꧁ Otthon vagy ꧂
|
|
| Seya Kei 5. | |
| | |
Szerző | Üzenet |
---|
Tobii-zuzu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata Hozzászólások száma : 9818
| Tárgy: Re: Seya Kei 5. Vas. 22 Szept. - 20:23 | |
| Törökülésben ülünk és titokban kártya partizunk. | |
| | | Koffeey
Neme :
Kor : 33 Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen Hozzászólások száma : 13423
| Tárgy: Re: Seya Kei 5. Vas. 22 Szept. - 20:25 | |
| Ő meg biztos Maro-val főz a konyhában | |
| | | JigoKuu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Elszaporodtak, send halp! TOT Hozzászólások száma : 2836
| Tárgy: Re: Seya Kei 5. Kedd 1 Okt. - 21:07 | |
| És neeem, mielőtt bárki rákérdezne, neeem, ilyen hosszú hszt többet nem nagyon fogok írni, ne is reménykedjetek :,,D | |
| | | Shanna
Neme :
Kor : 34 Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou Hozzászólások száma : 9698
| Tárgy: Re: Seya Kei 5. Kedd 1 Okt. - 21:18 | |
| Pedig én nagyon szeretem, mikor valaki ilyen szép hosszút alkot, olyan jó őket olvasni 8D | |
| | | JigoKuu
Neme :
| Tárgy: Re: Seya Kei 5. Kedd 1 Okt. - 21:22 | |
| Hát jó volt írni is, csak eléggé elfáradtam a végére :,,D | |
| | | Shanna
Neme :
Kor : 34 Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou Hozzászólások száma : 9698
| Tárgy: Re: Seya Kei 5. Kedd 1 Okt. - 22:13 | |
| Kizsigereli az embert, az biztos ×,D | |
| | | Koffeey
Neme :
Kor : 33 Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen Hozzászólások száma : 13423
| Tárgy: Re: Seya Kei 5. Hétf. 7 Okt. - 21:31 | |
| | |
| | | JigoKuu
Neme :
| Tárgy: Re: Seya Kei 5. Hétf. 7 Okt. - 21:36 | |
| Igen, hanyagolja mostanában ˇˇ | |
| | | Shanna
Neme :
| Tárgy: Re: Seya Kei 5. Hétf. 7 Okt. - 21:53 | |
| Még a kocsmában van, nem én tehetek róla! ×D Mennyit ugorjunk amúgy utána Dínó, mikor vigyem vissza? *.* | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
Kor : 27 Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha Mizuma Hozzászólások száma : 9421
| Tárgy: Re: Seya Kei 5. Hétf. 7 Okt. - 22:07 | |
| Hát mit tudom én, amikor vissza akar jönni. Haruhi nem megy sehova XD | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata Hozzászólások száma : 9818
| Tárgy: Re: Seya Kei 5. Hétf. 7 Okt. - 22:14 | |
| Végülis ők már Yamacchannel végeztek, szóval én már nem tartom fel tovább :D | |
| | | Shanna
Neme :
| Tárgy: Re: Seya Kei 5. Kedd 8 Okt. - 18:15 | |
| Akkor lehet távoztatom is, amíg ők hármasban dumálnak ×D | |
| | | Shanna
Neme :
| | | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: Seya Kei 5. Csüt. 17 Okt. - 18:48 | |
| Énénénén szívesen írok a hétvégén:D:D | |
| | | JigoKuu
Neme :
| Tárgy: Re: Seya Kei 5. Csüt. 17 Okt. - 18:59 | |
| Én még előtte akarok xx,D Mert ugranék már a melodrámához, úgy várom *3* Cserébe egy Moshinak naaagyon örülnék C,,,,,: | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: Seya Kei 5. Csüt. 17 Okt. - 19:00 | |
| Akarsz?XD AKkor megengedem:'D | |
| | | Shanna
Neme :
| Tárgy: Re: Seya Kei 5. Csüt. 17 Okt. - 19:05 | |
| Jaj, de jó, milyen lelkesek vagytok *.* Izé, Moshit majd csak azután írok, hogyha Takai kiélvezhette picit Yumi társaságát, mert egyúttal le is akarom majd vele őt önteni, és kivinni 8,D | |
| | | JigoKuu
Neme :
| Tárgy: Re: Seya Kei 5. Csüt. 17 Okt. - 19:20 | |
| Jajj, igen, tényleg x,D Na, akkor Yumival kéne kezdeni mégiscsak ˇˇ Aztán Raiga vagy nem tudom x,D Majd aki jön, azt írok :3 Ha mást nem, max. akkor Tobi ír előbb, na ˇˇ Raigával Kidust már mindenképp elrángatnám onnan, szóval...:D De igyekszek még akkor péntek estig írni mindkettejükkel :3 | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: Seya Kei 5. Csüt. 17 Okt. - 19:21 | |
| Hát márén is elköszönés felé akartam orientálódni Yamacchannel:''D És akkor Riagáék hova mennek? Mikor mennek Seijee-hez?:D | |
| | | JigoKuu
Neme :
| Tárgy: Re: Seya Kei 5. Csüt. 17 Okt. - 19:25 | |
| Hát most egy panzióba mennek szexitájmolni, ami végül nem jön majd össze, és utána mennek Seijeehez ^^ | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: Seya Kei 5. Csüt. 17 Okt. - 19:31 | |
| Akkor olyan késődélután, sötétedés tájt nem?:D | |
| | | JigoKuu
Neme :
| Tárgy: Re: Seya Kei 5. Csüt. 17 Okt. - 19:37 | |
| Inkább majd másnap csak XD | |
| | | Shanna
Neme :
| Tárgy: Re: Seya Kei 5. Csüt. 17 Okt. - 19:43 | |
| Na, ezt nem tudtam még itt sorrendben ×D De igen, akkor oda másnap reggel, ha megfelel nektek is? *.* | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: Seya Kei 5. Csüt. 17 Okt. - 19:45 | |
| Oké akkor szex után nyugodt családias vacsit is kitudjuk játszani Don Raiga betoppanása nélkül (Pedig de vártam volna xdd Na de akkor másnap jó:D És Yorozuyáékhoz mikor mennek?:D | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Seya Kei 5. Csüt. 17 Okt. - 19:46 | |
| Igen, úgyis mi is mulatozuunk:'D Majd reggel felveri őket az ágybólxD | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Seya Kei 5. | |
| |
| | | | Seya Kei 5. | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |
|