꧁ Otthon vagy ꧂
|
|
| Karácsony | |
| | |
Szerző | Üzenet |
---|
Koffeey
Neme :
Kor : 33 Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen Hozzászólások száma : 13423
| Tárgy: Karácsony Pént. 10 Dec. - 13:59 | |
| Ez nem egy valódi küldetés, csak egy kis játék majd a két ünnep között ^^ A lényege az lesz, hogy a karakterek megajándékozzák egymást karácsonyra (: Mindenki kihúz valakit, és készít/vesz/keres/továbbad neki valami ajándékot/kacatot/szemetet, attól függően hogy mennyire szereti/ismeri/törődik vele/telik rá |D Mivel nem szeretném ha elhúzódna, csak a két ünnep (karácsony és szilveszter) között játszanánk, így most erre spec. szabályok vonatkoznak majd :P A reagok hossza csak pár sor kell hogy legyen, olyasmi, mint a Quick, csak egy csipetkével részletesebb/hosszabb (: A játékmenet egyetlen nap, karácsony napja lesz. Szerintem elég kora délutántól estig kijátszani a napot, de reggeltől is mehet, ahogy gondoljátok xD Éjszakával, elalvással zárul a dolog :) Nem kötelező játszani, de minél többen vagyunk annál jobb :D Annál vegyesebb a paletta xD Aki jön, és több karaktere van, az lehetőleg mindet hozza magával :D Jelentkezni december 17.-ig lehet!! ^^ (Jövő hétvége, hogy aztán még legyen időm a párosításokkal szórakozni ^^')
Biztos itt ünnepel: °Takahatsu Niee °Hateshi Saegiru °Akushi Maro °Hoshi Ronin °Misuzura Haruhi °Kochou Maka °Mamono Jigoku °Akushi Raiga °Fuyu Hirotaka °Tsuchi Kin °Renmei Koru °Zubotoi Kafun °Yomouki Kidosuke °Hiroshi Raidon
Így húzzuk ki: Jobb híján aki jelentkezik, az küldjön nekem egy 'Karácsony' témájú PM-et. Amit bele kell írnod: egy számot 1-től 6-ig, egy véletlenszerű szót, ami hirtelen eszedbe jut, egy színt és egy TV műsor címét. Miért pont ezeket? ...mert csak xD A 4-nek semmi köze nem lesz egymáshoz, nem kell összeigazítani. Azért kellenek, mert valamelyik alapján fogom (lehetőleg a legvéletlenebbül) összepárosítani hogy ki kinek adjon ajándékot :P Ha több karaktert hozol, mindegyikhez külön kérem ezeket a dolgokat!! ^^ Azt hogy kit húzott a karaktered és kinek ajándékoz majd, csakis te és én fogjuk tudni, a célszemély csak akkor tudja meg, ha ott áll előtte a karaktered ajándékkal a kezében :] Természetesen ha van egy karakter, akinek nagyon szeretnél ajándékot adni, de mégsem őt húzod ki, attól őt is nyugodtan meglepheted ^^ A lényeg csak az, hogy a kihúzott név tulajdonosa is kapjon tőled valamit ^^
A hozzászólást Koffeey összesen 6 alkalommal szerkesztette, legutóbb Pént. 10 Dec. - 18:44-kor. | |
| | | Dani *
Neme :
Kor : 29 Hozzászólások száma : 801
| Tárgy: Re: Karácsony Pént. 10 Dec. - 14:08 | |
| én megyek :D pár pillanat és a pm is megy | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
Kor : 27 Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha Mizuma Hozzászólások száma : 9421
| Tárgy: Re: Karácsony Pént. 10 Dec. - 14:19 | |
| Én is megyeeek | |
| | | JigoKuu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Elszaporodtak, send halp! TOT Hozzászólások száma : 2836
| Tárgy: Re: Karácsony Pént. 10 Dec. - 14:24 | |
| | |
| | | Koffeey
Neme :
Kor : 33 Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen Hozzászólások száma : 13423
| Tárgy: Re: Karácsony Pént. 10 Dec. - 14:31 | |
| Fent vagytok :3 A szavaitokat is leírtam a füzetkémbe :3 XD | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata Hozzászólások száma : 9818
| Tárgy: Re: Karácsony Pént. 10 Dec. - 14:48 | |
