꧁ Otthon vagy ꧂
|
|
| Pontszámító | |
| | |
Szerző | Üzenet |
---|
JigoKuu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Elszaporodtak, send halp! TOT Hozzászólások száma : 2836
| Tárgy: Pontszámító Szer. 9 Jan. - 19:20 | |
| Mivel főleg shippuuban nehéz összeszámolni a pontokat (én legalábbis már belekeveredtem xx,D), így bemásolok ide minden eddigi shippuus meg küldetéses pontot, amit kapni lehetett, így azokat összeszámolva bárki könnyedén megtudhatja, hogy ő, illetve a karakterei hol tartanak ^^
Tehát először is a shippuuben az eddigiek:
2011. júl: (alapállás) Shanna: 13 *Koru - 12 *Kida - 3 *Kafun - 6 (*Ichiro - 4 - önálló Ichiro hsz-ek. Decemberben csak Ichiróval játszottál, és mivel ő nem önálló karakter, de úgy alakítottad, decemberre megkapod érte a pontot.)
Dínó: 12 *Haruhi - 12
Joey: 6 *Raidon - 6
Tobi: 5 *Sai - 5
Koffeey: 6 *Niee - 6 *Sae - 7 *Maro - 3
Jigoku: 5 *Jigoku – 5
Augusztusra kaptak 1-1 pontot: ° Sai ° Bisha ° Damu ° Haruhi ° Kafun (° +Koru, de őt a hónap elején már említettem és úgy látom fel van neki írva xD)
Vagyis kapott 1-1 pontot: ° Tobi ° Shanna ° BlackGirl ° Dínósbácsi ° Koffeey
Szeptemberi pontlista:
Karakterek: ° Bisha +1 ° Damu +1 ° Niee +1 ° Maka +1 ° Haruhi +1 ° Jigoku +1 ° Koru +1 ° Chizu +1
+ Ryouhei és Daroge... nem tudom Shanna, értük max írj fel magadnak +1 pontot ^^
Felhasználók: ° Jigoku +1 ° BlackGirl +1 ° Shanna +1 ° Dínósbácsi +1 ° Koffeey +1
Októberi összesítő
Karakterek: ° Chizu +1 ° Daroge +1 ° Apu +1 ° Bisha +1 ° Damu +1 ° Maka +1 ° Kida +1 ° Kafun +1 ° Haruhi +1 ° Koru +1 ° Sai +1 ° Niee +1 ° Raidon +1 ° Maro +1
Felhasználók: ° BlackGirl +1 ° Shanna +1 ° Jigoku +1 ° Tobi +1 ° Joey +1 ° Dínó +1 ° Koffeey +1
Novemberi összesítés
Karakterek: ° Damu +1 ° Haruhi +1 ° Bisha +1 ° Maka +1 ° Apu +1 ° Koru +1
Felhasználók: ° Shanna +1 ° Jigoku +1 ° BlackGirl +1 ° Dínó +1 ° Koffeey +1
Decemberi összesítő
Karakterek: ° Bisha +1 (Összesen: 5) ° Damu +1 (5) ° Kazuo +1 (1) ° Maka +1 (4) ° Haruhi +1 (17) ° Koru +1 (17) ° Sai +1 (7) ° Ryuuhei +1 (4)
Felhasználók: ° Jigoku +1 (9) ° Shanna +1 (18) ° Tobi +1 (8) ° Dínó +1 (17) ° Koffeey +1 (11)
2012: Januári összesítés:
Karakterek: ° Kida +1 ° Damu +1 ° Kazuo +1 ° Sae +1 ° Raidon +1 ° Maka +1 ° Raiga +1 ° Maro +1 ° Koru +1 ° Jigoku +1 ° Han +1 ° Haruhi +1 ° Takuma +1 ° Kafun +1 ° Apu +1
Felhasználók: ° Shanna +1 ° Jigoku +1 ° Dínó +1 ° Joey +1 ° Koffeey +1
Februári összesítés:
Karakterek: ° Takuma +1 ° Kida +1 ° Kazuo +1 ° Damu +1 ° Han +1 ° Raiga +1 ° Maro +1 ° Chidori +1 ° Raidon +1 ° Apu +1 ° Koru +1 ° Daroge +1 ° Maka +1 ° Haruhi +1 ° Saegiru +1 ° Kenta +1
Felhasználók: ° Shanna +1 ° Dínó +1 ° Joey +1 ° Jigoku +1 ° Milky +1 ° Koffeey +1
Márciusi összesítő:
Karakterek: ° Chidori +1 (Összesen: 1) ° Damu +1 (8) ° Maka +1 (8) ° Daroge +1 (2) ° Koru +1 (20) ° Sana +1 (1) ° Niee +1 (nem tudom hol tartottam xD Talán 6) ° Tori +1 (1) ° Kenta +1 (2) ° Mizuma +1 (1) ° Kyou +1 (1) ° Takuma +1 (3) ° Haruhi +1 (20) ° Maro +1 (8) ° Kazuo +1 (4) ° Raidon +1 (10) ° Raiga +1 (8) ° Jigoku +1 (5) ° Kida +1 (10) ° Fusa +1 (1)
Felhasználók: ° Milky +1 ° Koffeey +1 ° Joey +1 ° Jigoku +1 ° Dínó +1 ° Shanna +1
Áprilisi összesítő
