꧁ Otthon vagy ꧂
|
|
| Shippuuden manga és spoilerek | |
|
+6Kisame Dínósbácsi Itachifan Shanna Tobii-zuzu Koffeey 10 posters | |
Szerző | Üzenet |
---|
Koffeey
Neme :
Kor : 33 Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen Hozzászólások száma : 13423
| Tárgy: Re: Shippuuden manga és spoilerek Szomb. 19 Jún. - 18:23 | |
| http://mangastream.com/read/naruto/89152425/2http://bloodlustbakura.deviantart.com/journal/32969140/Naruto Manga 499. fejezet° A harc folytatódik a Kyuubi ellen! ° ° RRRRGGHH!! Naruto láncokat lő ki a testéből!!!1!!! ° Yamato tudni akarja mi van, ezért Bee azt mondja "Jó'van!!" ° Az ellenség gyenge, kapd el Naruto! ° ÓEMGÉ ÁRNYÉKKLÓNOK LOL OLYAN EREDETI ° Kyuubi: Átkozott gyermek, saját kezeim által kellene vala bevégeztetned!! ° Nyisd nagyra Kyuubi, megetetem veled a golyómat!! :U ° RASENGAN BARRAGE!!! Ugyanaz a technika kicsit máshogy... ° D: Sage módban van!! ...a fejében? O.o ° SAGE MEGÁLLÍTHATATLAN NAGYON NAGY SZÉL STÍLUSÚ SZUPER ELKÉPESZTŐ HYPER MEGA SZUPER EPIKUS BOLDOG RASENGAN BARRAGE TÁMADÁS 3. RÉSZ!!!!!!1!!!!° Még egy kis LOL 8D ° HÚÚZZZZD!!! MINDENKI ERŐSEN!!! ° 12. oldal: a Kyuubi minden eddigi komolysága a múlté ° Olyan anorexiás... ° D:<<<<< NE IDEGESÍCCCCSÉ' FEL NARUTO!! ° Szegény Kyuubi, végre kiengedték, erre szétrúgja a seggét egy 16 éves. ° Megcsinálta!! ° Kushina: Naruto, valamit még mondanom kell... Na, én ennyiből szoktam tájékozódni hogy kb hogy áll a manga XXX'D A mangát magát nem olvasom, de a történésekről dióhéjban tudok... BloodLustBakura olyan jól írja meg mindig, hogy megfulladok a röhögéstől X'D Am... mivel már van időm... lefordítsam és bepakoljam majd őket? XXXX'D | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
Kor : 27 Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha Mizuma Hozzászólások száma : 9421
| Tárgy: Re: Shippuuden manga és spoilerek Szomb. 19 Jún. - 18:28 | |
| Tegyed, akkor legalább én is értesülni fogok a mangáról XD | |
| | | Shanna
Neme :
Kor : 34 Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou Hozzászólások száma : 9698
| | | | Koffeey
Neme :
Kor : 33 Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen Hozzászólások száma : 13423
| Tárgy: Re: Shippuuden manga és spoilerek Szer. 23 Jún. - 9:42 | |
| A'sszondta a Kyuubi incidens előtt ő volt a Jinchuuriki (jól írtam?) | |
| | | Shanna
Neme :
Kor : 34 Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou Hozzászólások száma : 9698
| | | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Shippuuden manga és spoilerek Szomb. 4 Szept. - 18:16 | |
| http://mangastream.com/read/naruto/72932747/1*még nem olvasta* ...höhh... Egy tök jó Kisamés kép a főoldalon... pff, meghal szegény, tuti *végigolvassa* Nyugodj békében Kisame Legalább nem valami haszontalan s*ggfej ölt meg. Ennyiből örülök (: És jujujujuj, Konan vs Tobidara!! :ójaj: Érdekes lesz... | |
| | | Shanna
Neme :
| | | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Shippuuden manga és spoilerek Vas. 5 Szept. - 17:07 | |
| Igen, az mondjuk nekem is tetszett mindkettőjüknél... de ettől még sz*r hogy kinyírta őket. Az összes többivel együtt... nemhogy olyanok halnának meg mint mondjuk Ino, vagy Choji, akiket kb senki nem szeret úgyse -,- | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata Hozzászólások száma : 9818
| Tárgy: Re: Shippuuden manga és spoilerek Vas. 3 Okt. - 16:58 | |
| Figyeljétek az avimat,ez a kép jól előrébbről készűlt a SHippuu-ban,mint ami most m1 O.o | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
Kor : 27 Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha Mizuma Hozzászólások száma : 9421
| Tárgy: Re: Shippuuden manga és spoilerek Vas. 3 Okt. - 18:20 | |
| Mi a franc ez? Valami turbo-Tobi? Már a naruto-senin-en is láttam ezt a képet, akkor se tudtam XD | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata Hozzászólások száma : 9818
| Tárgy: Re: Shippuuden manga és spoilerek Hétf. 4 Okt. - 19:20 | |
| Én face-en találtam,tuti valameik ázsiai gyerek rakta fel,mivel én ugy gondolom,hogy arrafele pár résszel előrébb jár a shippuuden... :/ | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Shippuuden manga és spoilerek Hétf. 4 Okt. - 19:52 | |
