꧁ Otthon vagy ꧂
|
|
| A vének játéka | |
| | |
Szerző | Üzenet |
---|
Koffeey
Neme :
Kor : 33 Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen Hozzászólások száma : 13423
| Tárgy: Re: A vének játéka Pént. 29 Aug. - 11:38 | |
| Ennek a szigetkének saját klímája vanˇˇ
| |
| | | Shanna
Neme :
Kor : 34 Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou Hozzászólások száma : 9698
| Tárgy: Re: A vének játéka Pént. 29 Aug. - 12:07 | |
| - Tobii-zuzu írta:
- Koteshi, akkor már hogy öröklődjön XD De még Takashi rendezne egyfajta cirkuszt.. :''D
Igen, akkor már ő ×D Vagy elöl megy, vagy hátul cammog már akkorra... ×D Hát, Takashi abban a nagy lenti poros, dohos félhomályban :,D | |
| | | Koffeey
Neme :
Kor : 33 Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen Hozzászólások száma : 13423
| Tárgy: Re: A vének játéka Pént. 29 Aug. - 14:06 | |
| Koteshi és Tazim akkor most a térre érve mit csinálnak amúgy, csak úgy nagy vonalakban?xD Mert nem akarom se leültetni őket, ha állnak, se fordítva, vagy valami xD | |
| | | Shanna
Neme :
Kor : 34 Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou Hozzászólások száma : 9698
| Tárgy: Re: A vének játéka Pént. 29 Aug. - 14:17 | |
| Hát, hagyd csak ki őket nyugodtan ×D Tazim szerintem lecsüccsen Takashi mellé, hogy kifújja magát, Koteshi pedig... hát, szerintem nézelődik, hogy mi legyen, nem ül le :,D És úgy gondoltam, hogy ő áll legmesszebb Akio érkezési pontjától, szóval ő úgy a háttérben áll majd akkor, és nem is szól egy jó darabig semmit :,D | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: A vének játéka Pént. 29 Aug. - 18:53 | |
| Nah... hát basszus Kyou nagyon nehezen beszél x'D Nem is csoda hogy Takashi-nak nem tűnt fel eddig, nem is szólalt még meg a társaságában xD
| |
| | | Dínósbácsi
Neme :
Kor : 27 Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha Mizuma Hozzászólások száma : 9421
| Tárgy: Re: A vének játéka Pént. 29 Aug. - 19:05 | |
| Pedig nagyon szépen formálja a szavakat, ha engem kérdezel XD Akkor most újra én, vagy van még valaki előbb? :D | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: A vének játéka Pént. 29 Aug. - 19:58 | |
| Főnökúr felől is hallani szeretnénk már Shanna | |
| | | Shanna
Neme :
| Tárgy: Re: A vének játéka Pént. 29 Aug. - 20:16 | |
| Jaj, de bírtam volna, ha Takeshit mond Takashi helyett ×,D A hétvégén igyekszek én is írni, de ha tudsz, nyugodtan írhatsz előttem, és akkor legfeljebb azt is belefoglalom, és úgy szedi össze magát Koteshi is a beszédhez :,D Lehet még jobb is lesz úgy, úgyhogy nyugodtan megelőzhetsz 8D | |
| | | JigoKuu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Elszaporodtak, send halp! TOT Hozzászólások száma : 2836
| Tárgy: Re: A vének játéka Pént. 29 Aug. - 22:27 | |
| Lehet jobb lett volna, ha félremondja a nevét, de nem baj, valami vicces dolgot mond majd ígyis, jajj, de fájdalmasat, már most fáj, pedig le se gépeltem X,D Na, de amint újra én leszek a soros, írom is :,D | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: A vének játéka Pént. 29 Aug. - 22:34 | |
| Hát még átírhatom, mondhatja rosszul x'D | |
| | | JigoKuu
Neme :
| Tárgy: Re: A vének játéka Pént. 29 Aug. - 22:36 | |
