꧁ Otthon vagy ꧂
|
|
| Seya Kei 2. | |
| | |
Szerző | Üzenet |
---|
Koffeey
Neme :
Kor : 33 Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen Hozzászólások száma : 13423
| Tárgy: Re: Seya Kei 2. Csüt. 17 Márc. - 18:54 | |
| Kötelezni nem kötelez, de azért én bízok benne Ő is nagyon erős, bizti izgalmas lenne | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata Hozzászólások száma : 9818
| Tárgy: Re: Seya Kei 2. Csüt. 17 Márc. - 19:00 | |
| Hát arról én is megvagyok győzödve. :D | |
| | | Koffeey
Neme :
Kor : 33 Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen Hozzászólások száma : 13423
| Tárgy: Re: Seya Kei 2. Csüt. 17 Márc. - 19:02 | |
| Na de majd meglátjuk hogy alakul, egyelőre Niee küzd vele Shanna, akkor Kafunhoz akarod majd Chikarát is? Mert akkor lehet megvárlak, ha igen... és majd utánad írok vele együtt... C: | |
| | | Shanna
Neme :
Kor : 34 Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou Hozzászólások száma : 9698
| Tárgy: Re: Seya Kei 2. Csüt. 17 Márc. - 20:55 | |
| Nem, máshogy fogom megírni :3 Ma vagy holnap... vagy holnapután ×,D Ne, majd igyekszek holnapra ^^ A Koru vs Kafun fejezet még mindig él a fejemben, de nem tudom ki fogom-e játszani, majd megnézem hogy alakulnak a dolgok, pl hol lesz Kafun mire Koru Konohába ér ×D És mellette, ha már egyszer ott lesz, egy Koru vs takuma részen is gondolkozok :3 Abba akár Sai is belefolyhatna valahogy xD (Takuma ANBU-s egyébként ^^) De ez még úgyis messze van, a jövő zenéje ×D
És hát nohh, ejj ejj, hát Koru keresztbe lenyel Sai'chi *lelket önt a gyerekbe ×,D* | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Seya Kei 2. Csüt. 17 Márc. - 21:03 | |
| Ehh, az embernek mindig támogatnia kell a saját kölykét, minden körülmények között, igaz? ˇ-ˇ X'D
Takumávaaaaaaaal? :'D Az is nagyon jó lenne, őrá is kíváncsi vagyok :3 Nekem meg azt kéne kitalálni hogy Sakkunnal mit csináljak majd a találka után xD Valakivel ő is bunyózhatna egyet :3 | |
| | | Shanna
Neme :
Kor : 34 Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou Hozzászólások száma : 9698
| Tárgy: Re: Seya Kei 2. Csüt. 17 Márc. - 23:49 | |
| | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Seya Kei 2. Pént. 18 Márc. - 7:10 | |
| Jaj téényleg, én jövök :O X'D Írok igen :3 Ma akkor remélem kész is lesz ^^ | |
| | | Shanna
Neme :
| | | | Tobii-zuzu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata Hozzászólások száma : 9818
| Tárgy: Re: Seya Kei 2. Pént. 18 Márc. - 15:27 | |
| Shanna hát most bökd meg Kafunt helyettem is, meg Sai helyében is! Ha nem bírsz egyedül a lánnyal valameik Gensu tag segíthet, vagyis irányíthatsz egyett, egy vagy több védelem erejéig. (: Ha nem baj, annyit azért leszögezek előre, hogy semmi komolyabb baja Sai-nak nem történt, csak egy kevés chakra elszállt, és kicsit több ideig tart majd a szem erejének a biztosítása. :D | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
Kor : 27 Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha Mizuma Hozzászólások száma : 9421
| Tárgy: Re: Seya Kei 2. Pént. 18 Márc. - 15:33 | |
| Sai nem épp a szemét piszkálta a lökés idejében? XD Kafun-nak köszönhetően kinyomta a szemét :'D | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Seya Kei 2. Pént. 18 Márc. - 15:35 | |
| X'D Shanna olyan menővé teszed Hiia-chant hogy megdobbant a szívem XD És persze, Sai nem sérült meg, vagyis szerintem se sérüljön meg, csak elestek ^^ | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: Seya Kei 2. Pént. 18 Márc. - 15:35 | |
| Kakuzu pszt. Niee meg ne tudja ˇ~ˇ xD Neeeem akkor már a helyén volt, meg bevolt csukva, csak egy kevés chakra szállt el, ami pár perces csúszással pótolható. Nem geninekről beszélünk ám :D xD | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Seya Kei 2. Pént. 18 Márc. - 15:36 | |
| És a chakrával együtt a szeme is távozott | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: Seya Kei 2. Pént. 18 Márc. - 15:37 | |
| Jaaj, hova távozott? Kivett egyhét szabit? xd:D | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Seya Kei 2. Pént. 18 Márc. - 15:38 | |
| Nem, örökre kinyomódott! X'D | |
| | | Shanna
Neme :
| | | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Seya Kei 2. Pént. 18 Márc. - 15:40 | |
| | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: Seya Kei 2. Pént. 18 Márc. - 15:45 | |
| Majd belejön, ha ezt túléljük :D | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Seya Kei 2. Pént. 18 Márc. - 15:46 | |
| Ha Sai végül is kinyomná a szemét, lehetne Madara hasonmás | |
| | | Shanna
Neme :
| Tárgy: Re: Seya Kei 2. Pént. 18 Márc. - 22:20 | |
| - Idézet :
- nekidőlve és ráhajtva a fejem a vállára
Akkor Haruhi is fekszik? Mert Koru a végén elfeküdt az ágyon ×D | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Seya Kei 2. Pént. 18 Márc. - 22:25 | |
| Ja, azt hittem hogy ül X'D Mert ahogy írtam, beleolvasva mi is történt, annyit láttam csak hogy ült XD Akkor... nem dől Koru-nak, csak feljebb mászik és ő is elfekszik XD Mindjárt átírom akkor :D | |
| | | Shanna
Neme :
| | | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Seya Kei 2. Pént. 18 Márc. - 22:30 | |
| Átírtam XD Nee! Miért nem? | |
| | | Shanna
Neme :
| Tárgy: Re: Seya Kei 2. Pént. 18 Márc. - 22:32 | |
| Mert nagyon álmos vagyok, és elmúlt a kezdeti lelkesedés ×D | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Seya Kei 2. Pént. 18 Márc. - 22:33 | |
| Óh... XD | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Seya Kei 2. | |
| |
| | | | Seya Kei 2. | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |
|