| Áhh!!! Úgy szeretnék,de sajnos nem jó nekem,a netkérdés miatt lehetetlen számomra az,hogy ilyen jó kis folyamatos játékokat játszak. Na majd legközelebb. :) | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Karácsony Pént. 10 Dec. - 14:53 | |
| :< Pedig ez nem lenne sok... azért még hátha valahogy meg tudod oldani Szorítok, mert én úgy örülnék >.< | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata Hozzászólások száma : 9818
| Tárgy: Re: Karácsony Pént. 10 Dec. - 14:56 | |
| Hát még én :D Majd megpróbálom megoldani,azt majd lesz ami lesz :) | |
| | | Shanna
Neme :
Kor : 34 Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou Hozzászólások száma : 9698
| Tárgy: Re: Karácsony Pént. 10 Dec. - 15:06 | |
| | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: Karácsony Pént. 10 Dec. - 15:09 | |
| Köszi,de nem kell. Nembaj,ha nemtudok részt venni ezen,mondom majd legközelebb! :D | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Karácsony Pént. 10 Dec. - 15:11 | |
| Az még sok, egy év :O
Írlak Shanna xD Csak küldj PM-et xD | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: Karácsony Pént. 10 Dec. - 15:15 | |
| Jólvan,ha karácsonykor nem is,de majdnem minden nap fentvok,pár napi kihagyástól eltekintve <.< >.> :D | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Karácsony Pént. 10 Dec. - 15:19 | |
| :DDDDD :3
Shanna mindjárt írlak, csak nem találom a füzetem xD | |
| | | Shanna
Neme :
Kor : 34 Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou Hozzászólások száma : 9698
| | | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Karácsony Pént. 10 Dec. - 15:29 | |
| LOL, feltűnt hogy minden karaktered neve K betűs? :D X'D (Mert nekem most igen xD) .....................Koru szavai valahogy nagyonis illenek rá x'D | |
| | | Shanna
Neme :
| | | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Karácsony Pént. 10 Dec. - 15:47 | |
| Nekem igazából mindegy... a legviccesebb az lenne ha valaki olyat, aki totál más, vagy egyáltalán nem ismerik egymást X'D Persze azért Ku-chant szívesen kihúzatnám X3 ...meg Korut xD | |
| | | Shanna
Neme :
| Tárgy: Re: Karácsony Pént. 10 Dec. - 15:53 | |
| | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
Kor : 27 Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha Mizuma Hozzászólások száma : 9421
| Tárgy: Re: Karácsony Pént. 10 Dec. - 15:58 | |
| Én nem tudom XD | |
| | | Joey **
Neme :
Kor : 34 Karakter : Hiroshi Raidon(jounin), Saruwatari Kenta(genin), Reddo Kameko(genin) Hozzászólások száma : 826
| Tárgy: Re: Karácsony Pént. 10 Dec. - 17:56 | |
| Én is szeretnék jelentkezni | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Karácsony Pént. 10 Dec. - 18:45 | |
| Felírtalak ^^ Vííí de sokan vagyunk mááár :D | |
| | | Shanna
Neme :
| | | | Shanna
Neme :
| Tárgy: Re: Karácsony Szer. 15 Dec. - 10:32 | |
| Am azon gondolkoztam, hogy ha pl ugye olyat húz ki valaki, akit nem ismer, akkoooor... honnan ismerje meg? :3 Lehetnének pl névtábláik? ×D Vagy viccesebb ha körbekérdezgeti a többieket? ×,D | |
| | | JigoKuu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Elszaporodtak, send halp! TOT Hozzászólások száma : 2836
| Tárgy: Re: Karácsony Szer. 15 Dec. - 11:30 | |
| XD Én bárkit szívesen húzok! :^^: Főleg Koffeeyt, Shannát és DínótXXXXX,D Ha az ő kariik közül kapok egyet, az már jó:3 | |
| | | Shanna
Neme :
| | | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Karácsony | |
| |
| | | | Karácsony | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |
|