꧁ Otthon vagy ꧂
|
|
| Dínó izéji :D | |
| | |
Szerző | Üzenet |
---|
Dínósbácsi
Neme :
Kor : 27 Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha Mizuma Hozzászólások száma : 9421
| Tárgy: Dínó izéji :D Kedd 8 Feb. - 21:18 | |
| Nnna, én is csináltam magamnak egy ilyet (kopiztam Koffeey ötletét >D), ahova berakosgatom a cuccaimat, a művészeteimet ~KÉSZ~Nem vaaaan :D ~WIP [Work In Progress]~-Korcsa Ez az a fura madár izé cucc, amit régebben még kézi rajzként raktam be, most elkezdtem megcsinálni Blender-ben (a 3D-s program amivel alkotgatok) is :D Itt tartok jelenleg :D Asszem már csak a textúra alapjait kéne megcsinálni, amihez nem igazán értek még @_@ És ez a motor ami a hátán lesz |3 -Ennek már csak a textúrázás kell :D Remélem tetszik
A hozzászólást Dínósbácsi összesen 4 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szomb. 12 Feb. - 14:12-kor. | |
| | | Koffeey
Neme :
Kor : 33 Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen Hozzászólások száma : 13423
| Tárgy: Re: Dínó izéji :D Kedd 8 Feb. - 21:23 | |
| Annyira jó a Korcsa X'3 Olyan... dicső lett most XD Mondtam is am neki hogyha ilyen jól halad, lassan meg3Dzheti Haruhit xD | |
| | | Shanna
Neme :
Kor : 34 Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou Hozzászólások száma : 9698
| | | | Joey **
Neme :
Kor : 34 Karakter : Hiroshi Raidon(jounin), Saruwatari Kenta(genin), Reddo Kameko(genin) Hozzászólások száma : 826
| Tárgy: Re: Dínó izéji :D Kedd 8 Feb. - 21:30 | |
| Grat a munkádhoz nagyon jók lettek. Én sajna csak alkatrészeket tudok gyártani ilyen módon. | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Dínó izéji :D Kedd 8 Feb. - 21:31 | |
| Köfi mindenkinek a dicséretet |3 Igen, régebben raktam fel ide egy rajzot is róla :D Itt van még az első rajzol erről a gyönyörűségről XD Azóta sokat változott a fejemben a kinézete, pont olyanná mint a 3D-s képen amit beraktam az első hsz-be ugye :D Ééés igen, mozgást is lehet animálni :D Kettő már van is, ilyen kis bénácskácskák XD Csak nem tudom pontosan hogy kell lementeni őket videofájlként | |
| | | Shanna
Neme :
Kor : 34 Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou Hozzászólások száma : 9698
| Tárgy: Re: Dínó izéji :D Kedd 8 Feb. - 21:35 | |
| Hehe, és tulajdonképpen mi ez a korcsa? ×D Valami hadifejlesztés? :,D | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Dínó izéji :D Kedd 8 Feb. - 21:36 | |
| Hát nem tudom, a "korcs" és a "kacsa" szó keveredése végül is X'D Vagy úgy érted hogy maga a lényecske mi? :D | |
| | | Shanna
Neme :
| Tárgy: Re: Dínó izéji :D Kedd 8 Feb. - 21:44 | |
| Aha, a lényecskére értem :P | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Dínó izéji :D Kedd 8 Feb. - 21:44 | |
| Ja hát ez... Egy furcsa kacsa izé, lába helyett kerekekkel és motorral a hátán XD | |
| | | Koffeey
Neme :
Kor : 33 Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen Hozzászólások száma : 13423
| Tárgy: Re: Dínó izéji :D Kedd 8 Feb. - 21:49 | |
| Hát ezt látjuk XD Szerintem úgy érti hogy maga a korcsa micsoda xD | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Dínó izéji :D Kedd 8 Feb. - 21:53 | |
| Ja hogy úgy XD Hát, valami idétlen fiktív világban élő lényecske XD A fejemben már régebb óta vannak neki elképzelt ellenségei is XD Majd lehet hogy őket is megpróbálom megcsinálni | |
| | | Shanna
Neme :
| | | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Dínó izéji :D Szer. 9 Feb. - 15:40 | |
| Kapott szárnyakat :3 Beraktam az első hsz-be, az első két kép alá :D | |
| | | Shanna
Neme :
| Tárgy: Re: Dínó izéji :D Szer. 9 Feb. - 22:14 | |
| Jaj de cuki szárnyai lettek, nagyon csinoska ×D :3 Mi lesz még rajta? :D | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Dínó izéji :D Szer. 9 Feb. - 22:41 | |
| Most délután megcsináltam a farktollait/vezérsíkjait neki :D Inkább nevezhető vezérsíknak, mert faroktollacskáknak nem igazán olyan. Szóval végül is vezérsíkok, a farktollak helyén :D
Be is raktam a képet az első hsz-be :D (Pontosabban az első képek alá :D) | |
| | | Shanna
Neme :
| | | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Dínó izéji :D Szer. 9 Feb. - 22:44 | |
| Majd széthirdetem a neten hogy figuragyárakat keresek akik megcsinálnák XD | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Dínó izéji :D Szer. 9 Feb. - 23:02 | |
| Végülis itthon is meg lehet próbálni egy prototípust összenyomkodni xD | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Dínó izéji :D Csüt. 10 Feb. - 21:39 | |
| Rákerült a motorjára a kipufogó :D (az a kis rozsdaszínű cucc az oldalán XD) | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Dínó izéji :D Szomb. 12 Feb. - 14:12 | |
| És a propellert is megkapta a motor :D Tulajdonképpen a motor már kész is :D (Kép az első hsz-be berakva mind mindig :D) | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Dínó izéji :D Szomb. 12 Feb. - 14:58 | |
| Tök szép lett a propeller, hogy még így "hajlik is", vagy hogy... szóval olyan valóban propeller-szerű :D | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Dínó izéji :D Szomb. 12 Feb. - 15:18 | |
| Hát ez a minimum, hogy meglegyen hajlítva :D | |
| | | Shanna
Neme :
| Tárgy: Re: Dínó izéji :D Szomb. 12 Feb. - 20:49 | |
| Jaj, tényleg nagyon jó lett! ^^ Tök jól néz kiiiiiii :D Egyre jobban szeretem ×D | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Dínó izéji :D Szomb. 12 Feb. - 21:21 | |
| Kösz :D
Most már csak arra kéne rájönnöm hogy hogyan lehet a kettőt egybe rakni :D Mert most két külön fájl-ként vannak elmentve, és össze kéne rakni őket egybe ^^" | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Dínó izéji :D Szomb. 12 Feb. - 22:57 | |
| Nincs ilyen... beillesztés cucc, mint máshol? xD :D | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Dínó izéji :D | |
| |
| | | | Dínó izéji :D | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |
|