| Jajj, mondja akkor rosszul, ha nem baj, abból még viccesebbet lehet kihozni :,D | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: A vének játéka Pént. 29 Aug. - 22:37 | |
| | |
| | | JigoKuu
Neme :
| Tárgy: Re: A vének játéka Pént. 29 Aug. - 22:47 | |
| | |
| | | Shanna
Neme :
| Tárgy: Re: A vének játéka Szomb. 6 Szept. - 22:09 | |
| Akkor én írjak, vagy akarsz előttem, Dínó? :D | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: A vének játéka Szomb. 6 Szept. - 22:37 | |
| Hát ha akarsz, írhatsz, ha nem, akkor meg majd holnap megpróbálok én XD | |
| | | Shanna
Neme :
| Tárgy: Re: A vének játéka Vas. 7 Szept. - 17:39 | |
| | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: A vének játéka Vas. 7 Szept. - 18:06 | |
| Oké, már a nagyjával úgyis megvagyok. Szóval remélhetőleg még ma befejezem Szerk.: Na igaz telt még egy plusz napba, de kész van XD Engedelmetekkel már fel is vittem őket a hajóra, illetve magukra is hagytam őket a végére, had szokják a hajót, amíg Akio odavan. Természetesen a hajót ő így is eléggé kiszépítve írta körül a saját kis gondolataiban, szóval nyugodtan szörnyülködhetnek a többiek majd rajta XD | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: A vének játéka Hétf. 8 Szept. - 23:00 | |
| De olyan büszke rá, Kyou-nak szerintem kifejezzen tetszeni fog amúgy XD Chloe-t ki fogja meg?:''D | |
| | | Shanna
Neme :
| Tárgy: Re: A vének játéka Kedd 9 Szept. - 19:11 | |
| Jaj, Akio, te drága lélek! ×D Nagyon szeretem :,D Akkor most én jövök, felhozom magunkat főnökúrékkal :,D Jaj, a tolmácsos részen szakadtam amúgy ×D És bár Koteshi kezében roppant jól mutatna a kecske baba, szerintem ne adjuk neki oda, valaki másra bízza inkább... mondjuk Tazimhoz mehet :D Jó, ha az ő kezébe adom, vagy valaki más szeretné? :,D | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: A vének játéka Kedd 9 Szept. - 20:16 | |
| Jaj Tazim, okés, az ő kezében jó lesz C': | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata Hozzászólások száma : 9818
| Tárgy: Re: A vének játéka Kedd 9 Szept. - 20:34 | |
| Akkor Akio most két hajóról elmélkedett, és nem a nagydarabot, hanem a sajátját mutatta be? Az a rész kicsit zavaros volt:/ | |
| | | Shanna
Neme :
| Tárgy: Re: A vének játéka Kedd 9 Szept. - 20:56 | |
| Előbb láthattuk a nagyot, ami impozáns volt, és reménykedhettek benne, hogy ohóó, az lesz az, de szuper :,D Aztán kiderült hogy nem, az övé hátrébb van, azt mutatta be másodjára :D Én legalábbis így értelmeztem, szerintem jó csavar volt nagyon ×D | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: A vének játéka Kedd 9 Szept. - 21:47 | |
| Igen, így volt. Ez volt az én hatalmas troll poénom ˇˇ | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: A vének játéka Kedd 9 Szept. - 21:49 | |
| Nekem is tetszett, mondjuk én vártam is a csattanót, mert mondom hát nem is ilyen csónakot nézegettünk xD | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata Hozzászólások száma : 9818
| Tárgy: Re: A vének játéka Kedd 9 Szept. - 23:03 | |
| Akkor Torvald fogadhat Tazimmal a háttérben, hogy vajon melyik hajó is az:'D Meert akkor lehúznám így kicsit Tazimbát XD | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: A vének játéka | |
| |
| | | | A vének játéka | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |
|