꧁ Otthon vagy ꧂
|
|
| Seya Kei 5. | |
| | |
Szerző | Üzenet |
---|
Koffeey
Neme :
Kor : 33 Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen Hozzászólások száma : 13423
| Tárgy: Re: Seya Kei 5. Kedd 10 Jún. - 18:53 | |
| Piko annyiból is hasznos lehet, hogy tudja merre találják Chichi-t:'D | |
| | | Shanna
Neme :
Kor : 34 Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou Hozzászólások száma : 9698
| Tárgy: Re: Seya Kei 5. Kedd 10 Jún. - 19:08 | |
| | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata Hozzászólások száma : 9818
| Tárgy: Re: Seya Kei 5. Vas. 15 Jún. - 12:55 | |
| Jóóvan tudom hogy tartozom, most a nagy pihenésben igyekszem pótolni és haladni a szálakkal! ^^' | |
| | | Shanna
Neme :
Kor : 34 Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou Hozzászólások száma : 9698
| Tárgy: Re: Seya Kei 5. Vas. 15 Jún. - 13:56 | |
| Én Zeronnal már megelégszek ×D | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata Hozzászólások száma : 9818
| Tárgy: Re: Seya Kei 5. Vas. 15 Jún. - 22:39 | |
| Akkor holnap megkezdem a valódi pihenőkúrámat és pótolok a héten, kezdve Zeronnal kilátásaim szerint. ^^ | |
| | | JigoKuu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Elszaporodtak, send halp! TOT Hozzászólások száma : 2836
| Tárgy: Re: Seya Kei 5. Hétf. 16 Jún. - 10:11 | |
| Ámen, már mind kikészültünk, kell az a Zeron x,D | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: Seya Kei 5. Hétf. 16 Jún. - 11:14 | |
| És hogy jön az hogy elkísérje akkor Jigoku-t?:D Mármint nekem kéne megszólítani őt, vagy esetleg Jigoku maga ajánlja fel hogy elkísérheti? ^^' Szerk.: Na akkor én is lezártam ezt a napot Zeronnal, viszont az átugrást azt majd a következő hsz-re hagynám, ahol már Jigoku-val is fog tudni társalogni ha nem gond.. ^^' Szóval Kuu-chan lehet az lenne a legjobb ha esetleg Jigoku ajánlaná fel Zeronnak hogy elkísérheti, vagy ha nem gond úgy is írhatod, hogy Zeron szólította le először és utána ajánlja fel. Ezt abszolút rádbízom, ahogyan neked kényelmesebb. ^^/ | |
| | | Shanna
Neme :
| | | | Koffeey
Neme :
Kor : 33 Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen Hozzászólások száma : 13423
| Tárgy: Re: Seya Kei 5. Hétf. 16 Jún. - 23:09 | |
| Yamacchan-t én miért csak most látoom?:O Boszorkányságˇˇ De milyen jó lett ráadásul*3* | |
| | | Shanna
Neme :
| | | | Shanna
Neme :
| Tárgy: Re: Seya Kei 5. Szomb. 21 Jún. - 13:53 | |
| Mivel ötleteim nincsenek, gondoltam végzek kis kutatómunkát pick-up lines téren a készülő Kouta-kezdésemhez, erre... - Idézet :
- "You're just like my little toe, because I'm going to bang you on every piece of furniture in my home."
