꧁ Otthon vagy ꧂
|
|
| Marine Heavy Gunner | |
| | Szerző | Üzenet |
---|
Dínósbácsi
Neme :
Kor : 27 Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha Mizuma Hozzászólások száma : 9421
| Tárgy: Marine Heavy Gunner Vas. 7 Feb. - 19:46 | |
| A Marine Heavy Gunner... a csodahajó, mely külön a BJD-k szállítására specializálódott... 450m-es hosszúságával, és 72m-es szélességével szeli az óceán habjait. 4x3 150mm-es ágyújával, 40 20mm-es löveggel, 6x2 50mm-es gépágyújával, és 45mm-es páncélzatával elsüllyeszthetetlennek számít. A hajó végsebessége 85mp/h, és roppant fordulékony. 5 45hengeres, Mitsubishi MK2 Zuisei 13-as hajtja előre, melyek összesítve 1250 Le-ős teljesítményre is képesek. A BJD a hajótest közepén található, egy platformon, kiláncolva, teljes biztonságban. A platform 4 sarkában egy-egy tökéletesen kiképzett katona, M4-es gépkarabéllyal felszerelve, melyeket pontban 00:00-kor lecserél négy újabb jól kiképzett tiszt. A fokozottabb biztonság kedvéért még két 360 fokban elforgatható, 15mm-es löveg áll két oldalt. Bár a hajó bevehetetlennek minősül, vészhelyzet esetén a BJD leválik a platformból, és egy torpedóformába kerül. A torpedó néhány másodpercen belül elhagyja a hajót. A torpedót egy 150 Le-ős Nakajima NK1C Sakae 2-es villanymotor hatja. A torpedóból 1km megtétele után, kinyílnak a vezérsíkok, és az kijön a vízből. A torpedót egy műhold segítségével, GPS irányításával vitorlázik el a célhoz. A torpedóban ballisztikus gél lepi el a BJD-t, mely elnyeli a becsapódás erejét. A BJD épségben megérkezik, így tulajdonosa boldog lehet. A hajót a HappyHouse Kft. helyezte üzembe, és a hajó e képen látható. (A BJD a Ball Jointed Doll rövidítése, a HappyHouse pedig egy oldal ahol ezt kapni lehet. Az egész hajó ötlete a házhozszállítás lebonyolításából jött, én meg kitaláltam a szállítási eszközt amivel hozzák. XXD Szóval a BJD egy baba. Nem olyan béna kislány baba. D: Persze a fiuk nem nagyon rajonganak érte... :D) | |
| | | Koffeey
Neme :
Kor : 33 Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen Hozzászólások száma : 13423
| Tárgy: Re: Marine Heavy Gunner Vas. 7 Feb. - 22:11 | |
| Ez a sok speckó technikus név @_@ XD Am nem egyszerűbb lenne alapból a torpedóval kilőni a babát, ha úgyis távirányítású és totál biztonságos? XD | |
| | | Shanna
Neme :
Kor : 34 Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou Hozzászólások száma : 9698
| Tárgy: Re: Marine Heavy Gunner Vas. 7 Feb. - 22:49 | |
| Megspórolnának egy bazinagy adag üzemanyagot ×D | |
| | | Sassy *
Neme :
Kor : 34 Karakter : Iraka Otsuki Hozzászólások száma : 260
| Tárgy: Re: Marine Heavy Gunner Hétf. 8 Feb. - 11:36 | |
| | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Marine Heavy Gunner Hétf. 8 Feb. - 14:24 | |
| Nem értitek ezt ti buta kiszjányok. Ez a hajó Korea büszkesége... A sok speckó név meg azért van, mert jobban hangzik... :D Egyébként a motorok neve egy gép motorjának a neve. XD Wikipédiáról másoltam. | |
| | | Shanna
Neme :
Kor : 34 Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou Hozzászólások száma : 9698
| | | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Marine Heavy Gunner Kedd 9 Feb. - 10:18 | |
| Ez csak eggyértelmű... Egy percig sem rendült a hitem ebben... | |
| | | Sassy *
Neme :
Kor : 34 Karakter : Iraka Otsuki Hozzászólások száma : 260
| Tárgy: Re: Marine Heavy Gunner Kedd 9 Feb. - 10:34 | |
| Ohh, te szerénység mintahímje | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Marine Heavy Gunner Kedd 9 Feb. - 16:00 | |
| Ugye? Én vagyok maga a szerénység. A legjobb... XXD | |
| | | Shanna
Neme :
| | | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Marine Heavy Gunner Szer. 10 Feb. - 14:28 | |
| Az én Isteneket túlszárnyaló csodásságom tartja meg azt. XD | |
| | | Shanna
Neme :
| | | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Marine Heavy Gunner Csüt. 11 Feb. - 14:26 | |
| Meg vakolja azt a csodálatom! | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Marine Heavy Gunner | |
| |
| | | | Marine Heavy Gunner | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |
|