꧁ Otthon vagy ꧂
|
|
| A megmentés... | |
| | |
Szerző | Üzenet |
---|
Vendég Vendég
| Tárgy: A megmentés... Vas. 2 Jan. - 14:19 | |
| Nehézségi szint: c
Kapható pontok: 2
Mesélő: (nincs)
Helyszín: Konoha főkapu-tól Fű országában
Létszám:3 rajtam kívül
Játékmenet: 1 csapat összesen4 en leszünk mert énis játszom
Időkorlát: 7 nap
Feladat: Konohából elindulunk hajóval a fű országába hogy megmentsük a konohai tanács egyik tagját mivel elrabolták.
A hozzászólást ghost összesen 4 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. 23 Jan. - 12:39-kor. |
| | | Joey **
Neme :
Kor : 34 Karakter : Hiroshi Raidon(jounin), Saruwatari Kenta(genin), Reddo Kameko(genin) Hozzászólások száma : 826
| Tárgy: Re: A megmentés... Vas. 2 Jan. - 23:01 | |
| Nekem tetszik a küldetés Raidon-nal jelentkezem is rá. | |
| | | Shanna
Neme :
Kor : 34 Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou Hozzászólások száma : 9698
| Tárgy: Re: A megmentés... Hétf. 3 Jan. - 12:41 | |
| *Eeeelőször is, a kapható pontok száma sok. Egy C szintű küldetésért 2 pont a maximum, esetleg 3 ha a küldetés hosszú. (Vagy valaki tényleg szuperül játszik ki mindent, és ezért pluszpontot érdemel.) *A végtelen időkorlát szvsz nem reális, hiszen ha a tagot elrabolták, valószínűleg nem együttélni kívánnak vele, hanem véges időn belül megölni, attól függetlenül hogy kértek-e váltságdíjat vagy sem. (Váltságdíj követelése nélkül is el lehet rabolni valakit nyilván ×D) Én egy hetet mondanék. Konohától nincs messze a Fű Országa (=Kusagakure; https://2img.net/h/oi25.tinypic.com/jq43s3.gif ), úgyhogy az út nem hosszú. *A két 4-4 fős csapatot hogy értetted? Említetted a Gai és Kakashi-csapatot, de náluk van 1-1 sensei és 3-3 genin, nálunk viszont nincsenek sensei-ek. *Ebben lehet hogy tévedek, de szerintem nem lesz ennyi mozgósítható konohai karakterünk ^^'
Ettől függetlenül, korrigálás és bővítés után, illetve ha úgy néz ki menni fog a dolog, lehet hogy én is küldök rá egy karaktert, mert az alapötlet tetszik :3 | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: A megmentés... Hétf. 3 Jan. - 15:58 | |
| kszi Shanna a segítséget kijavítottam akkor van Raidon és még Te is meg még én akk már csak 2 kell nah jelentkezzetek pls
|
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: A megmentés... Hétf. 3 Jan. - 18:52 | |
| Ez jó ötlet.Csak nem tudom, hogy készen lesz-e a Konohai és egyben utolsó karakterem addig... |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: A megmentés... Hétf. 3 Jan. - 19:46 | |
| igen készlesz hiszek benned hogy készlessz siess siess :tra-la-la: |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: A megmentés... Szomb. 22 Jan. - 16:16 | |
| Kész, és akkor jövök én is... |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: A megmentés... Vas. 23 Jan. - 12:37 | |
| nah akkor indulhatunk oks? |
| | | Dínósbácsi
Neme :
Kor : 27 Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha Mizuma Hozzászólások száma : 9421
| Tárgy: Re: A megmentés... Vas. 23 Jan. - 16:05 | |
| Ehh.. eredetileg miért akart hajóval menni? A Fű országa a Tűz országa (Konoha) mellett van. De inkább elmennek a vékony nyíl mentén a kikötőbe, körbehajózzák a fél világat, majd partra szálnak, átkelnek egy országon, és ott vannak >_> Ahelyett, hogy a vastag nyíl mentén sétálnának kb két napot X'D | |
| | | Joey **
Neme :
Kor : 34 Karakter : Hiroshi Raidon(jounin), Saruwatari Kenta(genin), Reddo Kameko(genin) Hozzászólások száma : 826
| Tárgy: Re: A megmentés... Vas. 23 Jan. - 16:14 | |
| Hát igen ezen én is nagyokat gondolkoztam de úgy voltam vele, hogy biztos én tudom rosszul de mint kiderült nem. | |
| | | Shanna
Neme :
Kor : 34 Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou Hozzászólások száma : 9698
| Tárgy: Re: A megmentés... Kedd 25 Jan. - 9:33 | |
