꧁ Otthon vagy ꧂
|
|
| Végtelen történet | |
|
+4Stein Tobii-zuzu Dínósbácsi Koffeey 8 posters | |
Szerző | Üzenet |
---|
Dínósbácsi
Neme :
Kor : 27 Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha Mizuma Hozzászólások száma : 9421
| Tárgy: Re: Végtelen történet Csüt. 30 Júl. - 23:29 | |
| így szólott: -Csöndeet!!! Nem lessz ordibálás az én jungibungi udvaromon! Erre hidan: -Miva? -Csak fujd el az ellenfeled! Te is te szőke! Fúújáál! Mivel Hidan már nagyon unta magát, megfogta a mellbibóját és csavarni kezdte ettől a tüdőkapacitása megnőt és elfújta Deit. -Hahaa, én nyertem én nyertem! -A szőke halandó nyert. -Mi, mia f*aszért?!? -Ezért. -Méé?!? -Mert ő nem kárörvend vagy bosszúskodik. Nem káronkodik, hangoskodik meg semmi ilyesmi. Tette hozzá a mestermókus. -Há de én nyertem! Én fujtam el! -Nem a fújás a lényeg. Na mindegy most erre nincs idő! Mindketten készen áltok. (isten hangon) Menjetek szerezzétek vissza a hatalom kókuszát!!! A mókusok elvezették Hidanékat a kilövőállásra. Ott a kezükbenyomtak egy robotizét majd betuszkolták őket egy csőbe. Majd odalépett egy űrmokus és tájékoztatta őket: -A kilövés közben ne ejtsék le végtagjajiak, ne vegyenek levegőt és ne nyissák ki a szemüket, ne gondolkodjanak mert elvesztik az eszméletüket, ne prüszköljenek, ne nyissák ki a szájukat, ne aludjanak, vagy ájuljanak el, nemik szerveiket szorítsák labaik közé, ha nincs ne csinálják meg az élőbbi műveletet, ha baj lenne húzzák meg a homlokukhoz ragasztott zsinórt, és ha meghalnának kérem ne kisértsenek minket, köszönjük.
A büszkeség legyen veletek!!! -Nem az erő? -Nem a büszkeség! -Felőlem... Ekkor megszólalt a veszélyt jósló hang. -(vízhang hatás XD) Tííz,tííz,tííz...kilenc,kilenc,kilenc...nyolc,nyolc,nyolc,7,7,7...6,6,6...5,5,5...4,4,4...3,3,3...2,2,2...EEGGYYYYYÖÖÖÖÖ!!!! És ekkor... | |
| | | Shanna
Neme :
Kor : 34 Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou Hozzászólások száma : 9698
| Tárgy: Re: Végtelen történet Pént. 31 Júl. - 23:24 | |
| ( :naruto-lol: :OK: )
kilőtték őket. Az utazásból semmit nem érzékeltek, szóval nem is volt alkalmuk leejteni a végtagjaikat, levegőt venni, kinyitni a szemüket, meg a többire. Kikecmeregtek a csőből és szétnéztek, hogy hol is vannak. Egy erdő közepén álltak, körbevette őket rengeteg fa, amiknek lila volt a lombjuk és uborkák nőttek az ágaikon. A fű kék volt az ég pedig zöld és a levegőben érezni lehetett egy bizonyos... | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Végtelen történet Szomb. 1 Aug. - 11:39 | |
| metánt ami beborította az egész levegőt. De Deidara szerette az uborkát ugyhogy ettek. Nem sok kellet és Hidan megszólalt. -Te. Ez a hely olyan mint amilyeneket Tobi rajzolni szokott. -Hol? A barlangban a ködfalu mellet?(OFF: Ami a szerepjátékban is van XD) -NEEM! Hanem amit csak úgy rajzolt. -Jaa... Tényleg. -De az ubi finom! -Azzzz! Mondta deidara majd nagyot harapott az ubiba. -De merre lehet a kókuszdió? Kérdezte Hidan majd. -Szerintem arra. Mondta Dei miközben a táblára mutatottt mejen ez a kiírás szerepelt: "A gonosz Plung relytekhelye, aki mellesleg ellopta a hatalom kókuszdióját. -Igen lehet... És nem is tétováztak, felvették a hamubasült pogácsát és a batyujukat és el is indultak. (OFF:Népmese-style) | |