Karakterek: °Damu +1 °Kida +1 °Maro +1 °Mizuma +1 °Raiga +1 °Koru +1 °Kazuo +1 °Tori +1 °Haruhi +1 °Raidon +1 °Apu +1 °Han +1 °Fusa +1 °Kyou +1 °Maka +1 °Sakkun +1 °Jigoku +1 °Takuma +1
Felhasználók: °Jigoku +1 °Joey +1 °Shanna +1 °Dínó +1 °én +1
Májusi összesítő
Karakterek: °Kazuo +1 °Kida +1 °Damu +1 °Ryouhei +1 °Koru +1 °Mizuma +1 °Maka +1 °Raiga +1 °Niee +1 °Sakkun +1 °Fusa +1 °Haruhi +1
Felhasználók: °Jigoku +1 °Shanna +1 °Dínó +1 °Koffeey +1
Júniusi összesítő
Karakterek: °Kazuo +1 °Mizuto +1 °Damu +1 °Han +1 °Koru +1 °Maro +1 °Kyou +1 °Ryouhei +1
Felhasználók: °Jigoku +1 °Shanna +1 °Koffeey +1
Júliusi összesítő
Karakterek: °Chidori +1 °Kazuo +1 °Daroge +1 °Damu +1 °Raiga +1 °Mizuto +1 °Koru +1 °Kida +1 °Jigoku +1 °Haruhi +1 °Maka +1 °Mizuma +1
Felhasználók: °Milky +1 °Jigoku +1 °Shanna +1 °Dínó +1 °Koffeey +1
Augusztusi összesítő
Karakterek: °Sana °Raidon °Maro °Ichiro (+Dorei) °Kazuo °Damu °Sakkun °Tori °Yamashita °Mizuto °Apu °Shouta °Ayato °Koru °Nobuya °Takuma °Raiga °Haruhi °Kida °Jigoku °Yuto
Felhasználók: °Shanna +1 °Joey +1 °Jigoku +1 °Dínó +1 °Tobi +1 °Koffeey +1
Szeptemberi összesítő
Karakterek: °Shouta °Koru °Mizuto °Haruhi °Jigoku °Yamashita °Chichi & Dorei °Kazuo °Nobuya °Fusa °Kyou °Maka °Han °Mizuma °Aito °Takeda °Sakkun °Raiga °Kida °Sana
Felhasználók: °Shanna °Jigoku °Tobi °Dínó °Koffeey
Októberi összesítő
Karakterek: ° Ichiro ° Dorei ° Damu ° Koru ° Mizuto ° Nobuya ° Takuma ° Kazuo ° Tori ° Haruhi ° Yamashita ° Sakkun ° Fusa ° Mizuma ° Raiga ° Han ° Takeda ° Sana ° Yumi ° Takai ° Aito ° Kyou
Felhasználók: ° Shanna ° Jigoku ° Dínó ° Tobi ° Koffeey
Novemberi összesítő
Karakterek: °Tori °Yamashita °Dorei °Takuma °Kida °Koru °Kazuo °Yumisa °Aito °Damu °Shouta °Fusa °Han °Takai °Kyou °Sakkun °Mizuto °Jigoku °Ryouhei °Raiga °Ichiro °Zeron °Niee °Maka
Felhasználók: °Tobi °Shanna °Jigoku °Koffeey
Decemberi összesítő
Karakterek: ° Koru ° Shouta ° Kida ° Yamashita ° Haruhi ° Jigoku ° Damu ° Kyou ° Takuma ° Han ° Fusa ° Sana (+ Maya) ° Dorei ° Zeron ° Kazuo ° Aito ° Takai ° Raiga ° Ayato ° Nobuya ° Tori ° Seijee ° Yumi ° Shinju ° Mizuto
Felhasználók: ° Shanna ° Jigoku ° Tobi ° Dínó ° én xD
Huhh, jó hosszú, mi?:D
A hozzászólást JigoKuu összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Kedd 17 Május - 20:04-kor. | |
| | | Shanna
Neme :
Kor : 34 Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou Hozzászólások száma : 9698
| | | | Koffeey
Neme :
Kor : 33 Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen Hozzászólások száma : 13423
| Tárgy: Re: Pontszámító Szer. 9 Jan. - 20:43 | |
| Köszi hogy megcsináltad^^ A befejezett küldik nem tudom hogy vannak még benne, mert ahova összesítést írtam oda beleszámoltam azokat is de nem tudom azóta be lett-e fejezve új, pl a Kísértetházas...>_> | |
| | | JigoKuu
Neme :
| Tárgy: Re: Pontszámító Csüt. 10 Jan. - 19:27 | |
| Azóta a kísértetházas meg a macskás tuti be lett fejezve, arra emlékszek :D (Mert azokban játszottam xD) De hogy más le lett-e zárva... | |
| | | Koffeey
Neme :
Kor : 33 Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen Hozzászólások száma : 13423
| Tárgy: Re: Pontszámító Csüt. 10 Jan. - 19:29 | |
| Más azóta nem, úgyhogy ha benne vannak akkor jó:D Én már nem emlékeztem xD | |
| | | JigoKuu
Neme :
| Tárgy: Re: Pontszámító Csüt. 10 Jan. - 21:39 | |
