꧁ Otthon vagy ꧂
|
|
| Kísértetház? Ugyan már... | |
| | |
Szerző | Üzenet |
---|
Koffeey
Neme :
Kor : 33 Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen Hozzászólások száma : 13423
| Tárgy: Re: Kísértetház? Ugyan már... Szer. 28 Ápr. - 15:51 | |
| Hát ha jövőhét szombatig senki nem ír, akkor én fogok X'D Deee addig ti is irkálhatnátok | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata Hozzászólások száma : 9818
| Tárgy: Re: Kísértetház? Ugyan már... Szer. 28 Ápr. - 16:30 | |
| Én írtam és sikerult egy olyan helyzetet kialakítanom,hogy nagyon Ebből jó lenne,ha valakinek,vagy valakiknek sikerulne kijutnia xD | |
| | | Koffeey
Neme :
Kor : 33 Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen Hozzászólások száma : 13423
| Tárgy: Re: Kísértetház? Ugyan már... Szer. 16 Jún. - 11:45 | |
| Gyerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrünk Írjak megint én? XD | |
| | | Shanna
Neme :
Kor : 34 Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou Hozzászólások száma : 9698
| Tárgy: Re: Kísértetház? Ugyan már... Csüt. 17 Jún. - 0:49 | |
| Vagy én? ×D Csak azért nem írtam még meg a vérfolyam nemrég jött, a pincében nem is nagyon tudok most veletek mást csinálni... ^^' | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
Kor : 27 Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha Mizuma Hozzászólások száma : 9421
| Tárgy: Re: Kísértetház? Ugyan már... Csüt. 17 Jún. - 9:59 | |
| Hát... jöjjön gyorsabban XD | |
| | | Shanna
Neme :
Kor : 34 Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou Hozzászólások száma : 9698
| Tárgy: Re: Kísértetház? Ugyan már... Szer. 11 Aug. - 15:07 | |
| Akkor a pontkérdés ×D 2? Vagy 3? Az 1-gyel kishitű voltam, annál mindenképp többet ér :P | |
| | | JigoKuu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Elszaporodtak, send halp! TOT Hozzászólások száma : 2836
| Tárgy: Re: Kísértetház? Ugyan már... Szer. 11 Aug. - 19:18 | |
| 5xD Neeem, egy hármat azonban megérdemelni mindenki (feltéve, hogy túlélixD) | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Kísértetház? Ugyan már... Szer. 11 Aug. - 19:48 | |
| Szerintem is kijár az a 3 ^^ | |
| | | Shanna
Neme :
| Tárgy: Re: Kísértetház? Ugyan már... Szer. 11 Aug. - 20:11 | |
| Akkor 3, juppííí ×D Átírom :3 | |
| | | JigoKuu
Neme :
| Tárgy: Re: Kísértetház? Ugyan már... Csüt. 12 Aug. - 11:05 | |
| Wííííííí :pacsit!: Minjá megnézem, 3 ponttal mit tok kezdenixD | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Kísértetház? Ugyan már... Csüt. 12 Aug. - 11:18 | |
| Hú, én végre aktivizálhatom a chuunin karakterem XD Akinek a tesójának még mindig nincs gazdája XD | |
| | | JigoKuu
Neme :
| Tárgy: Re: Kísértetház? Ugyan már... Csüt. 16 Szept. - 15:35 | |
| Vazz, de régen voltam fenn utoljára, és ez a rész is milyen elhagyatottOo Shanna, marha jó lett az APA- írásod*--* Már kb a hozzászólásom fele meg is van, mert megihlettél*-* | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata Hozzászólások száma : 9818
| Tárgy: Re: Kísértetház? Ugyan már... Pént. 19 Nov. - 16:41 | |
| Naon szépen köszönöm,hogy mozgattátok a karakteremet az inaktivitásom alatt,de szeretném magam valahogy kiírni ebből a játékból! :D Pl talál valami kis rókalyukat,ahol távozik,vagy valamit,ha lehetséges! Előre is köszönöm és utólag is újra! :D | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Kísértetház? Ugyan már... Pént. 19 Nov. - 16:50 | |
| Már végülis csak ki kell menekülnie a házból ^^ Az utsó reagok jönnek tulajdonképpen :O De furi >.> ^^ | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: Kísértetház? Ugyan már... Pént. 19 Nov. - 17:02 | |
| Csak azért írom mert jelenleg ehhez most nemtok írni,és nektek ott van a saját karaktereitek,most felesleges ne mozgassátok az enyémet is pluszba,de mind1 végülis,ahogy jónak látjátok :) | |
| | | JigoKuu
Neme :
| Tárgy: Re: Kísértetház? Ugyan már... Pént. 19 Nov. - 17:55 | |
| Akkor majd úgy csináljuk, hogy ők elmennek, mi meg maradunk faggatni a fatert, vagy vmiXD | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Kísértetház? Ugyan már... Pént. 19 Nov. - 20:13 | |
| De ő már nem... nincs ott? xD Muszáj lesz mindenkinek kimenni vagy kimúlunk | |
| | | JigoKuu
Neme :
| Tárgy: Re: Kísértetház? Ugyan már... Szomb. 20 Nov. - 17:52 | |
| De Jigokunak még kell apa:Y Majd kimentjük őt is, csak találjuk meg! :^^: Shanna lécci hadd talájjuk majd meg:3 Még faggatni akaromXD | |
| | | Shanna
Neme :
| Tárgy: Re: Kísértetház? Ugyan már... Szomb. 20 Nov. - 20:57 | |
| Felőlem ×3 Ott van még ×D Most ellövöm talán a poént, de na ×D A ház összeomlása igazából illúzió, csak azt akarja hogy menjenek el ^^ | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Kísértetház? Ugyan már... Csüt. 23 Dec. - 14:07 | |
| Lesz holnap a TV2-n a Rém Rom fél nyolctól vagy hogy... hát lehet hogy csak én vagyok a nerd, de nekem rögtön a küldink jutott eszembe ahogy láttam a reklámját X'D Nézzüüük? XD | |
| | | Shanna
Neme :
| Tárgy: Re: Kísértetház? Ugyan már... Csüt. 23 Dec. - 14:37 | |
| lol :'D Én nem is láttam ennek a reklámját, de most néztem az újságban és tényleg olyan ×D Nézzük hát *.* | |
| | | JigoKuu
Neme :
| Tárgy: Re: Kísértetház? Ugyan már... Vas. 23 Jan. - 16:48 | |
| Jaj mindjárt vége lesz, csak valaki írjon...XD Koffeey?:3 | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Kísértetház? Ugyan már... Hétf. 24 Jan. - 13:27 | |
| Ja hogy én jövöööök O3O XXD Tényleg Hát én... vagy szerda délután, vagy pénteken tudok majd írni :3 (A péntek valószínűbb, de szerdán is próbálkozok majd ^^') | |
| | | Shanna
Neme :
| Tárgy: Re: Kísértetház? Ugyan már... Kedd 25 Jan. - 9:31 | |
| A hétvégén én is írok ha minden jól megy, ha gondolod várj meg ×D De ahogy akarod :3 | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Kísértetház? Ugyan már... Kedd 1 Feb. - 13:14 | |
| Annyira tetszik amit írtál Apuval, meg úgy általánosságban is amiket mesélőként alkottál Én is írok már lassan akkor :3 | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Kísértetház? Ugyan már... | |
| |
| | | | Kísértetház? Ugyan már... | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |
|