Pártolom ˇˇ Így nem hagyjuk ki Dínót sem olyan sokáig a buliból :3
JigoKuu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Elszaporodtak, send halp! TOT Hozzászólások száma : 2836
Tárgy: Re: A vének játéka Kedd 17 Jún. - 18:46
Nem akartok a szigetről egy minitérképet rajzolni?:D Mármint én sem játszottam az amulettesben, a helyet se ismerem, valami buta kis ábra is jól jönne, hogy mi merre van (lol, én minden küldetéshez rajzoltam a Kísértetházasat leszámítva, hogy tudjam, ki merre van épp x,D), meg egymáshoz képest hogy :3
Hát Takashi gondolom Koteshinél volt valami szerződéshosszabbítás miatt (gondolom szeretnek egymással üzletelni x,D), aztán ha kihallja azt a pár részletet (majd hallgatózik is szerintem, Bisha 2.0, LOL). És mikor Koteshi indul majd, még a legelején becsatlakozik (akár várja majd a szobája előtt, állig felszerelkezve; akár a ház előtt; akár a kikötőben, a hajó előtt...x,D), aztán nem hagyja, hogy kedvenc üzlettársa lekoptassa ˇˇ
Volt egy képünk, be is voltak rajta számozva a helyszínek, meg a helyszínekről is voltat képek meg leírások, de én sem tudom hogy melyik topikban volt az
Kor : 29 Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata Hozzászólások száma : 9818
Tárgy: Re: A vének játéka Kedd 17 Jún. - 19:11
Jaaj láttam először is :D De így már rémlik én ezt már láttam anno is xd és akkor ezek a helyek már alapból ilyenek vagy ezeket majd az öregek alakítják ki a játék során?:D
Szerintem nézhetnek ki így már náluk is:D Csak ők turbózzák majd fel a helyeket xD
Tobii-zuzu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata Hozzászólások száma : 9818
Tárgy: Re: A vének játéka Kedd 17 Jún. - 19:15
AZt a patakot vagy folyt nekik kéne feltúrbozni:'D Mondjuk nem lett volna ekkora vagy csak nem is volt és ők barmolják oda valahogyan úgy hogy majdnem ketté szakad a sziget xdd
JigoKuu
Neme :
Úgyis a placcot meg a földalatti templomot (az alatta van) keríti el a folyó kb, lehet Koteshi mondta hogy na amulett elrejtve, valahogy kerítsék elˇˇ Aztán valahogy folyót csináltak elkerítés gyanánt xD
JigoKuu
Neme :
Tárgy: Re: A vének játéka Kedd 17 Jún. - 19:23
Hát Takashi max. kicsit földet lapátolt, másban nem tudott segíteni...x,D