꧁ Otthon vagy ꧂
|
|
| A vének játéka | |
| | |
Szerző | Üzenet |
---|
Koffeey
Neme :
Kor : 33 Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen Hozzászólások száma : 13423
| Tárgy: Re: A vének játéka Hétf. 16 Jún. - 0:08 | |
| Szerintem is, előkészíthetik a terepet>3< | |
| | | JigoKuu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Elszaporodtak, send halp! TOT Hozzászólások száma : 2836
| Tárgy: Re: A vének játéka Hétf. 16 Jún. - 10:07 | |
| Höjja, de fel sem néztem ide, röstellem x,D Én hoznám Maka apját ˇˇ Aki amúgy nem tudom, miért nyomulna...x,D Vagy kíváncsiságból, hogy lássa, hova rejtik, aztán megszerezhesse magának a medált.... vagy nem tudom x,D De aztán ha útközben kiderül, hogy ez ilyen elátkozott lószar, inkább segítene, hogy na jó, gyors dugják el, jobb a világnak (meg neki x,D), ha nincs a közelben ˇˇ Ha Koteshivel jó üzleti haverságban voltak, akkor mondjuk épp véletlenül elcsippenthetett esetleg valami kis részletet valami dugi kis megbeszélésből, és majd rém pofátlanul a találka helyszínére beállít, van akkora fasz xD | |
| | | Koffeey
Neme :
Kor : 33 Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen Hozzászólások száma : 13423
| Tárgy: Re: A vének játéka Hétf. 16 Jún. - 16:29 | |
| Jöjjöön, pofátlankodja be magát XD | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata Hozzászólások száma : 9818
| Tárgy: Re: A vének játéka Hétf. 16 Jún. - 16:36 | |
| Így legalább mindenkitől lesz valaki ^^ | |
| | | JigoKuu
Neme :
| Tárgy: Re: A vének játéka Hétf. 16 Jún. - 16:42 | |
| Hát nagy bunkó, lazán beállít valami rögtönzött túrafelszerelésben x,D Amit persze nem is ő vett, szóval nem is tudja, mit hogyan kéne hordania vagy használnia | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: A vének játéka Hétf. 16 Jún. - 16:45 | |
| Egyre viccesebbnek ígérkezik ahogy a nagy urak beteszik a lábukat a szigetrexD | |
| | | JigoKuu
Neme :
| Tárgy: Re: A vének játéka Hétf. 16 Jún. - 16:49 | |
| Jajj, Takashi egy nyomoronc lesz x,D Mert megszokta már ekkorra az úri életet, minden kosztól, bogártól, sártól, magasságtól meg fizikai munkától undort kap majd X,D A végén még a talizmánnal együtt ássák el a többiek :,D | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: A vének játéka Hétf. 16 Jún. - 16:50 | |
| Hát itt ebből szerintem mindből bőven lesz XD Élvezni fogja:'D | |
| | | JigoKuu
Neme :
| Tárgy: Re: A vének játéka Hétf. 16 Jún. - 16:55 | |
| Hát ha ő nem is, én a kínlódásait nagyonx ,D Megbosszulom, hogy Makát annyit szekálta :,,D | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: A vének játéka Hétf. 16 Jún. - 16:56 | |
| Már a Tea Országából való "hajózást" is mind nagyon élvezni fogják szerintem XD Beszéltük Dínóval hogy Akio micsoda luxushajóval rendelkezik, szóval majd ülhetnek egymás ölében, meg ázhat a cipőjük a trutyis vízben, ami beszivárog XD | |
| | | JigoKuu
Neme :
| Tárgy: Re: A vének játéka Hétf. 16 Jún. - 17:00 | |
| Jajj, ez jóóó x,D Aztán mielőtt kikötnek cápák is megtámadhatnák őket, amiket odavonzott a Takashi szendvicséből kieső hús X,D | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: A vének játéka Hétf. 16 Jún. - 17:01 | |
| Aww XD Hozhatna egy csomó, idétlen mintás szalvétába csomagolt szendvicset, mintha piknikre jött volna XD | |
| | | JigoKuu
Neme :
| Tárgy: Re: A vének játéka Hétf. 16 Jún. - 17:06 | |
| Igeeen x,D Meg hoz kis teát, sütikét is X,D Majd mikor szétázik a tökük is, majd majszolhatják :,D | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
Kor : 27 Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha Mizuma Hozzászólások száma : 9421
| Tárgy: Re: A vének játéka Hétf. 16 Jún. - 17:08 | |
| Elég szép utazás lesz ez itten, ahogyan elnézem XD | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: A vének játéka Hétf. 16 Jún. - 17:12 | |
