꧁ Otthon vagy ꧂
|
|
| Seya Kei 2. | |
| | |
Szerző | Üzenet |
---|
Shanna
Neme :
Kor : 34 Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou Hozzászólások száma : 9698
| | | | Dínósbácsi
Neme :
Kor : 27 Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha Mizuma Hozzászólások száma : 9421
| Tárgy: Re: Seya Kei 2. Szomb. 22 Okt. - 22:40 | |
| Jönni fog ő, jönni fog XD Valószínűleg... nem ma... de holnap már remélem XD | |
| | | Shanna
Neme :
Kor : 34 Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou Hozzászólások száma : 9698
| | | | Koffeey
Neme :
Kor : 33 Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen Hozzászólások száma : 13423
| Tárgy: Re: Seya Kei 2. Szomb. 22 Okt. - 22:58 | |
| Én Bishááááááát~ Csak hogy itt is szóvá tegyem, ne csak chat-en rinyáljak | |
| | | Shanna
Neme :
| | | | Shanna
Neme :
| | | | Dínósbácsi
Neme :
Kor : 27 Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha Mizuma Hozzászólások száma : 9421
| Tárgy: Re: Seya Kei 2. Szomb. 29 Okt. - 21:39 | |
| Nahát, sikerült valamit írnom! És egész könnyen. Remélem jó is lett :D | |
| | | Shanna
Neme :
| Tárgy: Re: Seya Kei 2. Szomb. 29 Okt. - 21:56 | |
| | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata Hozzászólások száma : 9818
| Tárgy: Re: Seya Kei 2. Pént. 4 Nov. - 15:30 | |
| Hát rendesen elgyepáltuk a Takahatsu-t ha annyira kevesen maradtatok, najó az nem kevés, de asszem félig meddig győztünk:D | |
| | | Shanna
Neme :
| Tárgy: Re: Seya Kei 2. Vas. 6 Nov. - 15:35 | |
| Gyerekeeeeek, epekedek a válaszaimért :( | |
| | | Shanna
Neme :
| | | | Koffeey
Neme :
Kor : 33 Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen Hozzászólások száma : 13423
| Tárgy: Re: Seya Kei 2. Szer. 9 Nov. - 15:33 | |
| Sai *-* Én is várom XD
Jaahhhh... készül az októberi összesítés xD ^^ | |
| | | Shanna
Neme :
| Tárgy: Re: Seya Kei 2. Szer. 9 Nov. - 15:38 | |
| | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata Hozzászólások száma : 9818
| Tárgy: Re: Seya Kei 2. Szer. 9 Nov. - 15:42 | |
| Tudom, én jövök, de sztem még nem érkezik meg a támogatás, előbb verjünk tábort és várjuk meg a virradatot :D | |
| | | Shanna
Neme :
| Tárgy: Re: Seya Kei 2. Szer. 9 Nov. - 15:45 | |
| | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: Seya Kei 2. Szer. 9 Nov. - 15:47 | |
| Akár maradhatunk ott is, ahol vagyunk, a hullák eltakarítása már folyamatban van, ugye azt megírtam az előző hszben, szal csak annyi hogy letelepszunk egy kis vérmentes övezetben :D | |
| | | Shanna
Neme :
| Tárgy: Re: Seya Kei 2. Szer. 9 Nov. - 15:49 | |
| És ellátjuk a sebeket ×D Én mit is írtam utoljára? >.> Odament már Kafun szólni, hogy elcsípett valakit, vagy csak akartam azt írni? ×D | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: Seya Kei 2. Szer. 9 Nov. - 15:52 | |
| Olyat olvastam, sztem azt már elküldted, most arra vársz hogy Sai megdicsérje Kafun-t :D | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Seya Kei 2. Szer. 9 Nov. - 15:58 | |
| Igen, már szólt Kafun:3 Iikagennel nem írok am amíg eszméletlen... majd csak kicsivel később xD De nyugodtan cipelhetitek meg minden ha kell xD Ellenkezni nem fog | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Seya Kei 2. Szer. 9 Nov. - 22:22 | |
| Októberi összesítő
Hátöö... nem volt nehéz dolgom októberre, 2 oldal... ^^' (Ide a megbeszélésbe is többet írtunk XD) Na de nézzük:3
Karakterek: ° Chizu +1 ° Daroge +1 ° Apu +1 ° Bisha +1 ° Damu +1 ° Maka +1 ° Kida +1 ° Kafun +1 ° Haruhi +1 ° Koru +1 ° Sai +1 ° Niee +1 ° Raidon +1 ° Maro +1
Felhasználók: ° BlackGirl +1 ° Shanna +1 ° Jigoku +1 ° Tobi +1 ° Joey +1 ° Dínó +1 ° Koffeey +1
Ha igény van rá, vehetem a fáradtságot összeszámolni hogy az eddigi pontokkal ki hogy is áll (karakter, felhasználó, mindegy), ha valaki esetleg nem tudná, eddig nem tartotta számon vagy valami(: Csalóka, mert igen, szinte az összes kari kapott pontot, tehát majdnem mindenki játékban volt októberre, ami lehetne egy nagy vuhúúú~ De ha azt nézem hogy az utsó oldal október 13.-mal kezdődik, máris kevésbé rózsásan fest X'D A'mmán egy hónapja volt >O | |
| | | Shanna
Neme :
| | | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Seya Kei 2. Vas. 4 Dec. - 8:58 | |
| Novemberi összesítés A változatosság kedvéért most 1 oldal...