| ...még jó hogy én már szóltam érte ott az elején... Nahh mindegy ×D Egyébként én nem megyek, kihagyom, bocsika ^^' Már viszem Kidát a másik küldire, és egyszerre kettőn nem szeretném őt játszani, és amúgy is el vagyok havazva kicsit... Shippuuden, meg az Amulettes küldi, meg még a Kísértetházast sem fejeztük teljesen be, plusz egy szabad játékom is fut, illetve van egy megkezdett játékunk is ami per pillanat szünetel, de én szeretném majd folytatni :P ...úgyhogy majd legközelebb ×,D
Nektek jó játékot :D | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: A megmentés... Kedd 25 Jan. - 15:45 | |
| köcce am a hajót azért írtam mert az elején a hajó nem fog indulni de ezt írhattam volna na de mindedj és légysz epres cukor írj mer akk csak hárman vagyunk |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: A megmentés... Kedd 25 Jan. - 16:05 | |
| Írok, írok... NJK-kat ( Nem Játékos Karakterek-Csak részben irányítom. ) lehet vinni a küldibe? |
| | | Dínósbácsi
Neme :
Kor : 27 Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha Mizuma Hozzászólások száma : 9421
| Tárgy: Re: A megmentés... Kedd 25 Jan. - 16:07 | |
| Hát, elég kevesen (vagyis nagyon is kevesen XD) vagytok, szóval szerintem nem rossz ötlet ja NJK-kat is visztek :D | |
| | | Joey **
Neme :
| Tárgy: Re: A megmentés... Kedd 25 Jan. - 17:20 | |
| Akkor szerintem én is kitalálok még egy plusz karaktert gyorsan majd úgy írom, hogy találkoztam visszaúton vele Konohában úgyis arra felé kellene mennünk kb. és így talán nem lesz annyira gáz, hogy nem az elejétől jön velünk. | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: A megmentés... Hétf. 7 Feb. - 16:44 | |
| Raidon Majd írok én is... = ) |
| | | Joey **
Neme :
| Tárgy: Re: A megmentés... Hétf. 7 Feb. - 16:49 | |
| OK. Akkor olvastad/olvasod/olvasni fogod, hogy mit írtam. Sajnos nem volt más választásom így azt találtam ki hogy ghost karaktere kómába kerül így ha neagyisten újra feljönne akkor ő is be tud kapcsolódni pl. magához tér vagy hasonló. | |
| | | Koffeey
Neme :
Kor : 33 Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen Hozzászólások száma : 13423
| Tárgy: Re: A megmentés... Hétf. 7 Feb. - 18:46 | |
| Ügyesen megoldottad a dolgot, nekem nagyon tetszett :^^: | |
| | | Shanna
Neme :
| Tárgy: Re: A megmentés... Hétf. 7 Feb. - 22:26 | |
| Aha, jó ötlet volt nagyon ^^ Lehet nekünk is ezt kéne Sai-al csinálnunk a Shippuuban? ×,D Egyébként jól alakul a küldi :3 | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata Hozzászólások száma : 9818
| Tárgy: Re: A megmentés... Kedd 15 Márc. - 15:47 | |
| Még jó hogy nem tettétek! ">.> Idejében kapcsoltam xD Amúgy ez egy érdekes küldetés, tetszetős a számomra, csak nincs eléggé kidolgozva. A lényeg benne van, de nem ártott volna kicsit több infot például az elrablókról, meg az okot is...stb. :/ bár ahogy elnéztem elég ügyesen elkezdtétek ezt kijátszani ;) | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: A megmentés... Pént. 25 Márc. - 15:13 | |
| Írtam egy rövidkét... |
| | | Shanna
Neme :
| Tárgy: Re: A megmentés... Pént. 25 Márc. - 21:07 | |
| Ügyesek vagytok, egyre jobban érdekel ez a küldi :D Tetszik ahogy elintéztétek őket ;3 | |
| | | Joey **
Neme :
| Tárgy: Re: A megmentés... Pént. 25 Márc. - 21:18 | |
| Szép lassan majd minden kialakul majd mikor már a szó szerinti megmentés lesz, na akkor majd elszabadul a pokol. Am. szerintem a legkönnyebb az ilyen harc jelenetek leírása mert ezeket jól lehet részletezni. | |
| | | Shanna
Neme :
| Tárgy: Re: A megmentés... Pént. 25 Márc. - 21:22 | |
| Kíváncsi leszek rá nagyon :3 Hehe, nekem épp ezek szoktak a legnehezebben menni, mert sokszor nem úgy sikerül megfogalmazni és leírni a mozdulatot, mozdulatokat, mit ahogy a fejemben elképzeltem ^^' | |
| | | Joey **
Neme :
| Tárgy: Re: A megmentés... Pént. 25 Márc. - 21:29 | |
| Küldi végében meg majd konzultálok EpresCukor-al mert nem árt ha majd azt is szépen kidolgozzuk (ha már ránk maradt) bár van egy-két ötletem pl.: egy jó kis harcjelenet egyik oldalon mi a tanácstaggal a másikon meg 100 harcos és úgy kijutni az épületből, vagy valami ilyesmi. | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: A megmentés... | |
| |
| | | | A megmentés... | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |
|