꧁ Otthon vagy ꧂
Avatár és aláírás
Szerző Üzenet Tobii-zuzu
Neme : Kor : 29Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa SorataHozzászólások száma : 9818 Tárgy: Re: Avatár és aláírás Vas. 16 Aug. - 17:38 Sokat beszéltünk Sakkunról és Zeronról egyszerre.. ezzel magyarázom xd
Koffeey
Neme : Kor : 33Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, NilenHozzászólások száma : 13423 Tárgy: Re: Avatár és aláírás Hétf. 17 Aug. - 12:25 Az idézet nagyon teljessé teszi uwu
Koffeey
Neme : Kor : 33Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, NilenHozzászólások száma : 13423 Tárgy: Re: Avatár és aláírás Szer. 19 Aug. - 14:03 Én is szeretnék egy ilyen Zeron-Sakkunosat már régóta amúgy, csak képem nincs hozzá xD Ebből a számból idéznék>3<VIDEO
Tobii-zuzu
Neme : Kor : 29Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa SorataHozzászólások száma : 9818 Tárgy: Re: Avatár és aláírás Szomb. 22 Aug. - 21:59 Imádom ezt a dalt
Nekem amúgy van néhány képem amik elmennének nekik, de így elszórtan vannak az animés mappákban és ha kutatgatok akkor szoktam rájuk bukkanni :'D
Koffeey
Neme : Kor : 33Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, NilenHozzászólások száma : 13423 Tárgy: Re: Avatár és aláírás Szomb. 22 Aug. - 22:27 Nekem is vannak ilyen eldugott kincsek a vegyes mappáim mélyén, amik még a szétválasztott mappák előtt kerültek oda:'D Szét kéne néznem, háthaˇˇ
Tobii-zuzu
Neme : Kor : 29Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa SorataHozzászólások száma : 9818 Tárgy: Re: Avatár és aláírás Szomb. 22 Aug. - 23:23 Ideje feltárni a mappák mélyén rejlő kincseket. ˇˇ
Ajánlott tartalom
Tárgy: Re: Avatár és aláírás
Avatár és aláírás
Similar topics
Engedélyek ebben a fórumban: Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.