Hát ohojj, le vannak nekem mentve szépen, sorban, hozzáférhetően ×,D Jaja, én is arra gondoltam, de az mást jelent D8 Mert ez olyan számítón kíváncsi ×,D Nem őszintén kíváncsi ×,D
Tobii-zuzu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata Hozzászólások száma : 9818
Tárgy: Re: Seya Kei 3. Csüt. 22 Nov. - 15:58
Jó lett Koru, bár most feladta a leckét xdÍrtad, hogy nincsen de akkor is kéne találni egy kiskaput:''D
Mondhatja neki Yamacchan hogy "Hát igeeen, azt hallottaaam, de azért ha mégis meghallgatnád ezt akkor blablabla..." xD Meg hogy tudom hogy szabin vagy, deeee... Szerintem is jó lett amúgy Koru, olyan Korus x'D
Tobii-zuzu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata Hozzászólások száma : 9818
Tárgy: Re: Seya Kei 3. Csüt. 22 Nov. - 18:07
Szerintem erre majd muszáj lesz aludnom és holnap megpróbálok valamit kitalálni:''D Koru nem könnyíti meg a dolgomat a Korus Korusságával xd
Nem baj, csak érvelni kell egy kicsit:''D Vezesse fel Yamacchan úgy mint az évtized befektetését, amit Koru kezeibe szeretne adni xD
Tobii-zuzu
Neme :
Tárgy: Re: Seya Kei 3. Csüt. 22 Nov. - 18:39
Nemtudom miért, de nekem ez a győzködés egy dal formájában jött le, mármint nincs dalszöveg, csak elképzeltem ahogy ott elkezdi dalban ecsetelni az üzletet és lenne egy frappáns refrén amiben magát dicséri és ekkor a volt közönsége is becsatlakozna tánccal meg énekkel xdd Ne vegyétek ezt komolyan, de valamiért ez ugrott be:''DD SZerintem majd megpróbálok rámutatni arra, hogy Koru mennyit is nyerhet ezzel az üzlettel:'D
Kivágott jelenet x'''D De tök jóó xD Magasztalja az egekig:''D
Tobii-zuzu
Neme :
Tárgy: Re: Seya Kei 3. Csüt. 22 Nov. - 18:51
Hát de most gondolj bele tényleg nagyon jól járna Koru:'D A hírneve az egekbe emelkedne ha tudna segíteni kicsit Amegakure gazdasági helyzetén, és a falu nem csak Kirigakure, de maga a Renmei klán szövetségese lehetne xdd