| Nem hiszeeem... pár nappal később szokott csak kijönni az angol felirat ^^ (Bár nem tudok róla semmit, de szerintem annyira nincsenek elmaradva xD) | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: Shippuuden manga és spoilerek Kedd 5 Okt. - 18:14 | |
| AZ lehet,nem lehet,hogy ez a kép a manga-ban van bennt,csak kicsit szinezgettek rajta? :D | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Shippuuden manga és spoilerek Kedd 5 Okt. - 19:06 | |
| Na, azt már én is valószínűbbnek tartom :D Pontosan nem tudom, mert a mangát se olvasom már egy ideje... de szerintem abban lehetett :D | |
| | | Dani *
Neme :
Kor : 29 Hozzászólások száma : 801
| Tárgy: Re: Shippuuden manga és spoilerek Szer. 6 Okt. - 15:16 | |
| a mangában volt a kép csak kicsit javítottak rajta láttam már ilyet sokszor megcsinálnak ilyen képeket | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: Shippuuden manga és spoilerek Csüt. 7 Okt. - 22:05 | |
| Jah,hogy szineznek rajta... :D | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Shippuuden manga és spoilerek Vas. 10 Okt. - 15:59 | |
| - Koffeey írta:
- (Mert elcsíptem egy olyat, hogy benne van Dei a legújabban, de psszt, majd ezt részletezem a megfelelő topikban XD)
Nahh :D Tényleg benne van Dei, a legvégén... Kabuchimaruval T-T És szegény zombiiiiii :C http://mangastream.com/read/naruto/18743083/16Mondjuk kíváncsi leszek a kövire, szerintem el fogom olvasni, hogy lássam mi lesz, csinál-e valami említésre méltót :< | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: Shippuuden manga és spoilerek Vas. 10 Okt. - 17:18 | |
| Jahigen,Kabuto zombit csinált az elhunyt akatsuki tagokból,bár itt jön a kérdés,hogy Dei-ből hogyan!? O.o Madara és Zetsu még mindig egyutt van? Ugytűnik végig kísérik egymást... xd:D | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Shippuuden manga és spoilerek Vas. 10 Okt. - 17:34 | |
| Na igen, jó kérdés oO A másik pedig, hogy Hidanból meg miért nem? Egyszerűbb lenne/lett volna "összerakni" őt, mint Deit xD Csak mert őt nem láttam ott a sorban, amikor mind ott voltak. Sasori volt ott, meg Itachi, meg talán Kakuzu még Dei mellett? Na mindegy... bár lehet hogy Hidant épp azért nem, mert ő nem is halott És vagy nem is tudta volna így, vagy ha igen, akkor nem tudott volna irányítani vagy nem tudom xD De am... Sasori meg nem Kankurónál volt? ...X'D | |
| | | Shanna
Neme :
| Tárgy: Re: Shippuuden manga és spoilerek Szer. 13 Okt. - 12:25 | |
| De, arra határozottan emlékszek... volt egy ilyen zsúfolt kép, ott volt Gaara is, meg Temari, talán valami kage találkozón vagy mi... és Kankival ott volt Sasori D: | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: Shippuuden manga és spoilerek Csüt. 14 Okt. - 18:17 | |
| Jah arra a képre én is emlékszem,be is lett linkelve asszem :/ Sztem Hidanbol azért nem mert ő nem halt meg.Hogy az Kakuzu e azt nemtudni,mert facebook-on is fentvan az a kép ahol ott vannak,ott azt is írják,hogy az Orochimaru,de már nemtom.Dei meg tényleg egy kis rejtély... xd:D | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Shippuuden manga és spoilerek Csüt. 14 Okt. - 21:44 | |
| Dei!! :óhemdzsí: Igaz az elején folyik az arca egy kicsit, de aztán semmi gond xD ...követelek több flash-backet tőle Itt a tsuchikage is, és dumálgatnak egymással, szóval szerintem lesz is xD | |
| | | Shanna
Neme :
| Tárgy: Re: Shippuuden manga és spoilerek Csüt. 14 Okt. - 22:38 | |
| Ha lesz, szólj, én is elolvasom akkor ×D
Am igaz hogy valami mozgó teknősszigeten vannak? ×D Valahol olvastam o×O | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Shippuuden manga és spoilerek Csüt. 14 Okt. - 23:06 | |
| Jahh XD Olyan mint az Avatárban X'D És Naruto azt írkálja fel hogy a szigeten melyik állat nőstény és melyik hím | |
| | | Shanna
Neme :
| | | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Shippuuden manga és spoilerek | |
| |
| | | | Shippuuden manga és spoilerek | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |
|