41 | |
| Koru adatlapját feltöltöttem :^^: Kafun még készül :3 Még fogom bővíteni, pl a Haruhival való kapcsolatot is ha több infőm lesz Dínótól ^^ Meg ha akar még valaki kapcsolatba lépni vele (×D) nyugodtan szóljon :D
Dani, mindjárt küldök egy képet ^^ | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: Seya Kei 1. Hétf. 2 Aug. - 17:48 | |
| A Karilapot majd én is küldöm,jólenne,ha összeszedném a gondolataimat,nehogy megint át kelljen mindent írnom mint a legutobb :/ Na de majd küldöm,pontosan leírok minendt a Chunnin vizsga után,a Gensu-osztagrol és akk majd küldöm :) | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
Kor : 27 Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha Mizuma Hozzászólások száma : 9421
| Tárgy: Re: Seya Kei 1. Hétf. 2 Aug. - 17:51 | |
| És akkor kb úgy írjuk mint amit kitettél? Hogy miben változott, mi volt az elmúlt évek alatt, meg ilyenek? :D | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: Seya Kei 1. Hétf. 2 Aug. - 17:54 | |
| Na várjá,ezt nem értettem -.-" xD | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Seya Kei 1. Hétf. 2 Aug. - 17:55 | |
| | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: Seya Kei 1. Hétf. 2 Aug. - 18:00 | |
| Köszi már értem xD Már sikerult értelmeznem :) XD | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Seya Kei 1. Hétf. 2 Aug. - 20:00 | |
| Még kicsinyítek a fején, mert most nagy buborék, meg befejezem a bal lábát és a jobb karját, aztán Niee lassacskán röppen is Koru-hoz XD (Azaz hogy a postaládádba előbb Shanna X'D) Saegiru pedig vár a sorára... egyelőre csak egy lebegő fej meg egy váll | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: Seya Kei 1. Hétf. 2 Aug. - 20:25 | |
| - Koffeey írta:
- Niee lassacskán röppen is Koru-hoz
Nem azt mondtad,h nem követjuk a a nagy könyvet ? O_-" xD Na de mind1 A karilapot sztem holnap küldöm csak,még összekell írnom,de,hogyan is,ugy min a karaktereinket csak most annak a folytatásaként?Szal amit ott leirtunk azt ne irjuk bele? | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Seya Kei 1. Hétf. 2 Aug. - 20:43 | |
| Úgy értettem röppen a második hsz-be, Koru alá xD Hát szerintem legyen egységes, és akkor úgy, ahogy Koru van már ^^ Kor, Szint, Képességek, Ruha, Ami változott és Az elmúlt évek röviden :D Illetveee a képességekhez, a 30 ponton felül legyen még benne egy 5/? fegyverhasználat ^^ Beírom a szabályzatba is. És akkor ez minden szintnél 5/valamennyi, ez a 30 ponttól külön van. És mondjuk 1-2 az egyszerű kunai/dobócsillag/shuriken használat, 3 mondjuk ezeknek a profi használata (és saját fegyver alapszintű használata ha van), 4 a külön saját fegyver ügyes használata, 5 pedig a tökély xD | |
| | | Shanna
Neme :
| Tárgy: Re: Seya Kei 1. Hétf. 2 Aug. - 21:01 | |
| Kíváncsi vagyok már Niee-re :3
Ja és igen, akkor ha lehet úgy írjátok, oks? ^^ Plusz még (utolsó plusz ×D) beleírok egy olyat, hogy Kapcsolatok más karakterekkel, ahová értelem szerűen a kapcsolataik mennek ×D | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Seya Kei 1. Hétf. 2 Aug. - 21:03 | |
| Szegény Niee úgy néz ki mint Nagato... :ohshit: komolyan... XD | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Seya Kei 1. Hétf. 2 Aug. - 21:05 | |
| Nem is Csak borzas a haja Dínó meg gyökér | |
| | | Shanna
Neme :
| Tárgy: Re: Seya Kei 1. Hétf. 2 Aug. - 21:06 | |
| lol ×D Kíváncsi vagyooooook ×3 És ó bakker, kihagytam a fegyverhasználatot -,-" Szerkeszthetek megint. | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Seya Kei 1. | |
| |
| | | | Seya Kei 1. | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |
|