꧁ Otthon vagy ꧂
CseVi Rádió (FM 104.6)
Szerző Üzenet Dani *
Neme : Kor : 29Hozzászólások száma : 801 Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Kedd 8 Okt. - 16:58 Én ott voltam egy köpésre a hungexpotól a syma csarnokban de mikor leesett hogy con is van már csak annyit tehettem volna hogy egy szejás táblával kiállok az expo bejárathoz.
Koffeey
Neme : Kor : 33Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, NilenHozzászólások száma : 13423 Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Kedd 8 Okt. - 17:19 Jól meglepődtünk volna kifelé jövet*-* :'D
Dínósbácsi
Neme : Kor : 27Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha MizumaHozzászólások száma : 9421 Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Kedd 8 Okt. - 18:12 Hol van a Symba csarnok? És miért nem álltál oda ki nekünk?
XD
Dani *
Neme : Kor : 29Hozzászólások száma : 801 Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Kedd 8 Okt. - 18:16 kb 20 perc sétára onnan ahol ti voltatok :D és azért nem voltam ott táblával mert hangszereket csodáltam és csorgattam a nyálamat :DD
Tobii-zuzu
Neme : Kor : 29Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa SorataHozzászólások száma : 9818 Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Szer. 9 Okt. - 22:26 Koff mindjárt születésnapod lesz! *.* Nemtudom észrevetted-e vagy tisztában vagy e vele:'DD
Koffeey
Neme : Kor : 33Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, NilenHozzászólások száma : 13423 Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Szer. 9 Okt. - 23:23 Igeeen, láttam a nevemet lent *-*
Dínósbácsi
Neme : Kor : 27Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha MizumaHozzászólások száma : 9421 Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Vas. 13 Okt. - 17:32 Holnap eljő a nap. Megmutatod nekem, hogy kell boldog szülinapot kiírni az oldal elejére, vagy kiírod te magadnak?
Tobii-zuzu
Neme : Kor : 29Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa SorataHozzászólások száma : 9818 Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Vas. 13 Okt. - 18:11 Azoknak akik földrajz érettségit terveznek valaha az életbe..... Meg ne forduljon a fejükbe.!
Dínósbácsi
Neme : Kor : 27Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha MizumaHozzászólások száma : 9421 Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Vas. 13 Okt. - 18:18 Ezt úgy veszem, jó móka volt, eh?
JigoKuu
Neme : Kor : 29Karakter : Elszaporodtak, send halp! TOTHozzászólások száma : 2836 Tobii-zuzu
Neme : Kor : 29Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa SorataHozzászólások száma : 9818 Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Hétf. 14 Okt. - 12:21 Nekünk még csak holnap délután lesz..
Ééééééééés *dobpergés*
Boldog születésnapot Koff'! <3 ^^
Dínósbácsi
Neme : Kor : 27Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha MizumaHozzászólások száma : 9421 Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Hétf. 14 Okt. - 16:14 Igeen, boldogat!
Vendég Vendég
Koffeey
Neme : Kor : 33Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, NilenHozzászólások száma : 13423 Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Hétf. 14 Okt. - 18:26 Óóó köszönöm szépen!!*^*
Holnapra pedig akkor nagyon szorítunk Tobiii!!
Shanna
Neme : Kor : 34Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, SuouHozzászólások száma : 9698 Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Hétf. 14 Okt. - 21:30 Sajnálom, hogy a srácodat is együttműködésre fogtam, de a cél szentesíti az eszközt, és...
Koffeey
Neme : Kor : 33Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, NilenHozzászólások száma : 13423 Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Hétf. 14 Okt. - 21:56 Jól tetted!!xD
Köszönöööööm~!!
JigoKuu
Neme : Kor : 29Karakter : Elszaporodtak, send halp! TOTHozzászólások száma : 2836 Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Kedd 15 Okt. - 8:30
Shanna
Neme : Kor : 34Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, SuouHozzászólások száma : 9698 Koffeey
Neme : Kor : 33Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, NilenHozzászólások száma : 13423 Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Kedd 15 Okt. - 10:32 Kihasznàlva a buszon fogható csodawifi-t én is szurkolok!! *3* Ügyes leszel, nagyon szorítunk!! *A*
Tobii-zuzu
Neme : Kor : 29Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa SorataHozzászólások száma : 9818 Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Pént. 18 Okt. - 14:32 Na ez... nagyod adja:DVIDEO
Tobii-zuzu
Neme : Kor : 29Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa SorataHozzászólások száma : 9818 Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Vas. 24 Nov. - 11:14
Dínósbácsi
Neme : Kor : 27Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha MizumaHozzászólások száma : 9421 Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Vas. 24 Nov. - 11:17 Jajj, ez jó játék! :D Habár már rég játszottam és úgy tudom, azóta sokat fejlesztették. De még azóta nem próbáltam .w.
Koffeey
Neme : Kor : 33Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, NilenHozzászólások száma : 13423 Dínósbácsi
Neme : Kor : 27Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha MizumaHozzászólások száma : 9421 Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Csüt. 12 Dec. - 15:22 Feljár ő még egyáltalán ide? ;_;
Koffeey
Neme : Kor : 33Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, NilenHozzászólások száma : 13423 Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Csüt. 12 Dec. - 15:58 Igeen, itt szokott lenni:'D
Ajánlott tartalom
Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6)
CseVi Rádió (FM 104.6)
Similar topics
Engedélyek ebben a fórumban: Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.