| Nincsenek benne xD Pont ez a vicc :3 Ezek csak a shippuusok, ha minden igaz :D Tehát még egy csomó pontot felszámolhatsz magadnak :3 | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Pontszámító Szomb. 9 Feb. - 11:27 | |
| Akkor ide írom a januári Shippuus összesítőt már...:'3 Januári összesítés Figyelemre méltó tény, hogy a januári játékok a 61. oldal aljától egészen a 69.-ig tartanak!!:'3
Karakterek: ° Sana ° Koru ° Kyou ° Seijee ° Zeron ° Shouta ° Maro ° Mizuto ° Damu ° Fusa ° Shinju ° Yamashita ° Dorei ° Piko ° Kazuo ° Jigoku ° Takuma - nagyon!!xD ° Takai ° Raiga ° Sakkun (Alus) ° Takeda ° Kida ° Tori ° Ichijou ° Ada ° Ryouhei ° Yumisa
Felhasználók: ° Shanna ° Tobi ° Jigoku ° én xD | |
| | | Shanna
Neme :
Kor : 34 Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou Hozzászólások száma : 9698
| Tárgy: Re: Pontszámító Szomb. 9 Feb. - 21:24 | |
| És most akkor a befejezett küldik pontjaiból mennyi van bent, vagy mennyi nem? :,D | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Pontszámító Szomb. 9 Feb. - 21:28 | |
| Nem tudom xD Majd kikeresem hogy azt az összesített összesítőt (xD) mikor csináltam, ami azelőtt befejezett volt az benne van, ami azután az nincs xD | |
| | | Shanna
Neme :
| Tárgy: Re: Pontszámító Hétf. 11 Feb. - 18:24 | |
| Az márciusban volt, pontosabban a márciusi összesítő, tehát akkor a Kísértetházas lehet, hogy már benne van! :D Április 6-án fejeztük be, tehát akkor lehet, hogy az összesítőt az után csináltad :D A Macskás nem lesz benne akkor még abban :3 | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Pontszámító Hétf. 11 Feb. - 18:30 | |
| Oh de ügyi vagy XD Köszii:''D Akkor igen, a Kísértetházas már biztos benne van abban, a Shippuut kell csak rászámolni meg a Macskásat:'3 | |
| | | JigoKuu
Neme :
| Tárgy: Re: Pontszámító Hétf. 11 Feb. - 18:39 | |
| Nem tudom, hogy benne vannak-e, de valami el van számolva, mert a "alapállás" szerint van Jigokunak 5 pontja, az említett márciusi összesítőben pedig már 7-nek kéne lennie, de zárójelben meg csak 5 van xxD Most ezt nem értem :,D
Szerk.: a márciusi összesítőben nincsenek benne a Kísértetházas pontjai!:) Kiszámoltam, Jigokunak a shippuu miatt van 14 pontja + jön még a 3 pont a Kísértetházasért, és így van neki 17. Tehát nincs benne a márciusiban a Kísértetházas, sőt, még az addigiak sem biztos, hogy jól vannak számolva xD Úgy számoljatok, hogy az "alapállás" után számoljátok a shippuu-t, + adjátok hozzá az egyéb küldiket, és úgy lesz reális ^^
A hozzászólást Jigoku Mamono összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. 11 Feb. - 18:43-kor. | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Pontszámító Hétf. 11 Feb. - 18:42 | |
| Akkor lehet mégsincs benne xD Nem tudom, hány pont járt azért?:'D Mert ha 2 akkor biztos nincs benne xD Meg melyiken volt még Jigoku előtte? | |
| | | JigoKuu
Neme :
| Tárgy: Re: Pontszámító Hétf. 11 Feb. - 18:44 | |
| A márciusi összesítőben nincsenek benne a Kísértetházas pontjai!:) Kiszámoltam, Jigokunak a shippuu miatt van 14 pontja + jön még a 3 pont a Kísértetházasért, és így van neki 17. Tehát nincs benne a márciusiban a Kísértetházas, sőt, még az addigiak sem biztos, hogy jól vannak számolva xD Úgy számoljatok, hogy az "alapállás" után számoljátok a shippuu-t, + adjátok hozzá az egyéb küldiket, és úgy lesz reális ^^