| | | Koffeey
Neme :
Kor : 33 Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen Hozzászólások száma : 13423
| Tárgy: Re: Végtelen történet Szomb. 1 Aug. - 13:38 | |
| Mentek, mentek, mendegéltek amíg meg nem pillantották a gonosz Plung kastélyát, ami egy hatalmas szikla legtetején egyensúlyozott, ellent mondva ezzel a gravitációnak. Miután megállapították hogy biztosan ez az, elindultak fel a hegyen és... | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Végtelen történet Szomb. 1 Aug. - 13:47 | |
| el is érték Plung kastélyának ajtaját. Hidan tisztességet megadva bekopogott. -Héé te P*CS!Engedjé be de gyorsan! -I...igen és add vissza a kókuszt... Tette hozzá Deidara félősen. -Ne fossá szőke f*sz! -Hmm... Erre Plung megszólalt az isteni hatást gyakorló. -MÉÉR ENGEDJELEK BE TITEKEET? -Mi?!? Me aszontam! -ÉÉÉSS? -Adjad vissza a kókuszdiót vazze! Erre Plung kinyitotta a kastély ajtaját és... | |
| | | Koffeey
Neme :
Kor : 33 Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen Hozzászólások száma : 13423
| Tárgy: Re: Végtelen történet Vas. 2 Aug. - 0:10 | |
| egy szőrös puha nyuszi ült a hatalmas bejárat mögött. Aztán amikor Hidan odament és el akarta taposni, bekapta a lábát és marcangolni kezdett, Hidan pedig ordított. -Ááááá szedd le! Szedd leee! Deidara... | |
| | | Kisame *
Neme :
Kor : 30 Karakter : Rock Lee Hozzászólások száma : 507
| Tárgy: Re: Végtelen történet Vas. 2 Aug. - 0:42 | |
| Deidara nem ért rá mert a táskába tette az uborkákat ami agyagos lett így azt próbálta letörölgetni eközben Hidan és a nyuszi élethalál harcot vívva letudta szedni a lábáról de a nyuszi meglátta az uborkát Dei kezében és leharapta a kezéről az uborkát amitől gyomorfekélyt kapott és még több uborka lett belőle. Mentek mendegéltek amíg még egy kapuhoz értek... | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Végtelen történet Vas. 2 Aug. - 1:18 | |
| amit Plung (így hívják? XD) már nagyon nem akart kinyitni. Hidan először kopogni, aztán dörömbölni kezdett és végül már folyamatosan ütötte-rúgta az ajtót, amíg... | |
| | | Kisame *
Neme :
Kor : 30 Karakter : Rock Lee Hozzászólások száma : 507
| Tárgy: Re: Végtelen történet Vas. 2 Aug. - 1:28 | |
| az össze nem dőlt (XD) és ekkor előugrott a 2. kapu őr ami nem volt más mint egy vattacukor tigris. a tigris ezt mondta: - ha a kókuszért jöttetek menjetek balra ha a nagymamám titkos csokis muffin receptjéért akkor menjetek jobbra. - mindezt olyan higgatsággal mondta hogy mire végig mondta volna a mondatot dei és hidan már el is tünt. hidan: -te, nem kellett volna először a muffin receptért menni? ^^ Erre dei nem válaszolt semmit hiszen össze ráncosodott holmoka és villámló tekintete mindent elárult. Hidan: - oké oké csak felvázoltam a másik lehetőséget :D hirtelen egy nagy csarnokban találták magukat és ott volt a kókuszdió egy szemeteszsák tetején csak hogy a szemetes zsák elött ott állt... | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Végtelen történet Vas. 2 Aug. - 11:59 | |
