꧁ Otthon vagy ꧂
|
|
| Ötletnyelő | |
| | |
Szerző | Üzenet |
---|
Tobii-zuzu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata Hozzászólások száma : 9818
| Tárgy: Re: Ötletnyelő Vas. 26 Jan. - 17:17 | |
| Szerintem a Slendysnél koccanjon a kettő grupp és húzzák el a csíkot papírokkal vagy anélkül:D Én inkább amellett vagyok hogy a papírokat felejtsék majd ott valahogyan, hogy akkor esetleg egy shippuus küldetés keretein belül visszamenjenek ugyan ezen karik:D | |
| | | Koffeey
Neme :
Kor : 33 Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen Hozzászólások száma : 13423
| Tárgy: Re: Ötletnyelő Vas. 26 Jan. - 17:27 | |
| Igen, úgy kéne valahogy:'D Most nincsenek is olyan messze egymástól azt hiszem | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata Hozzászólások száma : 9818
| Tárgy: Re: Ötletnyelő Vas. 26 Jan. - 17:29 | |
| Igen és amikor találkoznak akkor tehetnék egybe a papírokat, mondjuk naívan Takai-ra bízhatnák, a rangidősre:'D Vagy valami hogy akkor ne mindenki egyszerre legyen balfasz, hanem egyben hagyják el az összeset:D | |
| | | Koffeey
Neme :
Kor : 33 Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen Hozzászólások száma : 13423
| Tárgy: Re: Ötletnyelő Vas. 26 Jan. - 17:36 | |
| Igen, ha valakinél akkor nála biztos nem lesznek biztonságbanxD | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: Ötletnyelő Vas. 26 Jan. - 17:37 | |
| Ezért mondom hogy naívan xd | |
| | | JigoKuu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Elszaporodtak, send halp! TOT Hozzászólások száma : 2836
| Tárgy: Re: Ötletnyelő Vas. 26 Jan. - 18:39 | |
| Awww, ez de jó ötlet :D tiszta jó lenne tényleg második felvonás keretében visszazavarni őket oda *w* Bár Yumi amekkora fasz, nem bízná a lapját Takaira x,D
A jegesbe meg írok majd a héten, szóval tessék nem lemondani róla ˇˇ Főleg, hogy azt a már előre elképzelt szőke NJK-mat, a hófiút be akarnám hozni >3< | |
| | | Shanna
Neme :
Kor : 34 Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou Hozzászólások száma : 9698
| Tárgy: Re: Ötletnyelő Vas. 26 Jan. - 19:29 | |
| A Slendyben nálunk azt hiszem én jövök, úgyhogy majd mozgósítom magam, amint tudom, de a Shippuus folytatólagos ötlet nekem is tetszik :D Meg Shippuus külön küldik! Úgy összességében! *.* A Jegesnél nem tudom, az már úgy meg lett erőszakolva, kilépések, belépések, Kidust sincs semmi kedvem átírni most ×,D De rajtam ne múljon, ha életet leheltek bele, akkor folytatom én is ˇˇ' | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Ötletnyelő | |
| |
| | | | Ötletnyelő | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |
|