꧁ Otthon vagy ꧂
|
|
| Kösd a masnit, vagy lesz ne mulass!! | |
| | |
Szerző | Üzenet |
---|
JigoKuu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Elszaporodtak, send halp! TOT Hozzászólások száma : 2836
| Tárgy: Re: Kösd a masnit, vagy lesz ne mulass!! Csüt. 13 Dec. - 20:40 | |
| Igen, tudom, mi jövünk hétvégén :D | |
| | | Koffeey
Neme :
Kor : 33 Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen Hozzászólások száma : 13423
| Tárgy: Re: Kösd a masnit, vagy lesz ne mulass!! Csüt. 13 Dec. - 20:41 | |
| | |
| | | JigoKuu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Elszaporodtak, send halp! TOT Hozzászólások száma : 2836
| Tárgy: Re: Kösd a masnit, vagy lesz ne mulass!! Csüt. 13 Dec. - 21:01 | |
| Hát úgy volt, hogy hozom Jigokut meg Makát, nem?xD Na, hozom őket hétvégén :,D | |
| | | Koffeey
Neme :
Kor : 33 Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen Hozzászólások száma : 13423
| Tárgy: Re: Kösd a masnit, vagy lesz ne mulass!! Csüt. 13 Dec. - 21:05 | |
| Ja de-de, csak rosszul értelmeztem a "mi"-tˇˇ' | |
| | | Shanna
Neme :
Kor : 34 Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou Hozzászólások száma : 9698
| | | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Kösd a masnit, vagy lesz ne mulass!! Csüt. 13 Dec. - 21:58 | |
| Jesszus, amúgy én akkor itt triplán leszek?:''''D xD Sőt, tulképp négy emberrel:'D | |
| | | Shanna
Neme :
Kor : 34 Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou Hozzászólások száma : 9698
| Tárgy: Re: Kösd a masnit, vagy lesz ne mulass!! Csüt. 13 Dec. - 22:05 | |
| 4?! :O Tényleg 4 ×D Aktív leszel! 8D | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
Kor : 27 Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha Mizuma Hozzászólások száma : 9421
| Tárgy: Re: Kösd a masnit, vagy lesz ne mulass!! Vas. 16 Dec. - 22:04 | |
| Csak így kis helyzetjelentésképp; már van egy majdnem kész Mizuma reagom amit holnap befejezek :D Meg esetleg mást is próbálok majd írni, ha lesz elég íróerőm |3 | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata Hozzászólások száma : 9818
| Tárgy: Re: Kösd a masnit, vagy lesz ne mulass!! Csüt. 20 Dec. - 18:20 | |
| | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Kösd a masnit, vagy lesz ne mulass!! Csüt. 20 Dec. - 18:25 | |
| Annyira az jut erről most folyton eszemben mikor a Shrek-ben cipeli Shrek Fionát a vállán x'''D | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata Hozzászólások száma : 9818
| Tárgy: Re: Kösd a masnit, vagy lesz ne mulass!! Csüt. 20 Dec. - 18:32 | |
| Kösz mostmár nekem is, mostmár nem olyan aranyos:''D | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Kösd a masnit, vagy lesz ne mulass!! Csüt. 20 Dec. - 18:35 | |
| Most miért, szerintem az is olyan aranyooos:'D xD | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Kösd a masnit, vagy lesz ne mulass!! Csüt. 20 Dec. - 19:50 | |
| - Tobii-zuzu írta:
- Mizuma nagyon aranyos:'D
Örülök, ha így gondolod. Nem akartam, hogy ripacskodó némber hatást keltse XD Már ha ez... helyes szó arra, amit én gondolok ˇˇ" | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: Kösd a masnit, vagy lesz ne mulass!! Csüt. 20 Dec. - 20:05 | |
| Nekem úgy tetszik, de mást nem is vártam tőle:''D Szerintem itt még Yamashita tűrni fogja a kövi hszben:D De majd az azt követőben idegesítsétek fel jobban és akkor jöhet az ejtés xd | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Kösd a masnit, vagy lesz ne mulass!! Pént. 21 Dec. - 16:06 | |
| XD Jól elvannak:'''D Szerintem írok én is ma | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: Kösd a masnit, vagy lesz ne mulass!! Pént. 21 Dec. - 16:07 | |
| Oké valami olyan kellene amitől Mizuma ismét szóra fakadna vagy valami:'D És akkor Yamashita színlelhetné akkor a leesést:'D | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Kösd a masnit, vagy lesz ne mulass!! Pént. 21 Dec. - 16:34 | |
| "de anyuka az bizony anyuka..felettem áll" X'D Bölcs szavak ˇˇ" | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: Kösd a masnit, vagy lesz ne mulass!! Pént. 21 Dec. - 16:36 | |
| Yamashita aranybölcsesség 1 | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Kösd a masnit, vagy lesz ne mulass!! Pént. 21 Dec. - 23:16 | |
| Hát túl hosszú nem lett, de ennyire tellett:''D xD Arra gondoltam hogy a gyorsítás miatt Mizuma még ellenkezhetne egy kicsit és akkor amiatt a mű-esést...:'D | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: Kösd a masnit, vagy lesz ne mulass!! Szomb. 22 Dec. - 12:13 | |
| Damu grimaszol xdd Heey az a lökés! Mizuma tényleg még kicsit ingerelhetné, meg szóvá tehetné, hogy Damutól kicsit ellassultak és húzhatná kicsit vele az agyát:'D | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Kösd a masnit, vagy lesz ne mulass!! Szomb. 22 Dec. - 12:20 | |
| Kötve hiszem, hogy Mizuma pont gyorsabb tempóért könyörögne X'D | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Kösd a masnit, vagy lesz ne mulass!! Szomb. 22 Dec. - 12:23 | |
| A lökés véletlen volt!! x''D Én is arra gondoltam hogy épp a gyorsabb tempó miatt nyavalyoghatna:'D | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: Kösd a masnit, vagy lesz ne mulass!! Szomb. 22 Dec. - 12:23 | |
| Nem könyörgés képpen:'D Csak kicsit húzza Yamashita agyát xd | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Kösd a masnit, vagy lesz ne mulass!! Szomb. 22 Dec. - 12:25 | |
| Én inkább arra gondoltam, hogy látván, hogy lemaradnak, Yamashita is belehúz és Mizuma meg pont erre panaszkodna | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: Kösd a masnit, vagy lesz ne mulass!! Szomb. 22 Dec. - 12:26 | |
| Ez sem rossz:'D De Mizuma ezt nem értheti...ez rivalizálás | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Kösd a masnit, vagy lesz ne mulass!! | |
| |
| | | | Kösd a masnit, vagy lesz ne mulass!! | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |
|