| egy cicafejű óriástigris, nagy karmokkal és hosszú tüskékkel a hátán. -Öööö... ezt meghagyom neked :D Mondta Dei és félreállt, hogy Hidan szabadon mozoghasson. -Kössz szépen... És Hidan már ment is hogy legyőzze a cicatigrist, ami... | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Végtelen történet Vas. 2 Aug. - 12:46 | |
| csőlátású volt, ezért mindig eltévesztette Hidant aki így vesén rúgta. Ezt addig folytatták, amíg a tigris veséje le nem esett. -Grururururururrruuu! Morogta a tigris. -Háháá most megvagy te p*cs! -Gurururururururururururururururururrrrrrrrruuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!!! Közben Dedara nyugodtan ült oldalt és nézte a show-t, amikor... | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Végtelen történet Vas. 2 Aug. - 21:11 | |
| Plung megjelent mögötte és elkezdte húzni a haját. Közben úgy ordított, mintha kibelezne valamit. A hajhúzás különösebben nem volt fájdalmas, de a hörgés eléggé idegesítette Deit, úgyhogy lelökte magáról és a fejére húzta a popcornos zacskót, amitől Plung... | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Végtelen történet Vas. 2 Aug. - 21:18 | |
| füle lerepült a fejéröl és így szólt. -Pusztulj Deidara Lightyear! Pusztulj Deidara Lightyear! -Mivan? -Puszulj Deidara Lightyear! -Pusztulj te! Azzal lerugta a lépcsőn. És Plung kitörte a nyakát. -Végeztél már a tigrissel? -Persze... most jön a heréje! Erre Hidan tökönrugta a tigrist... | |
| | | Shanna
Neme :
Kor : 34 Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou Hozzászólások száma : 9698
| Tárgy: Re: Végtelen történet Hétf. 3 Aug. - 0:34 | |
| mire az vinnyogni kezdett elképesztően magas hangon. Hidan és Dei próbálták befogni a fülüket, de a visítás túl hangos volt. Deinek eszébe jutott valami... | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Végtelen történet Hétf. 3 Aug. - 9:35 | |
| Levette a cipőjét és bedopta a tigris szájába. A cipő eldugította a tigris légcsövét és az megfulladt. -Háhááá! Most megvagy! Most add vissza a cipőmet! Dei odalépett és megpróbálta kihúzni a cipőt a szájából. -Nem jöön! A francba. Ekkor Hidan felajánlotta a segítségét... | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Végtelen történet Hétf. 3 Aug. - 12:01 | |
| de Dei büszkesége nem hagyta hogy Hidan segítő kezet nyújtson. Inkább rángatta még egy darabig a cipőt, aztán feladta és otthagyta. Elvették a szemeteszsák tetejéről a kókuszdiót, csakhogy abban a pillanatban ahogy megmozdították, egy ketrec zuhant rájuk, bezárva így őket a terembe. Hidan 5 perces dühkitörése után, ami ordibálásból és káromkodásból állt, még rugdosta egy kicsit a rácsokat, aztán leült Dei mellé a földre, akinek ott volt a kezében a kókusz. -Ha ez a hatalom kókusza vagy mi... akkor valamit csak tud nem? ...hmm... -Mit tudom én... vágd a falhoz... h*lye f*sz kókusz... | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Végtelen történet Hétf. 3 Aug. - 16:50 | |
| -Neem! Szerintem tud valami jót! -Jó nagyot csattan ha nekivágod. Különben is b*szott éhes vagyok! Erre Dei mérgesen nézett aztán úgytett mintha sz*rna az egész Hidan h*lyeségre és felemelte a kókuszt. -Kókusz segíííts! -Jashinom szerelmére te h*lye vagy. -Nem vált be... Akkor taláán... KÓKUSZ TÁRULJ!!! Ekkor Hidan bokánrugta amitől a kókusz leesett és széttört és nem csinált semmit. Mindketten bámulták ahogy kifolyik a kókusztej ami után virágok nőnek... | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Végtelen történet Hétf. 3 Aug. - 20:35 | |
