꧁ Otthon vagy ꧂
|
|
| CseVi Rádió (FM 104.6) | |
| | |
Szerző | Üzenet |
---|
Tobii-zuzu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata Hozzászólások száma : 9818
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Hétf. 8 Okt. - 15:19 | |
| Én igazából nem tudtam, de Koffeey szavaiból ítélve a Pokémon is anima szal én azzal kezdtem, de azt még a tesóm kezdte el amikor nagyon kicsik voltunk és én is elkezdtem nézni vele egy idő után amikor ment az RTL-en, szal igazából ezt ő mutatta:'D utána meg Inuyasát találtam, erről már tudtam, hogy más, de azt már magamtól majd jöttek sorban szal naruto is amint jött a jetixen egyből elkezdtem:'D Azóta már sok-sok animét néztem/nézek xdd Lényeg nálam a pokémonnal indult amire a bátyám vezetett rá:D | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata Hozzászólások száma : 9818
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Szomb. 20 Okt. - 11:38 | |
| Ez sem rossz téma:D Hát én egyértelműen a Narutóban:D Tök buli lehet chakrával élni meg jutsukat formálni:'D | |
| | | Koffeey
Neme :
Kor : 33 Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen Hozzászólások száma : 13423
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Szomb. 20 Okt. - 17:21 | |
| Hmmm, ez igazából nekem elég bonyolult kérdés, mert több anime-világban is szívesen eléldegélnék :'D De talán a Naruto-ban leginkább, igen | |
| | | Shanna
Neme :
Kor : 34 Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou Hozzászólások száma : 9698
| | | | Koffeey
Neme :
Kor : 33 Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen Hozzászólások száma : 13423
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Hétf. 29 Okt. - 9:23 | |
| | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Hétf. 29 Okt. - 10:33 | |
| De jó nálatok!:D Itt minden szakad, csak hó nem:'D Oké jelenleg semmi sem xd | |
| | | Dani *
Neme :
Kor : 29 Hozzászólások száma : 801
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Hétf. 29 Okt. - 16:04 | |
| nálunk is esett de már elolvadt hála az égnek ! A hóval magával nincs baj csak azzal hogy együtt jár a téllel Nem szeretem a hideget. | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Hétf. 29 Okt. - 16:05 | |
| Már itt sincs belőle semmi, és tényleg baromi hideget hozott magával | |
| | | Shanna
Neme :
Kor : 34 Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou Hozzászólások száma : 9698
| | | | Dani *
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Hétf. 29 Okt. - 17:10 | |
| én már nyarat akarok ! strand, no suli, no stressz a télhez túl sok rossz dolog kötődik .. hideg, suli, latyak sötét stb. NYÁR 4EVER!! | |
| | | Shanna
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Hétf. 29 Okt. - 17:24 | |
| Persze a nyár szabadabb, de télen itt a karácsooooooony :3 | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
Kor : 27 Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha Mizuma Hozzászólások száma : 9421
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Hétf. 29 Okt. - 17:26 | |
| Bizony, az ajándékokat jelent! | |
| | | Dani *
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Hétf. 29 Okt. - 17:30 | |
| A tél javára igaz hogy van pár jó dolog de a nyár az nyár !!:D Ez nálam mindet visz :DDD | |
| | | Shanna
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Szer. 31 Okt. - 15:59 | |
| Direkt ellógtam egy órámat most, hogy fel tudjak jönni a könyvtárba megnézni, hogy csak velem van-e a baj, vagy tegnap óta tényleg karbantartás van Este jöttem volna olyan... 9 körül azt hiszem, és nem jött be, aztán utána próbálkoztam még de akkor se, és még reggel is megpróbáltam, mielőtt elindultam suliba, de akkor se De most itt a könyvtárban gond nélkül... Otthon pedig elméletileg még mindig nem, mert szóltam haza, hogy nézzék már meg nekem (DON'T JUDGE ME ×D), és nem jött be D8 MIÉÉÉÉRT?
| |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Szer. 31 Okt. - 16:10 | |
| Hát este tényleg karbantartás volt, de csak egy olyan fél órára... utána már jó volt minden^^' Ha még mindig nem jó nálaaad... Próbálj meg frissíteni Ctrl+F5-tel, vagy töröld a cookie-kat, vagy próbáld meg másik böngészővel^^' | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Szer. 31 Okt. - 16:14 | |
| Akkor Shanna is hasonlóan majdnem szívrohamot kapott ettől a karbantartástól.. Ez hatalmas trauma lehetett mindenki részéről:'D | |
| | | Shanna
Neme :
| | | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Szer. 31 Okt. - 16:28 | |
| Azt sajnos nem tudom ×,D Valahol az internetbeállításoknál | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Szer. 31 Okt. - 16:31 | |
| Nem kellett volna megsütni őket xd | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Szer. 31 Okt. - 16:39 | |
| Hívj a süti szörnyet | |
| | | JigoKuu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Elszaporodtak, send halp! TOT Hozzászólások száma : 2836
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Szer. 31 Okt. - 18:58 | |
| Nem tudtam, hova írjam, így írom ide D: Most is csak sunyiban voltam fenn, apa mára eltiltott minket a géptől D: | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
| | | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Szer. 31 Okt. - 19:36 | |
| Miért vagytok ti mindig korlátozva? Milyen szívtelen büntetés ez? | |
| | | Shanna
Neme :
| | | | JigoKuu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Elszaporodtak, send halp! TOT Hozzászólások száma : 2836
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Pént. 2 Nov. - 21:04 | |
| Igen, chat-en szoktam lenni sokat, meg mindig írok is, csak idáig nem jövök fel olvasni, mert úgyis mindig le vagyok maradva... De azért igyekszem majd ezentúl | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) | |
| |
| | | | CseVi Rádió (FM 104.6) | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |
|