Kicsit úgy érzem magam, mint amikor szinonímákat kerestem a péniszre ×D | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Seya Kei 5. Szomb. 21 Jún. - 14:17 | |
| | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
Kor : 27 Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha Mizuma Hozzászólások száma : 9421
| Tárgy: Re: Seya Kei 5. Szomb. 21 Jún. - 14:21 | |
| Hát szerintem elég meggyőző XD | |
| | | Shanna
Neme :
| Tárgy: Re: Seya Kei 5. Szomb. 21 Jún. - 17:12 | |
| Az biztos ×D Jobb, mint az én ötleteim, de azért mégsem akarom ezt a szájába adni ×,D | |
| | | JigoKuu
Neme :
| Tárgy: Re: Seya Kei 5. Szomb. 21 Jún. - 18:02 | |
| Egy próbát megér, bár az eredmény mindenképp meg fog egyezni X,D
Szerk.: ment Jigoku, Tobi, akkor írj egy Zeront, valahogy rá tudod vezetni, hogy szívesen elkísérné, ha megy valamerre (vagy megkérdezi, merre megy, stb. ahogy gondolod!), vagy akármi, aztán akkor mehetnek együtt a Hokagéhoz ˇˇ Csak mert tudom, hogy Shanna azt akarja már so badly, szóval minél előbb menjenek oda, utána meg mászkálhatnak még együtt is akár C: | |
| | | Shanna
Neme :
| Tárgy: Re: Seya Kei 5. Szomb. 21 Jún. - 21:42 | |
| Ja, nagyon badly, én azt hittem, már odaugrassz most is T.T | |
| | | JigoKuu
Neme :
| Tárgy: Re: Seya Kei 5. Szomb. 21 Jún. - 21:43 | |
| Hát most mondta Koff, hogy ő is azt hitte, dehát akkor nem kellett volna Tobival beszélnünk ._____. | |
| | | Shanna
Neme :
| Tárgy: Re: Seya Kei 5. Szomb. 21 Jún. - 21:55 | |
| Hát beszélhettetek arról is, hogy mit írj bele, ahogy én Sanánál tettem ×D Mindegy, hát akkor rosszul hittem T.T | |
| | | JigoKuu
Neme :
| Tárgy: Re: Seya Kei 5. Szomb. 21 Jún. - 21:59 | |
| | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: Seya Kei 5. Szomb. 21 Jún. - 22:26 | |
| Ne legyetek ennyire türelmetlenek, na :D Haladunk ahogyan tudunk, ahogyan jönnek a betűk egymás után sorban. ^^'' Ma este nemigérek semmit, mert nem szeretném elsietni meg összecsapni.. de holnap válaszolok legkésőbb, okés? ^^' Vagy ha tényleg ennyire futunk valahova akkor összecsaphatok valamit most is... :D Btw Kuu-chan Jigoku nagyon aranyos lett *-* Zeron szerintem beleolvad majd a nadrágjába is:P | |
| | | JigoKuu
Neme :
| Tárgy: Re: Seya Kei 5. Szomb. 21 Jún. - 22:31 | |
| Olvadjon is x,D Mert olyan übercukin nézett ám rá ˇˇ | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: Seya Kei 5. Szomb. 21 Jún. - 22:33 | |
| Láttam is magam előtt Zeronnal összenéztünk egy pillanatra, és szembeszéddel kb egyetértettünk hogy igen, ez a csaj valami eszméletlen :'D | |
| | | Shanna
Neme :
| Tárgy: Re: Seya Kei 5. Szomb. 21 Jún. - 22:37 | |
| Nem kell összecsapni semmit, na, meg mielőtt ki leszek utálva, én nagyon örülök neki, hogy flörtölgetnek kicsit végre, mert nagyon vártam, meg imádom őket, de aaaaaaaaaannyira ki akartam kerülni, hogy Koruékkal megálljunk, mert tudom jól, hogy egy picsa vagyok ilyenkor Legnagyobb igyekezetem ellenére is ˇˇ' | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: Seya Kei 5. Szomb. 21 Jún. - 22:39 | |
| Érezd magad kinevetve amiért annak érzed magad :D Amúgy nem lehordtalak, csak felvázoltam a helyzetemet, mit tudok jelenleg kezdeni vele és hogy holnap mennyivel többet tudnék vele kezdeni. Most félnap megállásba nem fogsz idegbajt kapni:'D | |
| | | JigoKuu
Neme :
| Tárgy: Re: Seya Kei 5. Szomb. 21 Jún. - 22:43 | |
| Igen, Tobi ír valamit, aztán írok arra valamit, Jigoku a hóna alá kapja Zeront, aztán már Tsunadénál is vannak, na ˇˇ Tényleg, előtte találkozzanak Koruékkal, vagy a megbeszélés után?^^ | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Seya Kei 5. | |
| |
| | | | Seya Kei 5. | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |
|