꧁ Otthon vagy ꧂
|
|
| Seya Kei 1. | |
| | |
Szerző | Üzenet |
---|
Dínósbácsi
Neme :
Kor : 27 Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha Mizuma Hozzászólások száma : 9421
| Tárgy: Re: Seya Kei 1. Pént. 27 Aug. - 23:18 | |
| Shanna mikor jössz már fel írni? D: XD | |
| | | Koffeey
Neme :
Kor : 33 Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen Hozzászólások száma : 13423
| Tárgy: Re: Seya Kei 1. Szomb. 28 Aug. - 0:04 | |
| KéééééééééééééééééééééééészvanSakkuuuuuuuuuuuuuuuuuuun X'D Remélem jó lett Most megyek aludnialudnialudni =o= | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata Hozzászólások száma : 9818
| Tárgy: Re: Seya Kei 1. Szomb. 28 Aug. - 11:39 | |
| Én meg megyek olvasni! xD | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Seya Kei 1. Szomb. 28 Aug. - 11:48 | |
| Én már elolvastam Az a k*va, lol XXD "Nem tudod te mit hagyol ki" X'D | |
| | | JigoKuu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Elszaporodtak, send halp! TOT Hozzászólások száma : 2836
| Tárgy: Re: Seya Kei 1. Szomb. 28 Aug. - 13:12 | |
| Én is azon lestem egy nagyotxD Az ócska kis n*mber:Y xD Sakkun milyen kulturúltan elküldte az anyucikájába:Y Majd írok választ, bár sztem kicsit lassú lexekxD | |
| | | Koffeey
Neme :
Kor : 33 Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen Hozzászólások száma : 13423
| Tárgy: Re: Seya Kei 1. Szomb. 28 Aug. - 13:25 | |
| xD :^^: Okés :3 Am ha kell esetleg, Alust nyugodtan irányíthatod xD | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata Hozzászólások száma : 9818
| Tárgy: Re: Seya Kei 1. Szomb. 28 Aug. - 13:28 | |
| Na most meek olvasni,mert akkor nemtudtam,mert hívott a munka :/ Szerk.: LOL xD A qva a végén xD | |
| | | Shanna
Neme :
Kor : 34 Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou Hozzászólások száma : 9698
| Tárgy: Re: Seya Kei 1. Szomb. 28 Aug. - 13:53 | |
| | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: Seya Kei 1. Szomb. 28 Aug. - 14:05 | |
| De akkor nem fogjuk tudni megbeszélni a dolgokat O.o Amugymeg,nekunk is modemes,és beadja a Szeját xD | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Seya Kei 1. Szomb. 28 Aug. - 14:10 | |
| Szorítok hogy beadja majd neked is XD De ha nem, küldd nyugodtan, rajtam ne múljon | |
| | | JigoKuu
Neme :
| Tárgy: Re: Seya Kei 1. Vas. 29 Aug. - 11:36 | |
| Tényleg? Irányíthatom Alust?:O:D Hihihihi.....élni fogok a lehetőséggelxD | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Seya Kei 1. Vas. 29 Aug. - 11:44 | |
| Ahham, nyugodtan XD | |
| | | JigoKuu
Neme :
| Tárgy: Re: Seya Kei 1. Vas. 29 Aug. - 12:05 | |
| Szegény AlackaxD Már előre sajnálom:D | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Seya Kei 1. Vas. 29 Aug. - 12:06 | |
| Miért, mit csinálsz vele? XD | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Seya Kei 1. Vas. 29 Aug. - 12:08 | |
| Pudlifazonra nyírod a szőrét? :O | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Seya Kei 1. Vas. 29 Aug. - 12:16 | |
| Vagy trükkökre kényszeríti X'D | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Seya Kei 1. Vas. 29 Aug. - 23:20 | |
| Na, Shanna küldött Korut, úgyhogy azt el is küldtem ^^ (Megadta nekem a jelszavát is, azért tudtam vele betenni XD) | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Seya Kei 1. Hétf. 30 Aug. - 9:21 | |
| Tök jó lett "Naaháát, Misuzura-chaaan, nem gondoltam volna. Azt hittem hogy egy kis tejbetök, betoji, szende nebáncsvirág lesz." Milyen rosszul gondolta Koru XD És de jó, azt is beletetted, amit Koffeey-el kigondoltunk XD Majd ma írok is választ remélem | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Seya Kei 1. Hétf. 30 Aug. - 11:47 | |
| Már úgy várom hogy... elérjetek a végkifejlethez X'D *tudja mi lesz* | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Seya Kei 1. Hétf. 30 Aug. - 12:02 | |
| Csak bírd ki hogy ne spoilerezz XD Na majd írok nemsokára, csak játszok kicsit. Kufufufu XD Szerk.: Na írtam is közben Indirekt csókolózás, hát nem mindketten ugyan arra gondolnak? XD Ezek ketten valahogy mindig félre értik egymást, mégis ugyan arra gondolnak... X'D | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Seya Kei 1. Hétf. 30 Aug. - 15:24 | |
| Nem kéne beszélniük, csak gondolkodniuk XD Akkor talán kijönnének... XD Am jó lett :3 Mindkettő, a Shannáé is nagyon tetszett este :D | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Seya Kei 1. Hétf. 30 Aug. - 15:25 | |
| Két külön perverz dimenzióból származnak XD | |
| | | Shanna
Neme :
Kor : 34 Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou Hozzászólások száma : 9698
| | | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Seya Kei 1. Hétf. 30 Aug. - 19:06 | |
| Most olvasod el, vagy majd? | |
| | | JigoKuu
Neme :
| Tárgy: Re: Seya Kei 1. Hétf. 30 Aug. - 19:46 | |
| Én pedig eldöntöttem, hogy először válaszolok a kísértetházas küldire, a szabad játékra, aztán pedig shippura:D Már majd' egy éve húzzuk-vonjuk azt a küldit, lassan véget kéne érnie, nem?xD | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Seya Kei 1. | |
| |
| | | | Seya Kei 1. | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |
|