꧁ Otthon vagy ꧂
|
|
| Seya Kei 5. | |
| | |
Szerző | Üzenet |
---|
Shanna
Neme :
Kor : 34 Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou Hozzászólások száma : 9698
| Tárgy: Re: Seya Kei 5. Csüt. 29 Május - 23:55 | |
| Jajjjjjj, de régen vártam már egy féltékeny Damura! ×D | |
| | | Koffeey
Neme :
Kor : 33 Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen Hozzászólások száma : 13423
| Tárgy: Re: Seya Kei 5. Vas. 1 Jún. - 20:53 | |
| Rájöttem hogy még nincs játék, amiben lett volna szájon át lélegeztetés!!;A; És ez szörnyű xD Nem tudom hogy maradhatott ez kiˇˇ Szóval ki szeretne egy olyan jelenetet?xD Nekem mindegy hova, kikkel, még az sem fontos hogy én legyek az egyik játékos fél, én olvasója is szívesen leszek, csak legyen xD | |
| | | Shanna
Neme :
Kor : 34 Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou Hozzászólások száma : 9698
| Tárgy: Re: Seya Kei 5. Vas. 1 Jún. - 21:21 | |
| És tényleg, most, hogy felhívtad rá a figyelmemet, nem is értem, hogy nem játszottuk még ki ezt a kártyát! ×D | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
Kor : 27 Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha Mizuma Hozzászólások száma : 9421
| Tárgy: Re: Seya Kei 5. Vas. 1 Jún. - 22:29 | |
| Ez most honnan jött? És miért pont ide írtad? XD | |
| | | Koffeey
Neme :
Kor : 33 Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen Hozzászólások száma : 13423
| Tárgy: Re: Seya Kei 5. Hétf. 2 Jún. - 12:11 | |
| Onnan hogy ment este a Twilight és pont láttam, amikor Jacob szájon át lélegezteti meg újraéleszti Bellát xD És belém hasítottˇˇ
| |
| | | Shanna
Neme :
| Tárgy: Re: Seya Kei 5. Hétf. 2 Jún. - 12:39 | |
| Nahát, mi mindig együtt nézzük a Twilighot, csak 450 kilométeres távolból ×D | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Seya Kei 5. Hétf. 2 Jún. - 13:43 | |
| Még érezni is szoktalak magam mellett Mondjuk én nem igazán nézem, csak a háttérben szokott menni XD | |
| | | JigoKuu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Elszaporodtak, send halp! TOT Hozzászólások száma : 2836
| Tárgy: Re: Seya Kei 5. Hétf. 2 Jún. - 14:44 | |
| Jesszum, ne is nézzetek nekem olyan szememet x,D Remélem Dínó, ha észreveszed, hogy ez megy, lekapcsolod ˇˇ" | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
Kor : 27 Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha Mizuma Hozzászólások száma : 9421
| Tárgy: Re: Seya Kei 5. Hétf. 2 Jún. - 14:52 | |
| Én nem nézem a TV-t, de azért Jacob szexi mezítelen felsőtestét mindig lecsekkolom. Elég jó. | |
| | | Shanna
Neme :
| Tárgy: Re: Seya Kei 5. Hétf. 2 Jún. - 14:54 | |
| Elég jó bizony :,D Nekem ez olyan, mint a szappanopera ×D Ótvar, de néha bűnözni kell, néha kell egy kis szemét a lelkemnek :,D (Legalább nem nézem napi szinten, mint egy szappanoperát ×D) | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Seya Kei 5. Hétf. 2 Jún. - 15:13 | |
| Most kövezzetek meg, de a 3. rész nekem még tetszik is:'D A nászút-teherbeesés-gyilkos terhesség-szülés fejezet xD Nem csapong annyira a vakszerelmes nyáltól mint az első kettőxD Amúgy jó helyen beszélgetünk róla xD
| |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata Hozzászólások száma : 9818
| Tárgy: Re: Seya Kei 5. Vas. 8 Jún. - 23:24 | |