| -Na szép... Jegyezte meg Hidan, majd elfordult. Dei még bámulta egy ideig a kettétört kókuszt aztán ő is leült a földre. Már feladtak minden reményt amikor a kapuban megjelent Sasori és... | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Végtelen történet Kedd 4 Aug. - 8:22 | |
| -SASORI DANNA, SASORI DANNA!!! -Igen... a nevem én is tudom... -Hogy, hogy itt vagy? -Az ürmókusok elmondták hogy itt vagytok és mivel ti vagytook... tudtam hogy bajban lesztek. -Hmm... -Hozzá ki minket SAS-F*SZ!!! -Miért tegyem??? Kérdezte Sasori beképzelt arccal, amire hidan leordította a fejét. -MER KÜLÖNBEN SZÉTB*SZOM A FEJED, OKÉÉS?!?!?!?!?! Erre Sasori nem válaszolt csak ennyit szólt. -Kiengedlek hogyha Dei bevalja hogy a bábok jobbak mint a robbanás, és ha te Hidan bevallod hogy a bábműsoraim jóók! Dedara sóhajtott egyet és belekezdett. -Sasorii... aa béááááb... (itt nyelt egyett) jóobbéák mint.... brühü,brühü A ROBBANÁÁS!!! Áááááá kimondtam! Kétségbe vontam a tudásoom!!! EEHHEEhheeeeee!!! -Már csak te maradtál Hii... -Tudom te f*sz! De én ki nem mondom hogy a sz*r műsorod jó. | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Végtelen történet Kedd 4 Aug. - 23:38 | |
| erre Sasori szenvedő arcot vágott, összeráncolta a szemöldökét, végül nyelt egyet és Deihez fordult, aki valahogy már kint állt mellette. -Gyere menjünk. El is indultak, mit sem törődve Hidan óbégatásával. De mikor kiértek az első kapuhoz, megláttak egy... | |
| | | Shanna
Neme :
| Tárgy: Re: Végtelen történet Szer. 5 Aug. - 0:31 | |
| köhögő kecskét a bokor mellett. Megsajnálták szegény kicsi kecskét és megsimogatták, amit a kecske nagyon élvezett. De nem élvezte ennyire a... | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Végtelen történet Szer. 5 Aug. - 9:43 | |
| azt amit Sasori csinált vele. Bár ő is simogatta, de az érdes fa keze nagy fájdalmat okozott a kecskének. -Haagy abba mert meg mekkenek. -Az mit jelent? | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Végtelen történet Szer. 5 Aug. - 17:26 | |
| Erre a kecske megmekkent, vagyis köhögött még egyet és mekegett egyszerre, közben bokán rúgta Sasorit, aztán elszakította a kötelet amivel ki volt kötve és elszaladt. Sasori nem reagált a bokán rúgásra, mivel nem is érezte, de... | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Végtelen történet Szer. 5 Aug. - 21:10 | |
| Deidara a megmekkenő kecske után futott. -Várjál má meg! -Nehmeek!!! Erre Dei elővett egy kis agyagot és csinált magának egy rakás agyaghangyát amik odasuhanntatták a kecske mellé... | |
| | | Shanna
Neme :
| Tárgy: Re: Végtelen történet Csüt. 6 Aug. - 1:29 | |
| aki megijedt és még gyorsabban kezdett futni, porcsíkot húzva maga után. Dei nem követte tovább, inkább megvárta Sasorit és aztán együtt... | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Végtelen történet | |
| |
| | | | Végtelen történet | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |
|