꧁ Otthon vagy ꧂
|
|
| Seya Kei 1. | |
| | |
Szerző | Üzenet |
---|
Koffeey
Neme :
Kor : 33 Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen Hozzászólások száma : 13423
| Tárgy: Re: Seya Kei 1. Hétf. 30 Aug. - 19:52 | |
| Deeede, ideje lenne XD Gondoltam is rá, hogy oda kéne teljes erővel orientálódni és letudni gyorsan XD | |
| | | JigoKuu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Elszaporodtak, send halp! TOT Hozzászólások száma : 2836
| Tárgy: Re: Seya Kei 1. Hétf. 30 Aug. - 19:56 | |
| Ez szerintem is jó 5let=9 Gyorsan befejezzük, aztán jöhet a többixD Majd akkor holnap igyekszem választ írni.=) Kísértetházikóba.xD Aztán akkor szerintem eloszthatjuk a karik irányítását, vagy bárki bárkit irányítson?:D Nekem végülis tök mind1xD | |
| | | Koffeey
Neme :
Kor : 33 Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen Hozzászólások száma : 13423
| Tárgy: Re: Seya Kei 1. Hétf. 30 Aug. - 19:57 | |
| Szerintem szabadon nyugodtan xD Bárki bárkit xD | |
| | | JigoKuu
Neme :
| Tárgy: Re: Seya Kei 1. Hétf. 30 Aug. - 20:01 | |
| Okés:D Hát, akkor majd holnap...xD | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Seya Kei 1. Hétf. 30 Aug. - 20:03 | |
| Okés | |
| | | JigoKuu
Neme :
| Tárgy: Re: Seya Kei 1. Hétf. 30 Aug. - 20:09 | |
| Most nézem csak, december 19-én egy éves leszek itt, a Szeján*-* Addig azért be köllene fejezni azt a fránya külditxD | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Seya Kei 1. Hétf. 30 Aug. - 20:11 | |
| Karácsonyi ajándék lesz a befejezése és a pontok érte XD | |
| | | JigoKuu
Neme :
| Tárgy: Re: Seya Kei 1. Hétf. 30 Aug. - 20:16 | |
| | |
| | | Shanna
Neme :
Kor : 34 Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou Hozzászólások száma : 9698
| Tárgy: Re: Seya Kei 1. Hétf. 30 Aug. - 21:10 | |
| Jó ötlet szerintem is :3 Apu már odapenészedik a padlóhoz ×D
Jó lett Haruhi Dínó ×,D Ezek ketten tényleg nincsenek egy hullámhosszon ×D | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Seya Kei 1. Hétf. 30 Aug. - 21:23 | |
| Az enyhe kifejezés XD
Am nagyon jó lett Kafun :DDD Úgy bírom a rajongását XD | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
Kor : 27 Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha Mizuma Hozzászólások száma : 9421
| Tárgy: Re: Seya Kei 1. Hétf. 30 Aug. - 21:29 | |
| Aha, tényleg tök jó lett :D De elalvás előtt miért fésülködik meg, ha reggel újra meg kell? X'D Majd Koru-t mikor írsz? | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata Hozzászólások száma : 9818
| Tárgy: Re: Seya Kei 1. Kedd 31 Aug. - 13:46 | |
| Akk elolvasom amit írtatok,a választ meg hááát,Koffeey,hány emberkét ölhetünk meg a némaZ hadművelettel? XD | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Seya Kei 1. Kedd 31 Aug. - 13:59 | |
| Írok PM-et, és azt a részét nyugodtan beleírhatod majd (: | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata Hozzászólások száma : 9818
| Tárgy: Re: Seya Kei 1. Kedd 31 Aug. - 14:17 | |
| Láttam,meg el is olvastam azokat,amiket irtatok,majd repül a kövi tőlem is :^^: | |
| | | Shanna
Neme :
Kor : 34 Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou Hozzászólások száma : 9698
| Tárgy: Re: Seya Kei 1. Kedd 31 Aug. - 20:31 | |
| Korut vagy még ma, vagy majd csak holnap írok :3 Szeretnék ma, de az agyamon múlik, hogy mennyire alszik be ×D | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Seya Kei 1. Kedd 31 Aug. - 20:34 | |
| Kelj fel te Shannaagy! | |
| | | Shanna
Neme :
| | | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Seya Kei 1. Kedd 31 Aug. - 20:51 | |
| Pofozd fel magad, moss arcot jéghideg vízzel, fejelj le egy asztalt! XX''D Az biztos felébreszt ˇˇ | |
| | | Shanna
Neme :
| Tárgy: Re: Seya Kei 1. Kedd 31 Aug. - 20:55 | |
| Vagy bekábulok az asztaltól ×D | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Seya Kei 1. Kedd 31 Aug. - 20:56 | |
| Akkooor... azt hagyd ki... igen, azt hagyd ki... | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Seya Kei 1. Kedd 31 Aug. - 21:31 | |
| | |
| | | Shanna
Neme :
| Tárgy: Re: Seya Kei 1. Szer. 1 Szept. - 11:35 | |
| Én is nagyon várom a válaszokat *,*
És... áááááááááááááhhhhjjjjjjüüüüümm >o< :imdead: Megírtam reggel Korut, most mát küldtem is volna el, de előtte előnézetben mindig átolvasom, előnézet előtt meg kimásolom, hogy ha netán kiléptetett volna a szerver, akkor is bizti meglegyen... de CtrlC helyett V-t nyomtam és egy tetves Youtube link került a helyéreeeee!!!!!!! Szóval... írhatom meg megint, de már csak délután leszek kész, mert most megyek ruhákat venni... mielőtt bárki megvádol, azért kell a ruha, mert ide is elért a hideg nekem meg csak nyári van ×D ×D | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Seya Kei 1. Szer. 1 Szept. - 12:03 | |
| Nyáhh, ismerős... múltkor mikor Sakkunt írtam, jött anyum hogy a fényképezőről másoljuk át a képeket a gépre, és hogy addig vigyem már onnan a netet... én meg rákattintottam az X-re, még ki is írta hogy biztos bezárom-e, mert több lap van megnyitva... mondom be persze, bezártam, de utána beütött hogy hopsz, a félig kész szerepjáték hsz is ugrott ... | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Seya Kei 1. Szer. 1 Szept. - 13:07 | |
| Neheeeee, miért van egymás mellett az a két nyamvadt betű? X'D Pedig akkor most olvashattam volna. Milyen jó lett volna így a nyamvadt suli után DX | |
| | | JigoKuu
Neme :
| Tárgy: Re: Seya Kei 1. Szer. 1 Szept. - 13:47 | |
| Na, gyerekek, én ezért nem véletlenül írom wordbe...xD én is eljácottam már párszor:D | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Seya Kei 1. | |
| |
| | | | Seya Kei 1. | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |
|