꧁ Otthon vagy ꧂
|
|
| Kísértetház? Ugyan már... | |
| | |
Szerző | Üzenet |
---|
JigoKuu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Elszaporodtak, send halp! TOT Hozzászólások száma : 2836
| Tárgy: Re: Kísértetház? Ugyan már... Kedd 24 Május - 8:03 | |
| | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
Kor : 27 Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha Mizuma Hozzászólások száma : 9421
| Tárgy: Re: Kísértetház? Ugyan már... Kedd 24 Május - 14:13 | |
| Nem vagy, csak mondtad hogy apunak egy fiatalos, idegesítő, stb csaj kéne, erre Koffeey mondta hogy ő Jigoku-ra gondolt. Ezért kérdeztem, hogy "Miért, Jigoku idegesítő?" XD | |
| | | Koffeey
Neme :
Kor : 33 Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen Hozzászólások száma : 13423
| Tárgy: Re: Kísértetház? Ugyan már... Kedd 24 Május - 14:14 | |
| Nem azt akartam mondani XD Csak hogy mint családtag, lehetne neki olyasmi mint a nővére :3 Vagy mi... na... XD | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Kísértetház? Ugyan már... Kedd 24 Május - 14:16 | |
| Nővére? De hát apu az idősebb! O_O | |
| | | Koffeey
Neme :
Kor : 33 Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen Hozzászólások száma : 13423
| Tárgy: Re: Kísértetház? Ugyan már... Kedd 24 Május - 14:18 | |
| Ajj hogy semmit nem bírok érthetően megfogalmazni XD Úgy értettem olyan lenne neki, mint amilyen a nővére volt anno >.< | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Kísértetház? Ugyan már... Kedd 24 Május - 14:20 | |
| De Jigoku akkor sem idegesítő, ki van zárva a versenyből XD | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Kísértetház? Ugyan már... Kedd 24 Május - 14:53 | |
| Nem azért mondtam mert idegesítő lenne XD | |
| | | Shanna
Neme :
Kor : 34 Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou Hozzászólások száma : 9698
| | | | JigoKuu
Neme :
| Tárgy: Re: Kísértetház? Ugyan már... Kedd 24 Május - 20:53 | |
| Akkor okés :^^: Igen, ott laknak... Te, Shanna, ha csinek Makának egy Shippuu-s adatlapot, elég idegesítő lesz "Apunak"? Makának még nincs párja! Jaj, ugye "Apu" pedofil? Nekem kell Apuuuuuuuuuuuuuuu! | |
| | | Shanna
Neme :
Kor : 34 Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou Hozzászólások száma : 9698
| Tárgy: Re: Kísértetház? Ugyan már... Kedd 24 Május - 21:06 | |
| Igen, szerintem Maka elég idegesítő lehet... ×,D Pedofiiiiil ××DDD Hát... ki tudja, manapság nem lehet tudni az ilyet ˇ,ˇ ×D | |
| | | JigoKuu
Neme :
| Tárgy: Re: Kísértetház? Ugyan már... Kedd 24 Május - 21:11 | |
| Érzem, hogy Maka alig várja, hogy kiidegelhesse Majd akkor csinálok neki egy idősebb formát...ésésésésésésésés esetleg Szabad játékba játszhatnának, Shanna? Léééééééééééééééééééééééééééééééccilécciléccilécciléccilécciléccilécciléccilécciléccilécci! (No, meg ideje lenne a tetves sulinak véget érnie, hogy jöhessek végre napi 20 órában jáccani ) OFF: Nem akarunk mi Szejacont tartani esetleg? | |
| | | Shanna
Neme :
| Tárgy: Re: Kísértetház? Ugyan már... Kedd 24 Május - 21:15 | |
| Hát júni végétől ráérek 8D ×D Csak a végénél járó játékokat majd fejezzük be, meg össze kell melegednem Apuval ×D
OFF: Volt már róla szó párszor, mindig így nyár elején ×D | |
| | | JigoKuu
Neme :
| Tárgy: Re: Kísértetház? Ugyan már... Kedd 24 Május - 21:19 | |
| Okés, addigra én is felszabadítom magam, befejezzük a játékot, éééééééééés csinek minden cukorfalatomnak egy idősebb adatlapot, nemám úgy érzik, hogy elhanyagolom őket! Nem mintha el tudnék menni a városhatáron kívülre, de azért gondoltam felvetem a tali lehetőségét :^^: Ha mást nem is a képeiteket megnézném Mondjuk Koffeey-val már összetaliztunk (És kész csoda, hogy nem rúgdostam emg aznap este ) | |
| | | Shanna
Neme :
| | | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Kísértetház? Ugyan már... Csüt. 9 Jún. - 21:25 | |
| De nagyon jó lett amit írtál Ku-chan Nagyon-nagyon tetszik *-* | |
| | | Shanna
Neme :
| Tárgy: Re: Kísértetház? Ugyan már... Csüt. 9 Jún. - 22:20 | |
| Jaj, nekem is *3* Jobban megírtad amit Apuval ki akartam fejezni, mint ahogy én írtam ×,D | |
| | | JigoKuu
Neme :
| Tárgy: Re: Kísértetház? Ugyan már... Szomb. 11 Jún. - 11:42 | |
| Örülök, hogy tetszik, de szerintem szar lett | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Kísértetház? Ugyan már... Szomb. 11 Jún. - 12:05 | |
| Dehogy lett sz*r!! D: Nagyon jó lett :3 | |
| | | Shanna
Neme :
| Tárgy: Re: Kísértetház? Ugyan már... Szomb. 11 Jún. - 16:58 | |
| Írtam :3 Nem vagyok vele túlzottan elégedett.... de nahh ×D Most ez van ˇˇ | |
| | | JigoKuu
Neme :
| Tárgy: Re: Kísértetház? Ugyan már... Szomb. 11 Jún. - 19:06 | |
| Nekem nagyon tetszett! Bár a válaszom melett te is királynak fogod érezni, ne félj! Olyan szar egy melodráma lettXD Szegény Jigokuból kitört a..hisztiség meg a családa drámahangulat... | |
| | | Shanna
Neme :
| Tárgy: Re: Kísértetház? Ugyan már... Vas. 12 Jún. - 0:27 | |
| Úristen de s*gg voltam, elírtam szegény Akana nevét ×,D Köszönöm, hogy olyan ügyesen megmentettél ×,D
Amúgy nagyon tetszett, nem tudom mi bajod vele *3* Érzelmes és szép És megható Ara, Sakkun is van? ×D 8D Nyóóó, Sakkun, de cuki vaaaagy ×D
Szerk.: Ó, hogy az a jó büdös, rohadt... b*ssssszameeeg Írtam Aput, már kb 2 mondat hiányzott hozzá hogy készen legyen, kimentem pisilni, és anyum ideült, és szépen elment az oldalról Vissza már hiába jöttem Óóóó, hogy az a... *kántál mindenféle ocsmányságot* | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Kísértetház? Ugyan már... Vas. 12 Jún. - 0:31 | |
| Naaaa, áááá XD Pedig milyen jó lett volna este olvasni Gondolom már nem írod újra...? | |
| | | Shanna
Neme :
| | | | JigoKuu
Neme :
| Tárgy: Re: Kísértetház? Ugyan már... Vas. 12 Jún. - 11:33 | |
| Neeeeeeeeeee! Mi az, hogy ideült és elment innen?! Pedig már olvashatnám! Na, majd ha újra írod... | |
| | | Shanna
Neme :
| | | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Kísértetház? Ugyan már... | |
| |
| | | | Kísértetház? Ugyan már... | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |
|