Karakterek: ° Damu +1 ° Haruhi +1 ° Bisha +1 ° Maka +1 ° Apu +1 ° Koru +1
Felhasználók: ° Shanna +1 ° Jigoku +1 ° BlackGirl +1 ° Dínó +1 ° Koffeey +1 | |
| | | Shanna
Neme :
| Tárgy: Re: Seya Kei 2. Csüt. 8 Dec. - 8:39 | |
| | |
| | | Shanna
Neme :
| Tárgy: Re: Seya Kei 2. Kedd 20 Dec. - 9:40 | |
| | |
| | | Shanna
Neme :
| Tárgy: Re: Seya Kei 2. Pént. 23 Dec. - 12:09 | |
| Izé, esetleg valaki benne lenne egy sivatagos játékban Darogével? ×D Mert Chizuval zátonyra futottunk, úgyhogy törlöm a játékot, de ha jönne esetleg játszani velem valaki, akkor az első reagomat meghagyom, és úgy be lehet csatlakozni ^^
A kezdőreagom, ha valakit érdekel a dolog; - Idézet :
- *Sunagakure - sivatag*
Mindegyik dűne olyan egyforma... semmilyen. Jó, persze, csak homok... de legalább magasabb lenne az egyik a másiknál, vagy laposabb, púposabb... bármi. Csak ne néznének ki ugyanúgy. Lehet, hogy ugyanazt kerülgetem már harmadik napja, csak nem tudok róla. Pedig kipróbáltam már mindent. Próbáltam csak egyenesen menni, követni a napot, de semerre nem láttam még csak apró jelét sem annak, hogy közeledne a sivatag vége. Vagy ha az nem is, de legalább valami, bármi, amiből behatárolhatnám hol vagyok. Akár csak nagyjából is. Azt hiszem már rég felforrt volna az agyam a napon, ha nem tukmálták volna rám ezt a sivatagi nomádot idéző göncöt. Szóval így utólag már hálás voltam érte... bár édes mindegy, ha helyette meg az éhségtől fordulok fel. A vizem is elfogyott tegnap este, szóval azt hiszem az utolsó reményemet vetettem ebbe a mai napba. Legfeljebb a holnapot érem még meg, ha nem történik semmi... Igazából nem tudom hol tévedtem el. Elméletileg célirányosan indultam el Sunagakure felé, azt mondták hogy ha nagyjából a második nap elején elérek egy táblát, akkor jó irányba haladok. Hát... én azt a táblát nem értem el. Azóta is hiába keresem. Azaz hogy a táblát már eszem ágában sincs keresni, inkább civilizált életformába botlanék szívesen. Akármilyen lepukkadt kis faluba, mindegy, csak ne itt kelljen feldobnom a talpam a sivatag közepén. Azt se tudom, most mennyi lehet az idő. Valahogy dél körül, ha nem később... a nap elég fent van már. Megálltam kicsit, és fáradtan hunyorogtam fel az égre, mint aki várja a csodát. Akármilyen csodát... De csalódottan hajtottam vissza le a fejem, majd indultam tovább, erőtlenül vánszorogva a homokban. Alig bírom már emelni a lábam. Egy óráig bírtam talán még vonszolni magam, de lehet hogy csak pár perc volt, és csak nekem tűnt annyira hosszúnak. Viszonyítási alapom nincsen. Az a homokdűne pont így nézett ki, és pont ugyanott volt, mint az előbb. Azóta újat fújt a másik oldalra a szél, de már el is kezdte lebontani. Mint egy kib*szott nagy tenger, olyan az egész. Hullámzik, se vége, se hossza, nem tudod hol járhatsz benne, csak céltalanul sodródsz, partot remélve... Na remek, kezdek költői lenni. Jót ez már nem jelenthet, azt hiszem tényleg nem sok van már hátra... A térdem egyszerűen megadta magát a következő lépésnél és összecsuklott, egyszerűen lerogytam a homokba. A kezeimet erőtlenül ejtettem az ölembe, a fejem is csak lógattam. Sóhajtottam. Perzselt a meleg, de már kezdtem megszokni. Éreztem, hogy a nap égeti a hátam, még a több réteg ruhán keresztül is. A levegő is forró. És száraz. Tele homokkal... Olyan mintha nem is vennék levegőt. Nem frissít fel, nem érzem a tüdőmben. Kész... azt hiszem feladom. Minek kínlasszam magam azzal, hogy felkelek? Csak hogy 20 méterrel odébb essek megint össze? Jó lesz itt is. Egy utolsó mély levegővétel után egyszerűen összerogytam, le arccal a homokba, és onnan már nem mozdultam...
| |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Seya Kei 2. | |
| |
| | | | Seya Kei 2. | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |
|