꧁ Otthon vagy ꧂
|
|
| Alien AU | |
| | |
Szerző | Üzenet |
---|
Tobii-zuzu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata Hozzászólások száma : 9818
| Tárgy: Re: Alien AU Vas. 2 Nov. - 18:22 | |
| Az alien randalírozását már nem írtam bele, majd a köviben, ha te elkezded :D És akkor akár Piko követhetné Zeront olyan kis aggódósan és így ő is kikerülne az alien áldozatai közül :D | |
| | | Koffeey
Neme :
Kor : 33 Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen Hozzászólások száma : 13423
| Tárgy: Re: Alien AU Vas. 2 Nov. - 18:28 | |
| Jéjj, Zeron *3* Igen, akkor jön is és lemészárol mindenkit:''D Vagy túlélje még valaki más is rajtuk kívül?:D | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata Hozzászólások száma : 9818
| Tárgy: Re: Alien AU Vas. 2 Nov. - 18:35 | |
| SZerintem legyünk ennyire szerencsések, hogy másnak nem sikerül, csak nekik :'D | |
| | | Koffeey
Neme :
Kor : 33 Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen Hozzászólások száma : 13423
| Tárgy: Re: Alien AU Vas. 2 Nov. - 18:38 | |
| Szerintem is, nem kell oda nekik felesleges pótkerék:'D | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: Alien AU Vas. 2 Nov. - 18:40 | |
| Vagy hát akik túlélik, azok mondjuk abban az 1 hétben meghalnak a sérülésük miatt :D És akkor mégis csak voltak túlélők, kiket azért próbáltak megmenteni, de végsősoron ketten maradtak, hogy megváltsák a Sevastopolt. ˇˇ | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Alien AU Vas. 2 Nov. - 18:44 | |
| Igen, még az is lehet:'D Még 1-2 emberke élt ahogy vissza kimentek a terepre miután nyugisabbnak tűnt, de nem maradtak hosszú életűek ˇˇ'' | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: Alien AU Vas. 2 Nov. - 18:46 | |
| Az alien túlságosan is kegyetlennek bizonyult. ˇˇ | |
| | | Shanna
Neme :
Kor : 34 Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou Hozzászólások száma : 9698
| Tárgy: Re: Alien AU Vas. 2 Nov. - 18:48 | |
| Nem ismeri ő a kegyelmet, aki mozog, haljon meg :,D Szegénykék, jól kifogták a dolgot ×D A rázkódós, csikorgós dokkolás biztos odavonzotta a dögöt
- Koffeey írta:
- Oh és erről jut eszembe, beszéltük Dínóval az esetleges végkifejletet is:'D Ugye itt marad a Jovi, ezzel elmehetnének:'D Csak hát persze megsérülne esetleg azalatt az egy hét alatt, amíg Zeron-ék ott vannak, vagy akár utána, vagy dokkolásnál, vagy valami:'D Vagy épp a Sevastopol csatlakozó izéi akadályozzák meg a felszállását, valami, bármi amit ugye majd meg kéne oldani a meneküléshez xD
Ez nekem tetszik, egy lehetőségnek jó *.* | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: Alien AU Vas. 2 Nov. - 18:53 | |
| Jaj igen ehhez én is csak annyit mondanék, hogy jó öltet :'D Csak maradjon épségben a leépülés ideje alatt..nem ám leválik vagy valami :O | |
| | | Shanna
Neme :
Kor : 34 Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou Hozzászólások száma : 9698
| Tárgy: Re: Alien AU Vas. 2 Nov. - 18:54 | |
| Épp azért kéne javítani a távozáshoz :D Ne váljon azért le, vagy ha mégis, maradjon megközelíthető, aztán azon belül már lehet jó bonyolult a dolog, nem ám könnyedén lelépnek :,D | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Alien AU Vas. 2 Nov. - 18:56 | |
| Ne is:'D Meg kell érte szenvedni, kinek-kinek javítgatni kivül-belül, meg felülírni ezt-azt, meg mit tudom én :'D | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
Kor : 27 Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha Mizuma Hozzászólások száma : 9421
| Tárgy: Re: Alien AU Vas. 2 Nov. - 18:58 | |
| Az ja, jó ötletnek hangzik. Mind a hajó is szar állapotba került és az APOLLO sem engedi könnyen a leválást :D | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: Alien AU Vas. 2 Nov. - 18:59 | |
| Az Apollo még egy néger faszt is beakaszt a hajónak?:'D | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Alien AU Vas. 2 Nov. - 19:02 | |
| Meg mindenkinek a fedélzeten xD | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: Alien AU Vas. 2 Nov. - 19:03 | |
| AKkor egy vaslemezt ajánlatos odatartania mindenkinek xd | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Alien AU Vas. 2 Nov. - 19:03 | |
| System Procedure: initiating néger gigafasz. Néger gigafasz ready for docking. | |
| | | Shanna
Neme :
| Tárgy: Re: Alien AU Vas. 2 Nov. - 19:05 | |
| | |
| | | JigoKuu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Elszaporodtak, send halp! TOT Hozzászólások száma : 2836
| Tárgy: Re: Alien AU Vas. 2 Nov. - 19:09 | |
| Jajj x,D
Na, jól hangzik :D Aztán amúgy játék közben össze kéne verődniük, és ki-ki mihez ért, azzal segíteni az emberiséget az alienes túlélesben xD Már látom is magam előtt, ahogy összeállnak, nagyon menő módon mint a Feláldozhatókban vonulnak fel a hajóra, szegény Alien meg mögöttük lángol. Aztán elhajóznak, és persze hatásvadász módon felrobban mögöttük az egész kóceráj ˇˇ | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Alien AU Vas. 2 Nov. - 19:10 | |
| Meg persze a fele csapat folyamatosan oltja egymást xD | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Alien AU Vas. 2 Nov. - 19:14 | |
| Hát a szegény kóceráj felrobbantja magát kb., aztán meg belezuhan a bolygóba, szóval... XD | |
| | | Shanna
Neme :
| Tárgy: Re: Alien AU Vas. 2 Nov. - 19:25 | |
| Itt is szétszedi azt a bigyót az Anesidora robbanása? :,D | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Alien AU Vas. 2 Nov. - 21:44 | |
| Hát a végén gondolom :D
Szerk.: Basszus, Shanna, a válaszodnak köszönhetően közel kerültem hozzá, hogy majdnem elveszítsem az enyémet XD Ha nem állok meg észrevenni a figyelmeztetést, hogy az enyém közben egy másik válasz is született, simán továbbmentem volna XD | |
| | | Shanna
Neme :
| Tárgy: Re: Alien AU Vas. 2 Nov. - 21:46 | |
| Nagyon összeidőzítettünk ×,D | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Alien AU Vas. 2 Nov. - 23:24 | |
| Na már én is beállok a sorba na xD Tovább nem vittem mert így is annyit összerizsáztam, de akkor vehetjük úgy hogy Eugén, mint aki jól végezte dolgát, lassan tovább is állt:'D | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Alien AU Vas. 2 Nov. - 23:29 | |
| Ajajj, megvolt itt mán az Alien feeling rendesen. Nekem nagyon tetszett:D | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Alien AU | |
| |
| | | | Alien AU | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |
|