| A szétázott szendvicset, meg sütikét xD Mikor csatlakozik majd akkor, vagyis hova megy oda?xD Mert akkor indulunk gondolon Kiri-ből, a Renmei birtokról, akkor onnan lesz egy még valószínűleg egész luxus hajóút a Tűz Országáig (ha Koteshi finanszírozza XD), onnan séta le végig délre, és akkor ott találkoznak Akio-val, meg a csónakjával:'D | |
| | | Shanna
Neme :
Kor : 34 Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou Hozzászólások száma : 9698
| Tárgy: Re: A vének játéka Hétf. 16 Jún. - 18:37 | |
| Takashii, lol, szuper, jöjjön is! :,D És akkor oksa, majd nyitok én, ha jó úgy, akkor Koteshinél :D Viszont Tazót nem tudom, hogy akarom-e végig hozni, ő nem biztos, hogy végig velük tart ×D Csak mert félek, hogy furcsa lenne két karaktert mozgatnom ott ^^' | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: A vének játéka Hétf. 16 Jún. - 19:02 | |
| Tazó?xD Akkor ő nem jöööön?;3; | |
| | | Shanna
Neme :
Kor : 34 Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou Hozzászólások száma : 9698
| Tárgy: Re: A vének játéka Hétf. 16 Jún. - 19:10 | |
| Tazó :,D És hát nem tudom, nem szeretnék két embert mozgatni, úgyhogy legfeljebb Koteshivel tudnám emlegetni, de... majd meglátom ˇˇ | |
| | | Shanna
Neme :
| Tárgy: Re: A vének játéka Kedd 17 Jún. - 10:58 | |
| Yaaay, way to kill the mood~ Nos, már nem találom amúgy, hogy az Amulettes küldiről annak idején hol beszéltünk, hova lettek írva a helyszínek, meg minden, talán törölve lett az a topik, viszont a helyszínekre nagyjából emlékszem, és úgy szerettem mindet :,D (Még ha nem is voltam sehol ˇˇ') Szóval arra gondoltam, hogy ha nem is mindet, de a jobbakat végiglátogathatnák majd, keresve a legjobb helyet :D És a későbbi furcsaságokat mind ők okoznák ezzel-azzal, bénázással, egyik helyre sem sikerül elrejteni az amulettet is, meg csapdát is állítani, rosszul sülnek el a csapdák, hamarabb, meg ilyesmi ×D Például a vizes barlang is lehetne az ő kezük munkája, ami érkezésük előtt egy gyönyörű, teljesen hétköznapi barlang volt :,D Meg emlékszek, hogy volt valami mocsaras terület, meg a patak partja, ahol kivételesen én is voltam Koruékkal, és ott ilyen furcsa, szőrös kis lények voltak ×D Meg az erdőben nagy medvék :D Meg a kedvenc helyem, ahol végül senki nem játszott, az a sziklaszirt! Most muszáj, hogy ott is legyünk ˇˇ | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
Kor : 27 Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha Mizuma Hozzászólások száma : 9421
| Tárgy: Re: A vének játéka Kedd 17 Jún. - 11:06 | |
| Én nem tudom, nem játszottam abban a játékban, de majd rátok bízom magam a helyszínekre vezetésben és azok körülírásában. Legalább én is kiveszem már a részem a szigetben :D Illetve... nézek majd egy csónakot Akio-nak. Melyik ország lenne ez, ahol vannak? Vagyis hát, ahonnan csónakoznak a szigetre XD A tea, vagy a fű vagy melyik? | |
| | | Shanna
Neme :
| Tárgy: Re: A vének játéka Kedd 17 Jún. - 11:13 | |
| | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata Hozzászólások száma : 9818
| Tárgy: Re: A vének játéka Kedd 17 Jún. - 11:29 | |
| Jaaj annyira éérdekesnek ígérkezik Még kéne kép Torvaldnak A másik meg... Mizuban fogunk kezdeni Koteshi irodájában nem?:D | |
| | | Shanna
Neme :
| Tárgy: Re: A vének játéka Kedd 17 Jún. - 11:46 | |
| Ott, aha :D És akkor még eldöntjük, hogy a Tea Országáig vezető utat milyen részletességgel fejtsük ki ×D | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: A vének játéka Kedd 17 Jún. - 12:10 | |
| Szerintem a szigeten úgy is elleszünk egy jó ideig, szóval nem szükséges kifejtenünk még a Tea országába vezető utat is.. ^^' Moondjuk majd később említés szinten feljöhetnek dolgok, poénok :D | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: A vének játéka Kedd 17 Jún. - 12:15 | |
| Igen, azt úgy szerintem is ugorjuk át többé-kevésbé:'D | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: A vének játéka | |
| |
| | | | A vének játéka | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |
|