꧁ Otthon vagy ꧂
|
|
| Seya Kei 4. | |
| | |
Szerző | Üzenet |
---|
Tobii-zuzu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata Hozzászólások száma : 9818
| Tárgy: Re: Seya Kei 4. Szomb. 5 Jan. - 14:37 | |
| Nem állhat egy szekrény egy férfi és egy kocsma közé:''D | |
| | | Shanna
Neme :
Kor : 34 Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou Hozzászólások száma : 9698
| | | | Dínósbácsi
Neme :
Kor : 27 Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha Mizuma Hozzászólások száma : 9421
| Tárgy: Re: Seya Kei 4. Szomb. 5 Jan. - 18:07 | |
| | |
| | | Koffeey
Neme :
Kor : 33 Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen Hozzászólások száma : 13423
| Tárgy: Re: Seya Kei 4. Szomb. 5 Jan. - 18:13 | |
| | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Seya Kei 4. Szomb. 5 Jan. - 18:15 | |
| | |
| | | Shanna
Neme :
Kor : 34 Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou Hozzászólások száma : 9698
| | | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Seya Kei 4. Szomb. 5 Jan. - 18:54 | |
| Hát, nem hiszem XD Kerai-chan esetleg, de Haruhi nem fogja ˇˇ | |
| | | Shanna
Neme :
| Tárgy: Re: Seya Kei 4. Szomb. 5 Jan. - 19:14 | |
| Jó, akkor így hagyom, ha nem baj :,D A szándék megvolt benne, csak zavarban volt Kerai-chan negatív hullámai miatt ×,,,D | |
| | | JigoKuu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Elszaporodtak, send halp! TOT Hozzászólások száma : 2836
| Tárgy: Re: Seya Kei 4. Hétf. 7 Jan. - 7:05 | |
| Jéééééézusom ,Shanna, Jééééézusom xxxxx,D Hallod, Korut olvasva nem úgy tűnik, hogy olyan szende lélek lennél xx,D LOOOOOOOOL Nagyon tetszett, csak... tiszta vörös a fejem, majd mesélek este a reakcióimról :,D | |
| | | Shanna
Neme :
| Tárgy: Re: Seya Kei 4. Hétf. 7 Jan. - 9:13 | |
| | |
| | | Koffeey
Neme :
Kor : 33 Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen Hozzászólások száma : 13423
| Tárgy: Re: Seya Kei 4. Hétf. 7 Jan. - 10:05 | |
| | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Seya Kei 4. Hétf. 7 Jan. - 14:05 | |
| Koru, mi a fenét művelsz te?! Pontosan nem akarom tudni, de mégis mi a fenét művelsz te?! | |
| | | JigoKuu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Elszaporodtak, send halp! TOT Hozzászólások száma : 2836
| Tárgy: Re: Seya Kei 4. Hétf. 7 Jan. - 17:55 | |
| Na, most definiálom, hogy miképp reagáltam, mikor olvastam:,,D Íme: http://kepfeltoltes.hu/130107/MizuKoruyonkoma_www.kepfeltoltes.hu_.jpg Bocsi, ha rondán írtam, amit nem tudtok elolvasni, szóljatok és "lefordítom" :,,D | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata Hozzászólások száma : 9818
| Tárgy: Re: Seya Kei 4. Hétf. 7 Jan. - 18:14 | |
| Hidd el Kakuzu, tényleg nem akarod tudni mi folyik ott... Hehe nagyon LOL:''D | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Seya Kei 4. Hétf. 7 Jan. - 18:42 | |
| Te mostmár túl jól tudod, hm?:'''''''D Egész nap vigyorogtam amúgy x''''D Ez nagyon-nagyon-nagyon-nagyon aranyos voooolt X'''D | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: Seya Kei 4. Hétf. 7 Jan. - 18:43 | |
| Többet is a kelleténél | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Seya Kei 4. Hétf. 7 Jan. - 18:43 | |
| Miért teszitek ezt Koru-val is? | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: Seya Kei 4. Hétf. 7 Jan. - 18:45 | |
| Shanna azt mondta hogy Korunak eddig is mindegy volt:''D Azon gondolkoztam valahogy Niee fülébe juthatna ez egyszer xdd | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Seya Kei 4. Hétf. 7 Jan. - 18:48 | |
| Biztos panszexuális:'D "Pansexuality, or omnisexuality, is sexual attraction, sexual desire, romantic love, or emotional attraction toward persons of all gender identities and biological sexes. Self-identified pansexuals may consider pansexuality a sexual orientation, and refer to themselves as gender-blind, asserting that gender and sex are insignificant or irrelevant in determining whether they will be sexually attracted to others. The Oxford English Dictionary defines pansexuality as, "not limited or inhibited in sexual choice with regards to gender or activity"." | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: Seya Kei 4. Hétf. 7 Jan. - 18:51 | |
| De szépen van megfogalmazva xdd Hallod nemtudom hogyan és miféle képpen, de ha már Koru úgy is elvan Mizuto-val...Niee-nek nem lenne kedve eljátszadozni Ichijou-val? Nemtudom hogy jött...úgy kavarnék valakivel Niee-vel xdd | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Seya Kei 4. Hétf. 7 Jan. - 19:08 | |
| De játszadozhatnak Niee úgyis "parlagon hever" x'''''D | |
| | | Shanna
Neme :
| Tárgy: Re: Seya Kei 4. Hétf. 7 Jan. - 19:33 | |
| loooool! ×,D De azt ne tudd meg, hogy én hogy írtam ×,D Egyrészt összevissza tekeregtem közben, a térdem fel volt húzva, nekidöntve az asztal szélének, úgy ültem, az ölemben párna volt, amibe időnként belefejeltem ×,,,D Aztán félúton kaptam egy orbitális röhögőgörcsöt, mikor rákerestem a 'pénisz'-re a szinonimaszótárban ×,D Bájdorong Hancúrléc
Van benne amúgy valami, legalábbis hasonszőrűnek érzem a panszexualitás definícióját az ő gondolkodásmódjához, de ő ettől függetlenül heteroszexuálisnak vallja magát teljes mértékben :P Akkor nem jönnek össze újból Niee-vel? | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: Seya Kei 4. Hétf. 7 Jan. - 19:36 | |
| Koru az én szememben már rég elvesztette a heteroszexualitását Összejönnek, én csak rövidtávú kavargatásokra gondoltam :D Habár Niee nem csak szexi de csinos is... | |
| | | Shanna
Neme :
| | | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Seya Kei 4. Hétf. 7 Jan. - 19:39 | |
| - Shanna írta:
- ettől függetlenül heteroszexuálisnak vallja magát teljes mértékben :P
Ja, hogyne... | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Seya Kei 4. | |
| |
| | | | Seya Kei 4. | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |
|