꧁ Otthon vagy ꧂
|
|
| Április tréfa | |
| | |
Szerző | Üzenet |
---|
JigoKuu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Elszaporodtak, send halp! TOT Hozzászólások száma : 2836
| Tárgy: Április tréfa Szomb. 18 Ápr. - 17:10 | |
| Április tréfa
Mesélő: én leszek >3< igen, ez a legelső mesélős küldim, de csak nem lehet olyan nehézHelyszín: Chuugoku, azon belül is a főváros, Hiroshima Létszám: korlátlan Játékmenet: az elején lehet egyedüli vagy kisebb csoportokban, de végül úgyis mindenki nagyjából együtt fog mozogni; illetve mozgatok minden NJK-t, akik a nyomokat, illetve az útbaigazítást adják Időkorlát: 1 nap Feladat: Április elseje van, és Maka úgy gondolja, hogy egy ismeretlen eredetű, de mókásnak tűnő technikával lepi meg a körülötte élőket. Nem tudja, hogy a technikának, amit egy furcsa kis tekercsből felolvasva aktivál, milyen hatása van, de belevág jó szórakozás reményében. Azt hiszi, nem történik semmi, pedig ez nem így van. A technika a bizonyos távolságon belül tartózkodó emberekre hat, és szegényeket testcsere áldozatává teszi. A testcsere teljesen random módon zajlik, egyik pillanatról a másikra, és nem múlik el a hatása. A küldetésen résztvevő emberek is testet cserélnek a társaikkal, akik a környéken vannak. Az lenne a feladat, hogy valahogy összeszedjék egymást azok, akik hasonló cipőben járnak, és próbálják megtudni, mit történt. Mikor ez sikerül, és rájönnek, hogy Maka lehet a hunyó, elő kell keríteniük a lányt annak reményében, hogy visszakerülhessenek a saját testükbe. De persze nem lesz könnyű dolguk, mert Maka egy kis szórakozást kutatva bejárja szinte az egész fővárost, szóval végigkergethetik majd a fél világon~ Résztvevők:
A hozzászólást JigoKuu összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb Kedd 17 Május - 20:11-kor. | |
| | | JigoKuu
Neme :
| Tárgy: Re: Április tréfa Szomb. 18 Ápr. - 17:11 | |
| Na, itt lehet jelentkezni, meg akkor módosíthatjuk/összeszedhetjük, ki kivel cserél testet :D A korábbi topikból eddig ezt a listát szedtem össze:
° Jigoku -> Kyou
° Mizuto -> Koru
° Raiga -> Sakkun
° Koru -> Niee/Piko
° Kida -> Jigoku
° Sana -> Mizuto
° Fusa -> Sana
° Mikuto -> Yuto
° Yuto -> Mikuto
° Sakkun -> Mizuma
° Piko -> Raiga
° Apu -> Fusa | |
| | | Koffeey
Neme :
Kor : 33 Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen Hozzászólások száma : 13423
| Tárgy: Re: Április tréfa Szomb. 18 Ápr. - 17:21 | |
| Na, hát én Konohában vagyok Sakkunnal, Alussal, Piko-val meg Shoutával, tudtommal ennyi xD Meg hát még igen akkor ott lehet Kyou, ha épp... ott van xD Meg talán Niee-ék a környéken, végülis ha nem nézünk szigorúan időt akkor ők is uwu | |
| | | Shanna
Neme :
Kor : 34 Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou Hozzászólások száma : 9698
| Tárgy: Re: Április tréfa Szomb. 18 Ápr. - 17:25 | |
| Mesélni jóóó :P Hú, akkor, Kuu-chan, lecsaphatom a kezedről Sakkunt? Q3Q | |
| | | JigoKuu
Neme :
| Tárgy: Re: Április tréfa Szomb. 18 Ápr. - 17:26 | |
| Húúú, nekem kik vannak... Maka, Jigoku, Hanci, Ayato, Eizo, Mizuto, Takashi, Hachi Raiga, Mikuto, Yuto Kin, Shingo Azt hiszem, ennyi xD Három csoportba szedtem őket, így átláthatóbb ˇˇ TalánPersze, Shanna, viheted ^^ | |
| | | Shanna
Neme :
Kor : 34 Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou Hozzászólások száma : 9698
| Tárgy: Re: Április tréfa Szomb. 18 Ápr. - 17:30 | |
| Kösziii, jippí~ ×3
Húha, nekem kik vannak itt... ×D Hát itt van akkor Koru, Chichi, Takuma, Yuuta, Hisa, Kafun, Kida, Dorei, Sana, Maya, Ryou, azt hiszem ennyi volna 8D Akkor Mizuto -> Koru marad? | |
| | | JigoKuu
Neme :
| Tárgy: Re: Április tréfa Szomb. 18 Ápr. - 17:38 | |
| Igen, Mizuto megy Koruba xD Húúúú, Kin mehet Chichibe?:,D Húúú, meg Hanci is úgy benyomkodnám Takumába xD | |
