꧁ Otthon vagy ꧂
|
|
| CseVi Rádió (FM 104.6) | |
| | |
Szerző | Üzenet |
---|
Shanna
Neme :
Kor : 34 Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou Hozzászólások száma : 9698
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Pént. 9 Nov. - 11:37 | |
| | |
| | | Joey **
Neme :
Kor : 34 Karakter : Hiroshi Raidon(jounin), Saruwatari Kenta(genin), Reddo Kameko(genin) Hozzászólások száma : 826
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Hétf. 12 Nov. - 20:23 | |
| Hello hello visszatértem egy időre (két hét szabin vagyok). Remélhetően majd érkeznek tőlem is végre hsz-ek, most már, hogy nem kell egy ideig mellette dolgoznom. Jah igen és ezt a két hetet itthon töltöm Magyarországon. | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata Hozzászólások száma : 9818
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Hétf. 12 Nov. - 20:25 | |
| Már itthon vagy, mikor érkeztél?:D | |
| | | Shanna
Neme :
Kor : 34 Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou Hozzászólások száma : 9698
| | | | Dínósbácsi
Neme :
Kor : 27 Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha Mizuma Hozzászólások száma : 9421
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Hétf. 12 Nov. - 20:34 | |
| Üdv újra piciny országunkban! Aztán jó volt odaát? | |
| | | Joey **
Neme :
Kor : 34 Karakter : Hiroshi Raidon(jounin), Saruwatari Kenta(genin), Reddo Kameko(genin) Hozzászólások száma : 826
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Hétf. 12 Nov. - 20:45 | |
| Tegnap érkeztem. Modjuk nem volt gondtalan az utazásom :( helyből mikor becsekkoltam a gépre átkellet menni a fémkapun és a piszok skót kutyák elvették a kulcstartómról a töltényhüvelyt amit ráraktam. És persze hiába mondtam hogy ez már el van sütve hatástalan nem adták vissza bezzeg a bornyitót amit a táskámban hagytam véletlenül azt megtarthattam pedig azon még penge is van. Aztán felszálltunk, nagyon jól mutat Skócia a magasból mindenhol hegyek meg tavak utána láttam az angol partokat a gépről majd pedig németország fényeit (mert mire oda elértünk besötétedett) miután leszállt a gép kb egy negyed oráig nem szállhattunk le a gépről. Utána nagynehezen elengedtek minket. Persze utána meg a csomagok nem akartam megérkezni és arra kelett várni 25 percet legalább. Ez nem is lenne nagy gond egy átlag embernek, csakhogy én hamar felkapom a vizet, már a skót biztonságinak is mondtam mikor elvette a töltényt (persze magyarul), hogy "te nyamvadt angol kutya". Jah meg persze dohányos is vagyok és akkor már vagy 4-5 órája nem gyújtottam rá (dohányosok tudják milyen hosszú ez az idő). Úgyhogy miután elhagytam a terminált első dolgom az volt, hogy cigi, gyújtó előkap és had szóljon. Persze ez még nem volt a napom vége mert még innen 3órás kocsikázás várt rám és csak utána értem haza. | |
| | | Shanna
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Hétf. 12 Nov. - 20:48 | |
| Hát akkor jól leszívhatott a hazaút, de lesz is időd kipihenni! :3 | |
| | | Joey **
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Hétf. 12 Nov. - 20:50 | |
| Igen lesz rá 2 hetem. Mondjuk jó lenne minél jobban kiélvezni mert ha visszamegyek minden kezdődik elölről | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata Hozzászólások száma : 9818
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Hétf. 12 Nov. - 20:55 | |
| A nyamvadt angol kutyákkal?xd Húú hát zűrös utad lehetett, én nem bírtam volna ezeket a várakozásokat Ilyenekhez nincs türelmem:'D | |
| | | Shanna
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Hétf. 12 Nov. - 20:56 | |
| Élvezd is ki, fel kell töltődni akkor a folytatásra :,3 | |
| | | Joey **
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Hétf. 12 Nov. - 21:02 | |
| Jaja ésss am. miez a nagy skye-olgatás amit olvastam itt? | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Hétf. 12 Nov. - 21:07 | |
| Elkezdtünk játszani páran és ahhoz szedtünk skypet:D Egyszer próbáltuk ki vele és már annyi is elég volt xdd Érdekel?:D | |
| | | Joey **
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Hétf. 12 Nov. - 21:15 | |
| Attól függ. Kivel, mit, mikor és persze hol? | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Hétf. 12 Nov. - 21:18 | |
| Velünk, szaftosat, at FUCK TIME és skypeon xd | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Hétf. 12 Nov. - 21:22 | |
| Szaftosan X'D És közben jön a piros légdeszkás ninja-harcos, a fagyisbácsi és a nyögdécselős-csodanő | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Hétf. 12 Nov. - 21:26 | |
| Az "Amei trió" Quake formációja:'D | |
| | | Koffeey
Neme :
Kor : 33 Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen Hozzászólások száma : 13423
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Hétf. 12 Nov. - 21:31 | |
| loool x''D Érdekes feldolgozás x'D Am hahó Joeeeeey!!:'D Jó volt Skype-pal játszani (Quake 3-at amúgy xD) csak Dínómeg köztem itt ült anyukánka szobában és általában mindig ott ül és úgy olyan izé x'''D | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Hétf. 12 Nov. - 21:33 | |
| Megakartam kérdezni, hogy mértnem megy valamelyikőtök inkább át egy másik szobába?:'D | |
| | | Joey **
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Hétf. 12 Nov. - 21:34 | |
| "nyögdécselős-csodanő " ebből egyből tudtam hogy nekem is ott a helyem | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Hétf. 12 Nov. - 21:35 | |
| Attól még jó-anyánk még itt marad mögöttem és engem továbbra is zavarna | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Hétf. 12 Nov. - 21:36 | |
| Jaajaj Joey, muszáj neked is hallanod:'D Szexi és vicces is xd | |
| | | Koffeey
Neme :
Kor : 33 Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen Hozzászólások száma : 13423
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Hétf. 12 Nov. - 21:39 | |
| De a "Nyögdécselős Csodanő" kifejezésből inkább csak a nyögdécselő a helytálló, nem vagyok valami csodás játékos X'''D De jókat tudok az űrbe kirepülni:'''''''''D xD | |
| | | Joey **
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Hétf. 12 Nov. - 21:42 | |
| Szexi??? Akkor tényleg hallanom kell. | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Hétf. 12 Nov. - 21:46 | |
| Koffeey az űrbe zuhanásaidat, mondom zuhanásaidat ne is említsük:'D Főleg amikor magaddal rántasz! >.<" xdd | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Hétf. 12 Nov. - 21:50 | |
| | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) | |
| |
| | | | CseVi Rádió (FM 104.6) | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |
|