Kor : 29 Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata Hozzászólások száma : 9818
Tárgy: Re: Seya Kei 4. Szer. 10 Júl. - 19:27
Mikor leírtam utána rögtön megálltam és pár percig ott agyaltam hogy átírjam vagy ne... Írjak egy fokozást és hagyjam Jigokut trollkodni vagy inkább maradjak a nyelvhelyességnél.. :''D Egy olyan melles kocc jöhetne
JigoKuu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Elszaporodtak, send halp! TOT Hozzászólások száma : 2836
Tárgy: Re: Seya Kei 4. Szer. 10 Júl. - 19:43
Tudtam én, hogy Tobi direkt az én kedvemért tette be!:D Hoy szegény troll-énem kicsit kiélhesse magát. Köszi, Tobi a figyelmességet!
Melltapiii!*3* Az ilyenekről mindig ez jut eszembe:
A fejfájás meg Koru nagyon nem jönnek ki jól, a kettő úgy tűnik sok a fejemnek De talán érthető lett, meg nem nagyon rémes Kis alvás után pedig majd szeretnék holnap Kidust, mert nem gondoltam, hogy pont vele fogom tartani a sort
Akkor örülök Jajjjj, de Kidus Bocsi, hogy nem írtam, de valamitől olyan dögrováson vagyok, alig élek Holnapra talán új életre kelek hamvaimból ×D És pótlom, meg a többieket is *nagyszabású tervekkel szerelkezett fel*
JigoKuu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Elszaporodtak, send halp! TOT Hozzászólások száma : 2836
Tárgy: Re: Seya Kei 4. Pént. 12 Júl. - 12:53
Jajj, ugyan!:3 Tudom, milyen szar, én még mindig kehes meg félhalott vagyok, pedig még mikor fáztam meg...ˇˇ" Jobbulást!:3
Én is szeretnék majd írni pár embert~
Tobii-zuzu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata Hozzászólások száma : 9818
Tárgy: Re: Seya Kei 4. Kedd 16 Júl. - 15:07
Na írtam Zeront.. elkapta Piko-t de nem emelte be rögtön az ablakon.. mert asszem Piko-val kéne írnod, majd aztán Sakkunnal mikor Zeron már beemelte az ablakon hiszen nem fognak feltűnően sokáig kint trécselni.. nem?
Nem, az gyanús lenne:'D Van is a fejemben egy lehetőség hogy mit válaszolna Piko, de ahoz összeszedettnek kéne hogy legyen x'''D Lehet majd nyel egyet, lenyeli a zavarát x'''D
Tobii-zuzu
Neme :
Tárgy: Re: Seya Kei 4. Kedd 16 Júl. - 15:14
Ja Zeronnal most magas lécet adtam neki az elkapással.. a fenyegetéssel és a módjával:''D