Jigoku csak shippuuban van meg Kísértetházasban :3 (jajj, és még a januári pontjaikat meg se kapták a skacok, lol xD) | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Pontszámító Hétf. 11 Feb. - 18:48 | |
| Nem lehetetlen hogy el van számolva tehát tényleg célszerű akkor végigszámolni az egészet xD | |
| | | JigoKuu
Neme :
| Tárgy: Re: Pontszámító Hétf. 11 Feb. - 18:51 | |
| Hát én múltkor ezt tettem, vagy másfél órám ráment, mire mindenkinek összeszámoltam mindent, de most legalább rend van ˇˇ" | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Pontszámító Hétf. 11 Feb. - 19:02 | |
| Lehet hogy mostantól mindig oda kéne írni a teljeset, de úgysem fogom tudni minden kari pontjait, még ha a mieinket sikerülne is xD Pedig úgy lenne igazán jó mert én pl tudom magamról hogy sose tudom beírtam-e már a legújabbakat vagy nem XD | |
| | | Shanna
Neme :
| | | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Pontszámító Hétf. 25 Feb. - 7:51 | |
| Jaj nem is láttam hogy ide írtál basszus:O Amúgy akkor szerintem nem sok...:'D Mmint szerintem is írtál legalább 2 hsz-t minden hónapban a Shippuuba, tehát oda is megkaptad mindig az 1 pontokat:'3 De akkor... nekem is ilyen sok van? Ezeken a küldiken én is ott voltam (kivéve a Macskásat xD), a Kísértetházasért pedig 3-at kaptam, akkor 36?? x'''D Ha a feljegyzett 24 pontomra nézek, úgy érzem valami nincs rendben x'D | |
| | | Shanna
Neme :
| Tárgy: Re: Pontszámító Hétf. 25 Feb. - 15:41 | |
| Biztos elfelejtetted felírogatni, nekem is 30 volt eddig, ahol tartottam, mert sokszor nem írtam be, aztán meg elfelejtettem, hogy beírtam-e már, vagy nem ×D | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Pontszámító Hétf. 25 Feb. - 16:57 | |
| Hát átjavítottam, de mostmár megértem az aggodalmadat, tényleg olyan irreális x'''D
| |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Pontszámító Szomb. 2 Márc. - 14:45 | |
| Februári összesítő:
Karakterek: °Zeron °Raiga °Damu °Takai °Kazuo °Maro °Shouta °Yumi °Seijee °Kida °Sakkun °Ada °Han °Ichijou °Koru °Dorei °Kyou °Takuma °Yamashita °Jigoku °Maka °Fusa °Mizuto
Felhasználók: °Tobi °Jigoku °Shanna °Koffeey | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Pontszámító Kedd 2 Ápr. - 11:44 | |
| Márciusi összesítő:
Karakterek: °Zeron °Koru °Shouta °Fusa °Raiga °Dorei °Takai °Kida °Yumi °Kazuo °Yamashita °Kyou °Seijee °Mizuto °Sakkun °Maro °Damu °Ada
Felhasználók: °Tobi °Shanna °Jigoku °én~~ | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Pontszámító Szer. 1 Május - 17:23 | |
| Áprilisi összesítő
Karakterek: ° Seijee ° Ryouhei ° Yumisa ° Kida ° Ichijou ° Yuuzan ° Damien ° Jigoku ° Kyou ° Fusa ° Niee ° Ada ° Zeron ° Sakkun ° Kazuo ° Damu ° Mizuto ° Maro ° Akatsu ° Takai
Felhasználók: ° Tobi ° Shanna ° Jigoku ° Koffeey | |
| | | Shanna
Neme :
| Tárgy: Re: Pontszámító Szer. 1 Május - 17:58 | |
| A saját pontjaimat egy ideje szorgosan írogatom, de a srácokéval akkora gondban lennék, hogy te jó isten ×,D | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Pontszámító | |
| |
| | | | Pontszámító | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |
|