꧁ Otthon vagy ꧂
|
|
| Seya Kei 1. | |
| | |
Szerző | Üzenet |
---|
Koffeey
Neme :
Kor : 33 Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen Hozzászólások száma : 13423
| Tárgy: Re: Seya Kei 1. Hétf. 9 Aug. - 17:23 | |
| | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata Hozzászólások száma : 9818
| Tárgy: Re: Seya Kei 1. Hétf. 9 Aug. - 17:32 | |
| Tény? Pedig csak ugy írtam,ha már kérdezted O.o De írjad be nyugottan,igy majd nekem is lesz valami,amit beirhatok :) És akár Saegiru-t is üldözhetik | |
| | | Koffeey
Neme :
Kor : 33 Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen Hozzászólások száma : 13423
| Tárgy: Re: Seya Kei 1. Hétf. 9 Aug. - 18:08 | |
| Persze, jó ötlet :D Saegiru után már Jigoku ANBU-s osztaga megy... de végülis ők is mehetnek, miért ne? :P XD | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata Hozzászólások száma : 9818
| Tárgy: Re: Seya Kei 1. Hétf. 9 Aug. - 18:55 | |
| Jaah neem,akk nem :D Nem akarom elszedni Jigoku elől,nekem jó lesz Niee is xD | |
| | | JigoKuu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Elszaporodtak, send halp! TOT Hozzászólások száma : 2836
| Tárgy: Re: Seya Kei 1. Kedd 10 Aug. - 9:09 | |
| Hát igen, tessék ne elszedni Jigokum elől Saegirucskát :^^: xD Enyém Saegiru!>< *lefoglalja Sae-t* | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: Seya Kei 1. Kedd 10 Aug. - 12:36 | |
| Nem állt szándékomban lenyulni,csak nemtudtam | |
| | | Shanna
Neme :
Kor : 34 Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou Hozzászólások száma : 9698
| | | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Seya Kei 1. Kedd 10 Aug. - 20:04 | |
| *rohan olvasni* | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
Kor : 27 Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha Mizuma Hozzászólások száma : 9421
| Tárgy: Re: Seya Kei 1. Kedd 10 Aug. - 20:04 | |
| Na rögnöt el is ovlasom ^^ Amúgy mindjárt el is kezdem a küldit a részemről :D | |
| | | Shanna
Neme :
Kor : 34 Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou Hozzászólások száma : 9698
| | | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Seya Kei 1. Kedd 10 Aug. - 20:20 | |
| Shanna, nem baj ah én nyitom meg a topikot? :D | |
| | | Shanna
Neme :
| Tárgy: Re: Seya Kei 1. Kedd 10 Aug. - 20:30 | |
| | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Seya Kei 1. Kedd 10 Aug. - 20:32 | |
| nem tudom, csak azért megkérdeztem XD | |
| | | Koffeey
Neme :
| | | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Seya Kei 1. Kedd 10 Aug. - 21:19 | |
| Kééész, elküldtem, lehet olvasni Ejj Shanna, pont 1 perccel az előtt mentél el, mielőtt elküldtem... Nem is tudsz róla hogy már itt van, csak reggel tudod megtudni XD | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Seya Kei 1. Kedd 10 Aug. - 21:26 | |
| Tudod megtudni X'D Háhh, én külön megnézhettem elküldés előtt | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Seya Kei 1. Kedd 10 Aug. - 22:18 | |
| Mert valakivel meg akartam nézetni, jó-e XD | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: Seya Kei 1. Kedd 10 Aug. - 22:21 | |
| Huha,akk csipkedem magam és elkuldom még ezen a héten | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Seya Kei 1. Kedd 10 Aug. - 22:48 | |
| Nem muszáj sietni vele | |
| | | Shanna
Neme :
| Tárgy: Re: Seya Kei 1. Kedd 10 Aug. - 23:28 | |
| Jó lett Dínó, nagyon tetszik :3 Ajj hát ez a nyamvadt Renmei klánépület, senki nem talál oda elsőre ×D | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Seya Kei 1. Szer. 11 Aug. - 10:25 | |
| Tiéd is jó lett, már van is ötletem hogyan folytassam XD | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Seya Kei 1. Szer. 11 Aug. - 10:54 | |
| - Shanna a játékban írta:
- Elgondolkodva bámultam az asztalt magam előtt, majd kicsit aggódón a mögöttem jobboldalt álló komornyikra néztem. Az ahogy észrevette ezt, előre hajolt kicsit, fülmagasságba, hogy hallja amit mondok.
-Tényleg peckesen járok? Kérdeztem szinte suttogva. -N...nem, nem gondolom, uram. Válaszolta halkan és megnyugtató mosollyal rázta meg a fejét. Az államhoz emeltem a kezem és valamelyest megnyugodva dőltem újra hátra... xD Ez olyan aranyos volt ^^ | |
| | | Shanna
Neme :
| | | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Seya Kei 1. Szer. 11 Aug. - 11:36 | |
| LOL, nekem is sok olyanom van, hogy egy-egy mondat amit majd valahogy csakazértis bele fogok passzírozni valahova XD | |
| | | JigoKuu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Elszaporodtak, send halp! TOT Hozzászólások száma : 2836
| Tárgy: Re: Seya Kei 1. Szer. 11 Aug. - 13:28 | |
| ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ! Le vok maradva...=/ *sunyiban gépezik, mikor senki se látja*
Én majd csak hétfőn fogok tudni írni, mert most csak fél eprcekre tok feljönni körülnézni, és ezentúl még az se nagyon lesz (főleg hétvégén). Csütörtökön majd mek könyvtárba netezni, addig ki vagyok halvaxD
Amúgy nemtom, hogy tudják-e, hogy a másik is ugyanúgy érez, majd vhogy Kuu-chanemet vallásra kényszerítem, vagy mittomén.xD Vagy leteperi Sakkunt*-* *előpattognak a csúny, koszos, poros meg hasonló hentai jelenetek a kis fejéből* | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Seya Kei 1. | |
| |
| | | | Seya Kei 1. | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |
|