| Hova ugrunk a klánházba?:D | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Seya Kei 5. Vas. 8 Jún. - 23:37 | |
| Még azt majd akkor beszéljük meg hogy Sana marad-e és majd pár nappal később megy Koru-hoz, vagy el kellett-e kísérni Chichi-hez:3 Amúgy meg egy nem tudom, 2-3 napot ugrunk talánxD Jigoku megy majd Tsunadéhez, ahova Koru is, előtte meg Zeron-nal dumálhatnának nagyban mielőtt indul, azt beszéltük:3 | |
| | | Shanna
Neme :
| Tárgy: Re: Seya Kei 5. Hétf. 9 Jún. - 12:57 | |
| Szerintem Sana hazamegy, illetve ugye Ichiróhoz, aztán ott is lesz az ugrásotok másnapjáig, amikor Chichinek egész napos dolga lesz, így átpasszolja Koruhoz :,D | |
| | | JigoKuu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Elszaporodtak, send halp! TOT Hozzászólások száma : 2836
| Tárgy: Re: Seya Kei 5. Kedd 10 Jún. - 17:49 | |
| Tobiiiii!>3< Nem szeretnél akkor Zeront írni?:D Akármi lehet, hogy pár nappal később dél után picivel összefuthatna a Klánházban az épp Tsunadéhoz induló Jigokuval, flörtölhetnének kicsit, aztán akkor menne el C: Alapaozásnak jó lenne a későbbiekhez :D | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata Hozzászólások száma : 9818
| Tárgy: Re: Seya Kei 5. Kedd 10 Jún. - 18:02 | |
| Ez tetszik, csak nem én írtam ott a Piko-Sana-Zeron trióból utoljára?:O Vagy elnéztem volna és egyikőtök már reagált utána, értve itt Sana-t elsősorban?:D | |
| | | Shanna
Neme :
| Tárgy: Re: Seya Kei 5. Kedd 10 Jún. - 18:03 | |
| Sanát én most írok, ha ennyin múlik ×D A végén be is írom Chichihez, azt' szevasz tavasz ˇˇ | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: Seya Kei 5. Kedd 10 Jún. - 18:04 | |
| Oké mert utána már talán én is tudok valamit alkotni:'D Csak így hogy én írtam utoljára nincs főzni való rizs xd | |
| | | Shanna
Neme :
| Tárgy: Re: Seya Kei 5. Kedd 10 Jún. - 18:08 | |
| Írtam volna hamarabb, de nem akartam bevárni a szálat, és gondoltam mindegy ×D | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: Seya Kei 5. Kedd 10 Jún. - 18:12 | |
| Milyen szálat?xd Hát az a hármasunk konkrétan végzett már nem?:'D | |
| | | Shanna
Neme :
| Tárgy: Re: Seya Kei 5. Kedd 10 Jún. - 18:14 | |
| Az egész klánházi szálat, én december óta vártam már, hogy akkor összesítsünk, aztán ugrás pár napra, hogy összeköthessük ×D Hogy írjam, elkísérte akkor valaki Sanát, vagy nem? :,D | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: Seya Kei 5. Kedd 10 Jún. - 18:16 | |
| Ha gondolod Zeron elkísérhette. ^^' Piko megf nem tudom, még talán volt róla szó ha elkíséri akkor ő is megy és visszafele meg Zeron és Piko beszélgetnek kcisit, de ha ezzel nagyon húznánk akkor elég ha csak Zeron kíséri és akkor tudunk ugrani. :D | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Seya Kei 5. Kedd 10 Jún. - 18:21 | |
| Mehetett Piko is felőlem, írhatod úgyis:'D Aztán hogy ne kelljen várnod ránk, max majd utólag megemlítjük miről beszéltek, majd megbeszéljükxD | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: Seya Kei 5. Kedd 10 Jún. - 18:23 | |
| Vagy esetleg..igen ez így jó:'D | |
| | | Shanna
Neme :
| Tárgy: Re: Seya Kei 5. Kedd 10 Jún. - 18:37 | |
| Oksa, akkor mindkettőjüket oda írom :,D | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Seya Kei 5. | |
| |
| | | | Seya Kei 5. | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |
|