| | | Shanna
Neme :
| Tárgy: Re: Április tréfa Szomb. 18 Ápr. - 17:44 | |
| De jó ×3 Perszee, nekem megfelel ×D Jajjj, Takumával Shoutát akarom, légyszi, hadd menjen Shoutába ×,D (Csak azért nem Sanába, mert ő saját... De nem lenne rossz ×D) Ó, és a nagy kérdés megint; akkor a csere során testben cserélnek helyet, vagy lélekben? :,D Szóval mindenki ott ébred új testben, ahol lefeküdt aludni, vagy ott ébred, ahol az új teste lefeküdt aludni? ×D | |
| | | Koffeey
Neme :
Kor : 33 Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen Hozzászólások száma : 13423
| Tárgy: Re: Április tréfa Szomb. 18 Ápr. - 17:54 | |
| Shouta?xD Nekem jó, de miért pont Shouta?XD Jaj meg én még Maro-val is itt vagyok, tényleg:'D Nekem még ötleteim hirtelen nincsenek, próbálom fejben elképzelni ki kiben lenne a legjobb xD Azon gondolkozok lehet Sakkunt Alusba vinném uwu Az meg jó kérdés XD | |
| | | Shanna
Neme :
| Tárgy: Re: Április tréfa Szomb. 18 Ápr. - 18:05 | |
| Mert a fiatalokra utaztam ×D Jaj, meg a Sana->Mizuto is tetszik még most is, Chichivel pedig Eizót szeretném ×D Jó, és fontos kérdés! ˇ.ˇ | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Április tréfa Szomb. 18 Ápr. - 19:05 | |
| Szerintem úgy lenne jobb/viccesebb ha ott kelnének, úgy és azzal akivel, ahogy és ahol lefeküdtek:'D *KoruSae flashes before my eyes* (ノ◕ヮ◕)ノ*: ・゚✧ Tény hogy reálisabb ha a másik testbe kerülve ott ébrednek fel ahol annak az eredeti gazdája lefeküdt és úgy nagyobb a káosz is (ha nem ismerik azt az illetőt, "hol vagyok??", "ki ez itt velem??", "ki vagyok??" stb xD), de én az elsőt mondom xD | |
| | | Shanna
Neme :
| | | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Április tréfa Szomb. 18 Ápr. - 19:49 | |
| KoruSae | |
| | | JigoKuu
Neme :
| Tárgy: Re: Április tréfa Szomb. 18 Ápr. - 22:03 | |
| Na nemár x,D Én úgy gondoltam, a testek maradnak, csak a lelket futkosnak itt ˇˇ Szóval nem lenne KoruSae :,D | |
| | | Shanna
Neme :
| | | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Április tréfa Szomb. 18 Ápr. - 22:38 | |
| | |
| | | Shanna
Neme :
| | | | Dínósbácsi
Neme :
Kor : 27 Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha Mizuma Hozzászólások száma : 9421
| | | | JigoKuu
Neme :
| Tárgy: Re: Április tréfa Szomb. 18 Ápr. - 22:50 | |
| Bocsi, Dínó, de kell már egy shippuus küldi x,D
Hát igen, Koru ne úgy sokkolódjon, hogy Sakkunnal ébred, hanem majd mikor Mizuto tapizza magát Koru testében X,D | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
Kor : 27 Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha Mizuma Hozzászólások száma : 9421
| Tárgy: Re: Április tréfa Szomb. 18 Ápr. - 22:53 | |
| Ja, tán hiány van belőlük? XD | |
| | | Shanna
Neme :
| Tárgy: Re: Április tréfa Szomb. 18 Ápr. - 22:53 | |
| Hát nem, így Jigoku (teste) mellett fog ébredni ×D Már ha... ekkor épp jóban vannak ők ketten :,D | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Április tréfa Szomb. 18 Ápr. - 23:13 | |
| btw tudjatok róla hogy van egy ilyenem 2011.04.07. dátummal xD | |
| | | Shanna
Neme :
| | | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Április tréfa Szomb. 18 Ápr. - 23:33 | |
| Anno elkezdtem egy olyat hogy felírtam mindenki nevét, aztán dobókockával kettesével random párosokat sorsoltam, hogy na mindet megrajzolom... ők voltak az elsők és eddig jutottam XD Na de témához visszatérve, hát maradjunk akkor a test ott marad ahol van dolognál felőlemˇˇ | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Április tréfa Hétf. 20 Ápr. - 12:31 | |
| Hidari és Iika egymással fognak :'D | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Április tréfa | |
| |
| | | | Április tréfa | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |
|