꧁ Otthon vagy ꧂
|
|
| Meseharc >D | |
| | |
Szerző | Üzenet |
---|
Dínósbácsi
Neme :
Kor : 27 Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha Mizuma Hozzászólások száma : 9421
| Tárgy: Meseharc >D Szer. 10 Márc. - 13:51 | |
| A játék lényege, hogy valaki elkezdi a mesét egy "dologgal", a másik pedig azt legyőzi valamivel, újra más legyőzi azt, és így kezdődik egy kis "harc"... :D Pl.: *elkezdtem suliban rajzolgatni osztálytársammal. Ő egy kört rajzolt, és arra válaszoltam egy botra húzott kakival (XD)... Ő a fölé tett egy téglát, hogy az eltérítse a kaki bűzét O.o Én légkalapáccsal széttörtem a tégláját, amire ő kihúzta a konnektorból a kalapácsot (tudom hogy nem azzal működik XD). Erre én a dugót bedugtam egy hosszabbítóba, amit ő elvágott. T_T Akkor én bedugtam a kalapácsot egy akumlátorba, ő azt kiszórta D: De én bedugtam egy másikba. (Muhaha) De ő elvágta a kábelt... megint... Erre ráküldtem egy japán A6M Zero-t (vadászgépet) ami szétlőtte az egészet >D A kis szemét egy másik vadászgéppel szétlőtte az én gépemen, én azt lelőttem egy légvédelmi ágyúval... stb... XD
Szóval ilyesmi a játék, annyi a különbség hogy itt írjuk mi történt. ˇˇ
Akkor én el is kezdem, mondjuk egy... Napfényre táncoló virággal XD
*Igen... a nagy semmi közepén van egy virág, ami a napot bámulva boldogan leng jobbra balra...* | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Meseharc >D Csüt. 11 Márc. - 14:55 | |
| Na, most mi van? XD | |
| | | Koffeey
Neme :
Kor : 33 Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen Hozzászólások száma : 13423
| Tárgy: Re: Meseharc >D Csüt. 11 Márc. - 19:53 | |
| Bonyolult XD
De jó... na... nézzük csak...
Egy nagy csúnya fekete felhő terül el az égen és eltakarja a napot a virágocskától, úgyhogy az már nem tud kinek táncolni...
Így? XD | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata Hozzászólások száma : 9818
| Tárgy: Re: Meseharc >D Csüt. 11 Márc. - 20:40 | |
| de jött a gonosz szél,ami elfujta a felhőt,igy a virág tovább táncolhatott volna,de a szél azt is elfujta...
(OFF: igy valahogy? ) | |
| | | Koffeey
Neme :
Kor : 33 Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen Hozzászólások száma : 13423
| Tárgy: Re: Meseharc >D Csüt. 11 Márc. - 21:27 | |
| amíg egy nagy hegybe nem ütközött a szél, és így nem tudott tovább fújni...
(valahogy így XD) | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata Hozzászólások száma : 9818
| Tárgy: Re: Meseharc >D Csüt. 11 Márc. - 21:32 | |
| De a hegy elkezdett törmelékekre bomlani,mert a magma alulról túlságosan felmelegítete... | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Meseharc >D Csüt. 11 Márc. - 21:50 | |
| de a szél lehűtötte, így nem esett szét... (igen, így ˇˇ ügyik vagytok :D) | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: Meseharc >D Csüt. 11 Márc. - 21:54 | |
| És a virág,amit a szél elrepített,földet ért a hegynek a tetején,igy kapott sok napsütést és a nap elaltatta ezzel a szelet... | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Meseharc >D Csüt. 11 Márc. - 21:55 | |
| de a virág gyökere megcsúszott a hegy fagyos oldalán, és a virág lebukfencezett a hegyről... | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Meseharc >D Pént. 12 Márc. - 7:57 | |
| a hegynek meg nekiment egy sétarepülőgép, amitől a hegy is bukfencezett egyet... | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Meseharc >D Pént. 12 Márc. - 12:49 | |
| ám a sétarepülő is megsérült, és zuhanni kezdett... | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: Meseharc >D Pént. 12 Márc. - 13:19 | |
| És a hegy lába megrúgta a repülöt és elrepult Indonéziába..... | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Meseharc >D Pént. 12 Márc. - 14:21 | |
| de a repülő vázától, megfájdult a hegy lába | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: Meseharc >D Pént. 12 Márc. - 14:43 | |
| így a hegy ,gyomorszájon rugta a földet.... | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Meseharc >D Pént. 12 Márc. - 15:04 | |
| amire a föld hamar átváltott dühös üzemmódba, és egy földrengéssel elpusztította a hegyet | |
| | | Shanna
Neme :
Kor : 34 Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou Hozzászólások száma : 9698
| Tárgy: Re: Meseharc >D Pént. 12 Márc. - 15:51 | |
| A földet meg a kapás paraszt felásta és zsákokba tette...
(Végtelen töri 2.0? ×D) | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Meseharc >D Pént. 12 Márc. - 18:07 | |
| de a kapás paraszt háta megfájdult a föld irdatlan súlya alatt...
(az hát XD) | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Meseharc >D Szer. 17 Márc. - 8:39 | |
| Ekkor egy kisgyerek arra futott, rávette magát a parasztra és ellopta a zsákott. |
| | | JigoKuu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Elszaporodtak, send halp! TOT Hozzászólások száma : 2836
| Tárgy: Re: Meseharc >D Szer. 17 Márc. - 8:59 | |
| A paraszt futott utána, de végül elütötte egy autó. | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Meseharc >D Szer. 17 Márc. - 11:22 | |
| és a gyerek futott tovább, ám az autó tovább sodródott, és azt is elütötte... | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Meseharc >D Szer. 17 Márc. - 11:27 | |
| Ekkor az autós ki vette a zsákot a kezéböl beült a kocsijába és el hajtott. |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Meseharc >D Szer. 17 Márc. - 11:29 | |
| Ám az autója úgy megroncsolódott, hogy nem tudott elhajtani, úgyhogy kiszállt a kocsijából, és elfutott a legközelebbi metróállomáshoz, csak hogy pont most ment el a szerelvény, úgyhogy most várhat... | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Meseharc >D Szer. 17 Márc. - 11:33 | |
| Megunta a várkozást ezért ugy döntött, hogy elindult haza fele gyalog. |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Meseharc >D Szer. 17 Márc. - 11:38 | |
| Ám ekkor látta hogy befut a szerelvény, visszafutott, épp hogy be tudod lépni a záródó ajtók között... Kifújta magát, hogy végre ége, ám a zsák fele az ajtón kívül maradt... XD | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Meseharc >D Szer. 17 Márc. - 11:47 | |
| Ám ekkor a metró vezető megkérte az utasokat száljanak le mert a vonat nem indul be. |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Meseharc >D | |
| |
| | | | Meseharc >D | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |
|